Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ewelinka m napewno to zrobimy w niedzielę
Bea 100 pamiętaj człowiek żyje do puki o nim pamiętamy a Wy nie należycie do ludzi którzy zapomiają .
Myślę że Rotti cały czas jest z Wami i otacza opieką ,byście mogli nieść pomoc naszy czworonożnym przyjecielom i realizować jej posłannictwo .

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agga']Pewnie trzeba będzie o tym pomyślec i cos wykombinujemy
Agga, Evelinka_m,Tomo2: kochani, popatrzcie tam na miejscu jak jest z tymi literami i co można poradzić.

Posted

Najlepiej zrobić chyba jakąś fotke i wstawić na forum, w końcu im wiecej głów do myślenia tym lepiej, a coś z tym zrobić trzeba napewno;)

Agguś - widzimy się w takim układzie w niedziele..

Posted

Ewelinka.Samograj , byłem /13.30/ dziś i zapaliłem w waszym imieniu .
Przedemną ktoś był i zapalił dwa znicze jak zawsze niebieskie .
Agga szkoda że się nie spotkaliśmy .
Pozdrawiam

Posted

Tomo 2 napisał(a):

Pozdrawiam

pięknie dziękuje:* naprawdę słowa nie wyrażą tego jak bardzo jestem wdzięczna...
a co do płyty na nagrobku jeśli będzie trzeba się coś dołożyć to nie ma problemu na mnie możecie liczyc jakieś pieniążki się zawsze znajdą

Posted

Tomo 2 napisał(a):
Agga szkoda że się nie spotkaliśmy .
Pozdrawiam

Tak to znicze odemnie i linki w imieniu dogomaniaków. Zrobiłam zdjęcia napisów i jutro wstawię bo dziś mam kłopot z aparatem. Tomo teraz zauważyłam, że miałąm zle zapisany nr tel :/ Następnym razem nam się udaElunia piękną pogode nam sprawiła.

Posted

Agga napisał(a):
Tomo teraz zauważyłam, że miałąm zle zapisany nr tel :/

hahahahaha nie wierze.. jego też??????:lol: :lol: :lol: :mad: :eviltong:

Posted

ZABA nie zapomniałem w twoim imieniu zapaliłem zresztą jak i za BEA 100 w poniedziałek tj. 19.03.07 o 14.00 - pisałem o tym parę postów wcześniej .
Ale jeżeli będziesz czuła potrzebę żebym to zrobić jeszcze raz daj znać
Agga co się odwlecze to nie uciecze myślę że jeszcze znajdziemy jakieś wolne terminy by się spotkać i pogadać
Tak pogoda extra Elunia dba o Was
Pozdrawiam

Posted

Przepraszam Tomo,nie doczytalam.Jeszcze raz bardzo,bardzo dziekuje.Pamietaj,ze tam gdzies daleko jest *zaba*,ktora nie ma mozliwosci zapalic swiatelka u Eli,wiec jak bedziesz zapalal od siebie,to powiedz Eluni,ze ja tez o Niej mysle.Dziekuje.

Posted

Jeżeli będzie potrzebna pomoc w zorganizowaniu kogoś by wymalował mogę pomóc .
Będąc ostatnio zabrałem namiary na liternika
Malta GD byłem w niedzielę tj 1.04.07 i zapaliłem znicz w Twoim imieniu/pisałem lecz post wsiąkł/.
Porządek przedświąteczny ktoś zrobił i zapalił ładny jasny świąteczny znicz
Pozdrowionka

• 2 weeks later...
Posted

wszystkiego najlepszego Elu ...
prawdizwi przyjaciele o Tobie nadal pamiętają
wesołych świąt wraz ze zwierzakami one Cię nigdy nie opuszczą i pamietają jaka dobra byłaś dla nich
[*]

Posted

Byłe dziś zapaliłem znicze w waszym imieniu z okazji świąt i urodzin choć dwa już się paliły /czerwony i duży niebieski / był porządek i świeże kwiatki.
BEA 100 ,zaba, ewelinka Agga i te wszystkie osoby które była na cmentarzu wspaniale że pamiętacie o niej .
diabelkowa spoko pewnie ona czuwa nad Tobą i nie pozwili by coś się złego Tobie stało .

Posted

Tomo będę w Poznaniu pod koniec miesiąca. Więc tym razem się zgramy i pójdziemy do ELi. Pewnie lineczka też będzie chciała pójść. Ciesze się, że ktoś był u niej.