Tomo 2 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Czas ucieka ale w sercach zostaje pamięć i to jest najważniejsze Quote
bea100 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Rotti napisał(a):Bea Eeee, nie martw się. Dam "se" radę :lol: ... To przedostatni wpis Rotti. Staram się nie martwić, gdybym jeszcze tylko tak bardzo za nią nie tęskniła...... Quote
diabelkowa Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Rotti [SIZE="7"] Ty wszystko wiesz i widzisz... Quote
bea100 Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Kochana Rotti: Twoja ogórka Błoga-ROTTI ,,Poszły w Las" dostała już dyplom, pierwszy dorosły Champ w Twoim miocie, och już widzę jak Ty byś się cieszyła... Quote
bellatriks Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Byłam w podróży, gdy mijały 3 lata:-( Rotti [*] [*] [*] Quote
samograj Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Znów przeczytałam cały wątek (nie wiem dlaczego w najważniejszym momencie jest coś pochrzanione z postami - tak jakby się nałożyły na siebie strony i wpisy są niepełne... poucinane - może to tylko tak u mnie wygląda) Tomo 2 napisał(a): Tak pogoda extra Elunia dba o Was Tomo!!! Zacytowałam ten post, bo w tym czasie ja wylądowałam w szpitalu - wy paliliście znicze dla Rotti, zastanawialiście się nad odnowieniem literek na nagrobku...... a ja..... wracałam do tego świata - czyżby Rotti zadbała również o mnie??? Czy dzięki niej żyję??? WSZYSTKO JEST MOŻLIWE!!! Myślę, Rotti, że maczałaś w tym palce.:cool3: Quote
Agga Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Tak kochana Tomo miał się rozejrzeć za firmą, która by to zrobiła. Nawet podsunęłam mu ulotkę.Tak więc literkami się zajmiemy. samograjko powiem CI tak, że ELa na pewno ma na nas oko. Quote
Tomo 2 Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Samograjku napewno tak było.Litekami się zajmę w tym tygodniu / cena ,temin itp/Oko to ona musi na was mieć : by nic złego się Wam nie przydarzyło i z każdej opresji byście wychodziły cało Pozdrowionka Quote
bea100 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 ...Rottasku- wpadam do Ciebie i dopisuję. Wielka radość przed nami. Bogdanka- ROTTI za tydzień zostanie mamą a TY babcią chrzestną- oby tylko szczęśliwie i zdrowo wszystko- Darz Bór- wierzę, że tak będzie bo Ty na bank czuwasz nad swoimi chrześniakami... Quote
BeataSabra Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Rotti Czy to wszystko ma sens ?? Czy się coś na lepsze zmieni?? Rotti dla Ciebie (*){*} Quote
Tomo 2 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Myślę że tak w końcu , w kontynujecie dzieło zapoczatkowane przez Rotti . Quote
ata Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 czas tak szybko plynie..... Rotii.... [*] Quote
AgaiTheta Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Rotti dzisiaj do Ciebie dołączył Luciano Pavarotti. Teraz będzie Wam śpiewał... Dla Was ... [*]... Quote
Agga Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Elu na weekend będę w Poznaniu. Postaram się do CIEBIE zajrzeć. Quote
Ewelina & Hera Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Dla Rotti: [*] [*] [*] [*] :-( Quote
*zaba* Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='Agga']Elu na weekend będę w Poznaniu. Postaram się do CIEBIE zajrzeć. Jesli uda Ci sie odwiedzic Ele,prosze (jesli moge,oczywiscie) o male swiatelko ode mnie.Dziekuje. Quote
BeataSabra Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 *zaba* napisał(a):Jesli uda Ci sie odwiedzic Ele,prosze (jesli moge,oczywiscie) o male swiatelko ode mnie.Dziekuje. Eli nie znałam ale poproszę o znicz odemnie. Jeżeli nie będzie to problemem Quote
Recommended Posts