Tomo 2 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 ewelinka m napewno to zrobimy w niedzielę Bea 100 pamiętaj człowiek żyje do puki o nim pamiętamy a Wy nie należycie do ludzi którzy zapomiają . Myślę że Rotti cały czas jest z Wami i otacza opieką ,byście mogli nieść pomoc naszy czworonożnym przyjecielom i realizować jej posłannictwo . Quote
ewelinka_m Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='Tomo 2']ewelinka m napewno to zrobimy w niedzielę ślicznie dziękuje:* będę ogromnie wdzięczna Quote
bea100 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='Agga']Pewnie trzeba będzie o tym pomyślec i cos wykombinujemy Agga, Evelinka_m,Tomo2: kochani, popatrzcie tam na miejscu jak jest z tymi literami i co można poradzić. Quote
Linka Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Najlepiej zrobić chyba jakąś fotke i wstawić na forum, w końcu im wiecej głów do myślenia tym lepiej, a coś z tym zrobić trzeba napewno;) Agguś - widzimy się w takim układzie w niedziele.. Quote
Tomo 2 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Z literkami nie ma problemu one są wklęsłe tyle co pamiętam więc trzeba będzie je na nowo wymalować przy dobrej pogodzie wymalować Quote
Tomo 2 Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Ewelinka.Samograj , byłem /13.30/ dziś i zapaliłem w waszym imieniu . Przedemną ktoś był i zapalił dwa znicze jak zawsze niebieskie . Agga szkoda że się nie spotkaliśmy . Pozdrawiam Quote
*zaba* Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 O mnie zapomniales?? :( Trudno,ale prosze nastepnym razem o swiatelko,dziekuje. Quote
ewelinka_m Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Tomo 2 napisał(a):Ewelinka.Samograj , byłem /13.30/ dziś i zapaliłem w waszym imieniu . Przedemną ktoś był i zapalił dwa znicze jak zawsze niebieskie . Pozdrawiam pięknie dziękuje:* naprawdę słowa nie wyrażą tego jak bardzo jestem wdzięczna... a co do płyty na nagrobku jeśli będzie trzeba się coś dołożyć to nie ma problemu na mnie możecie liczyc jakieś pieniążki się zawsze znajdą Quote
Agga Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Tomo 2 napisał(a):Ewelinka.Samograj , byłem /13.30/ dziś i zapaliłem w waszym imieniu . Przedemną ktoś był i zapalił dwa znicze jak zawsze niebieskie . Agga szkoda że się nie spotkaliśmy . Pozdrawiam Tak to znicze odemnie i linki w imieniu dogomaniaków. Zrobiłam zdjęcia napisów i jutro wstawię bo dziś mam kłopot z aparatem. Tomo teraz zauważyłam, że miałąm zle zapisany nr tel :/ Następnym razem nam się udaElunia piękną pogode nam sprawiła. Quote
Linka Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Agga napisał(a): Tomo teraz zauważyłam, że miałąm zle zapisany nr tel :/ hahahahaha nie wierze.. jego też??????:lol: :lol: :lol: :mad: :eviltong: Quote
Agga Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Linka twoje miałąm dwa, jednego nie skasowałam. Spoko już Tomo dobrego sms dostał. CIesze się,że dziś nam się udało. Quote
Tomo 2 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 ZABA nie zapomniałem w twoim imieniu zapaliłem zresztą jak i za BEA 100 w poniedziałek tj. 19.03.07 o 14.00 - pisałem o tym parę postów wcześniej . Ale jeżeli będziesz czuła potrzebę żebym to zrobić jeszcze raz daj znać Agga co się odwlecze to nie uciecze myślę że jeszcze znajdziemy jakieś wolne terminy by się spotkać i pogadać Tak pogoda extra Elunia dba o Was Pozdrawiam Quote
*zaba* Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Przepraszam Tomo,nie doczytalam.Jeszcze raz bardzo,bardzo dziekuje.Pamietaj,ze tam gdzies daleko jest *zaba*,ktora nie ma mozliwosci zapalic swiatelka u Eli,wiec jak bedziesz zapalal od siebie,to powiedz Eluni,ze ja tez o Niej mysle.Dziekuje. Quote
Agga Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 O to zdjęcia. Faktycznie literki wymagają poprawy. Quote
ewelinka_m Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 rzeczywiście literki wymagają ponownego odmalowania napis staje się mało czytelny Quote
Tomo 2 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Jeżeli będzie potrzebna pomoc w zorganizowaniu kogoś by wymalował mogę pomóc . Będąc ostatnio zabrałem namiary na liternika Malta GD byłem w niedzielę tj 1.04.07 i zapaliłem znicz w Twoim imieniu/pisałem lecz post wsiąkł/. Porządek przedświąteczny ktoś zrobił i zapalił ładny jasny świąteczny znicz Pozdrowionka Quote
ewelinka_m Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 wszystkiego najlepszego Elu ... prawdizwi przyjaciele o Tobie nadal pamiętają wesołych świąt wraz ze zwierzakami one Cię nigdy nie opuszczą i pamietają jaka dobra byłaś dla nich [*] Quote
*zaba* Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Wszystkiego najepszego na urodziny i Swieta,Elu.Ty zreszta wiesz,ze o Tobie pamietamy Quote
diabelkowa Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Wszystkiego naj... Elu Ty widzisz co mnie gryzie i co ja mam zrobic??? Quote
Tomo 2 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Byłe dziś zapaliłem znicze w waszym imieniu z okazji świąt i urodzin choć dwa już się paliły /czerwony i duży niebieski / był porządek i świeże kwiatki. BEA 100 ,zaba, ewelinka Agga i te wszystkie osoby które była na cmentarzu wspaniale że pamiętacie o niej . diabelkowa spoko pewnie ona czuwa nad Tobą i nie pozwili by coś się złego Tobie stało . Quote
Agga Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Tomo będę w Poznaniu pod koniec miesiąca. Więc tym razem się zgramy i pójdziemy do ELi. Pewnie lineczka też będzie chciała pójść. Ciesze się, że ktoś był u niej. Quote
Folen Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Spóźnione..ale wszystkiego najlepszego na święta..gdziekolwiek jesteś.. Quote
Recommended Posts