anetta Posted October 31, 2004 Posted October 31, 2004 Ooooo a moja mama kupila ostatnio niebieski piekny znicz, w ksztalcie lampy naftowej. Na pewno ja zapale i postawie w oknie.... Jezuuuu...co z ta tabliczka.... :( :( Przeciez byly takie plany z nia zwiazane... Quote
PIKA Posted October 31, 2004 Posted October 31, 2004 Co tabliczką to nie wiadomo :( JoannaP nam znikła :( Ja jutro zapalę świeczuszke w oknie dla Eli a teraz tutaj sybolicznie bo do Poznania jechać nie dam rady :( Quote
Agga Posted October 31, 2004 Posted October 31, 2004 Jezuuuu...co z ta tabliczka.... :( :( Przeciez byly takie plany z nia zwiazane... No włąsnie były.... :-? Przeciez jakies pieniązki były zebrane...kurcze szkoda no...Mysle ze jednak cos sie ruszy w tej sprawie... Quote
tufi Posted October 31, 2004 Posted October 31, 2004 JoannaP nie ma dostepu do netu chwilowo :( W paitek pracuje od 13 do 21, w sobote od 14 do 21, a w niedziele wystawa - wiec niestety nie dam rady Was Aggus zaprowadzic :( Dla tych, co odeszli za wczesnie, zbyt mlodo, tragicznie - dla tych, ktorych nie ma juz wsrod nas... Daniel, Przemek, Łukasz, Ela, Dziadek... ['] Quote
Agga Posted October 31, 2004 Posted October 31, 2004 W paitek pracuje od 13 do 21, w sobote od 14 do 21, a w niedziele wystawa - wiec niestety nie dam rady Was Aggus zaprowadzic :( Tufi spokojnie damy sobie rade... Quote
LUSILLE Posted October 31, 2004 Posted October 31, 2004 Dla Ciebie Elu,dla Ciebie tato,babciu i dla tych wszystkich,których kochałam a odeszli...Jesteście w moim sercu ! :cry: Quote
Agga Posted October 31, 2004 Posted October 31, 2004 Dzis juz 1 listopada..smutne świeto... Dla wszystkich którzy odeszli...których kochałam...Dla CIebie ELU... [`] Quote
malawaszka Posted October 31, 2004 Posted October 31, 2004 jutro nie będę na grobie mojej Babci i Dziadka więc tu zapalę dla nich światełko ['] i błękitny płomyk dla Rotti ['] wielka szkoda, że nie udało się z tabliczką przed dzisiejszym dniem :( strasznie smutno się patrzy na takie bezimienne groby :cry: Quote
mrowka Posted October 31, 2004 Posted October 31, 2004 To dla wszystkich ktorzy odeszli z naszego swiata... :( Quote
Taysha Posted November 1, 2004 Posted November 1, 2004 Dla Ciebie kochana Rotti... Spij spokojnie :cry: Quote
moja*królewna Posted November 1, 2004 Posted November 1, 2004 Dla Ciebie Rotti, mimo, że Cię nie znałam, dla tych, których kochaliśmy, dla tych niekochanych, dla tych co odeszli bardzo szybko i dla tych, którzy zmagali się z choroba przed długi czas, dla ofiar wojen i terroryzmu, rowniez dla tych, ktorzy odeszli na wlasne zyczenie, dla wszystkich, ktorych juz nie ma... :( Quote
Agga Posted November 1, 2004 Posted November 1, 2004 ELU dla Ciebie... Dla wszystkich osób, które odeszły... Dziś mi tak smutno było na cmentarzu...Stałąm przy grobach dziadków... :cry: Quote
Justa Posted November 1, 2004 Posted November 1, 2004 Dla Ciebie Rotti I dla wszystkich innych, których podziwiałam i podziwiam po dziś dzień, których kochałam i kocham po dziś dzień... :( :cry: Quote
anetta Posted November 1, 2004 Posted November 1, 2004 Dzis bardzo smutny dzien nadszedl... Za ludzi, ktorych kochalismy.... ['] Dzis zapalilam ta niebieska swieczke i postawilam w oknie... Quote
Kika Posted November 1, 2004 Posted November 1, 2004 To nie jest smutny dzień - dzisiaj dajemy dowody naszej miłości i pamięci o bliskich i dalekich, którzy odeszli, by cieszyć sie wieczną radością. Zostawili nam przesłanie- NON OMNIS MORIAR . Dopóki o nich pamiętamy są wśród nas. Ela też.............. Quote
Myszka.xww Posted November 1, 2004 Posted November 1, 2004 Zapal swieczke dla tych ktorych zabral los (...) zapal swiatlo w oknie Bylam u Taty. Zapalilam tez niebieski znicz dla Rotti. Quote
Justa Posted November 1, 2004 Posted November 1, 2004 A u mnie właśnie płonie malutka niebieska świeczuszka... [*] Quote
Recommended Posts