Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Pika: nie nerwujsia . Zostawmy to zresztą bo tu przecież chodzi o tablicę dla naszej Rottinki :P

A Amadeusza proszę o takt w tej sprawie 8)

JoannaP: dobrze Cię widzieć kochana :D

Dobrze, że sprawa nadal aktualna (bo już się martwiłam). Teraz najważniejsze, by Karol wyraził zgodę bo od tego zależy czy ta tablica będzie.

Dianka i Tufi napewno się odezwą i powiedzą czym dysponujemy bo od tego zależy jaka będzie ta tablica.

O ile kasa nie poszła faktycznie na schronisko, bo tak mogło się stać.

Jeśli tak się stało, proponowałabym zrobić zbiórkę jak już ustalimy projekt i JoannaP ustali koszty robocizny i materiałów naszego projektu.

Ale teraz najważniejsze to zgoda Karola.

Ja też się cieszę, że znów mogę łączyć się ze światem :D

Co do płyty:

płyta marmurowa - GRATIS

obrobienie płyty - GRATIS

umocowanie płyty - GRATIS

Tylko wykonanie napisu będzie płatne, bo trzeba to zlecić kamieniarzowi. To nie będzie duża kwota, więc nie denerwujcie się, na pewno starczy - a jak nie, to sie skrzykniemy po 2 złote :D

No dobrze, ale Karol w końcu musi zdecydować jaka duża ma być to płyta, jakiego koloru (proponuje czarną) i co dokładnie ma być napisane , w jakiej formie i gdzie umieścić. A Karol znów się nie odzywa - więc czekam. W tej chwili jest JAKAŚ informacje, więc już nie jest tragicznie bezimienna, ale płyta byłaby ładniejsza.....

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Bea a weź się tu nie denerwuj :roll: "przyszla do mnie nie wiem skąd, zawrócila w głowie tak naprawdę........ " Dobła już nie komentuje :roll:

Joanna już Ci to mówilam, ale powiem jeszcze raz : milo Cie wdzieć z powrotem :D

A ja się siakoś z Dianką skontaktuje i spróbuje sie dowiedziec, czy coś z kaski zostało

• 2 weeks later...
Posted
Dzis mija 5 miesiecy... A ja przeciez jeszcze wczoraj z Nia rozmawialam, smialysmy sie, zbieralysmy fruwajace po pokoju futro Borysa..........

Tak Tufi...czas niestety leci nieubłagalnie... :cry: Pomyslec, ze jeszcze nie tak dawno pojechałam z nia na wystawe...ostanią jak sie okazało...Jakze wtedy była szczesliwa, ze mogała wystawic swoje psy...

Rotti [`]

• 3 weeks later...
Posted

Wlasnie wrocilam z cmentarza - nie bylo niebieskich zniczy, zapalilam bialy... Wiecie co - u nas szaleje wiatr, na grobach poprzewracane znicze, kwiaty - a u Eluni wszystko stoi nietkniete przez nature...

Pozniewj pojechalismy z psami na takie pole, gdzie wziela mnie Rotti na pierwsze zawody obedience - 20 grudnia 2003... Czulam, jakby to wczoraj Rotti pognal za zajacami, a maly Borys tesknie wypatrywal swojej Panci...