Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie wiem co napisac... juz duzo czasu uplynelo; a Wy wszyscy nadal tak mocno pamietacie; Rotti na pewno byla wspaniala osoba. Wierze, ze jest teraz szczesliwa i juz zawsze taka bedzie. Hisoria bardzo sciskajaca serce. Wiem, ze cos musze po prostu napisac; a kompletnie nie wiem co.
Rotti naprawde mam nadzieje; ze jestes szczesliwa; musi tak byc.

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

karcia napisał(a):
nie wiem co napisac... juz duzo czasu uplynelo; a Wy wszyscy nadal tak mocno pamietacie; Rotti na pewno byla wspaniala osobą...

Była i jest.
Myślę też, że czasem wpada tu do nas na dogo bo nie może byc inaczej...
PAMIĘTAMY

( a ja bardzo za nią tęsknię)

Posted

Bez Ciebie tak pusto i oczom i ustom,
Śmiech schował się w kącie i śni.
Wieczory się dłużą, bo czasu zbyt dużo,
Nikt bliski nie puka do drzwi.
Tak wiele jest złego, szarego, groźnego,
Że smutno i płakać się chce.
Mijają soboty, pamiętaj więc o tym,
Że komuś bez Ciebie tak źle!

Posted

Minęło już 2,5 roku od tamtego dnia a ja dopiero tu trafiłam... Przeczytałam to wszystko ze łzami w oczach i wciąż nie mogę w to uwierzyć...Nie znałam jej osobiście, a czuję jakbym straciła kogoś bliskiego...A to minęło już tyla czasu... Mam jedno pytanie: DLACZEGO?...
Rotti, wierzymy że jest Ci teraz lepiej, że jesteś szczęśliwa... Nigdy o Tobie nie zapomnimy...

• Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
    Rotti, Wesołych Świąt dla Ciebie i tych wszystkich duszyczek, które nas opuściły a są wokół Ciebie...

Równiez i ja się pod tym podpisuję!
    Dla Rotti :candle: :candle: :candle:

Posted

I ,,poświętach"...ale tam gdzie Ty jesteś Rottinko masz tylko same Święta, wiem to a tak piszę, bo bardzo mi Ciebie brakuje i naszych codziennych pogaduch no i byłabyś z Łukasza dumna bo tak wiele się przez te 2 lata zmieniło, obronił się na 5 i dzisiaj właśnie poszedł do nowej pracy, siedzę samotnie i się denerwuję i piszę do Ciebie bo wiem, że Ty czuwasz i wszystko musi być dobrze...:loveu: