LAZY Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Jak zaczynała się moja przygoda z dogomania to Rotti zaczynała walkę o życie...Niestety nie duało się jej wygrać. Teraz opiekuje się naszymi psiakami...Spoczywaj w pokoju Elu! (') Quote
Linka Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Saint ja byłam kilka razy i myśle że dałabym rade trafić sama - także jakby coś to sms i idziemy razem, tym bardziej że też się wybieram:roll: Quote
samograj Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Linka napisał(a):Saint ja byłam kilka razy i myśle że dałabym rade trafić sama - także jakby coś to sms i idziemy razem, tym bardziej że też się wybieram:roll: A zaprowadzisz innych dogomaniaków, w terminie wystaw??? Czy cmentarz jest daleko od Hal Wystawowych i jak można tam dotrzeć??? Quote
Madzik93 Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Rotti dla ciebie:candle:tylko tyle niestety mogę zrobic:-( [*] [*] [*] Quote
Linka Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 a propo planu to faktycznie.. joannap wstawiała kiedyś jeśli dobrze pamiętam:roll: Ale oki oki.. możemy zorganizować jakąś dogomaniacką wyprawę do Rotti. Chętnie pomogę;) Cmentarz jest jakieś 15-20 minut (a może trochę mniej? przyznam szczerze ze nie jeżdżę zbyt często w tamte okolic..) tramwajem od MTP Quote
samograj Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 ZNALAZŁAM TO: http://mapapoznania.wlkp.com.pl/inde...81594f0c83cd02 to plan Poznania, Cmentarz jest dokładnie po przeciwnej stronie miasta (patrząc od wjazdu ze strony Gniezna) Ogólnie i w skrócie - po wjeździe do Poznania na krzyżówce ze światłami skręcisz w prawo i cały czas prosto, miniesz MAKRO po prawej stronie i aż się skończy dwupasmówka (ul.Serbska) . Tam zjedziesz w lewo na ul.Niestachowską - też dwupasmówka, przebiega pod Serbską UWAGA - na niektórych planach jest to ul.Wincentego Witosa. . Pojedziesz aż do ronda (skrzyżowanie ul.Przybyszewskiego i Grunwaldzkiej - po prawej będzie szpital z czerwonej cegły). Na rondzie w prawo, w ul.Grunwaldzką i wzdłuż tramwaju, cały czas prosto, dojedziesz do cmentarza - po prawej stronie. Najpierw miniesz pierwszą pętlę tramwajową, ZA cmentarzem jest druga pętla tramwajowa. Musisz skręcić PRZED cmentarzem w prawo - ul.Cmentarna - i pojechać pod boczne wejście - jest tam parking i kioski z kwiatami. Na wprost tego wejścia jest kaplica. Masz do przejechania całe miasto, ale wydaje mi się, że podałam najłatwiejszy dojazd. To dojazd od strony Gniezna!!! Quote
Linka Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Plan Poznania każdy chyba ma.. a jak nie ma to łatwo można wykombinować i zobaczyć którędy dojechać (od każdej strony), tym bardziej że cmentarz na Junikowie do najmniejszych nie należy ;) Głównie chodzi o to żeby wejść od ul. Cmentarnej i nie zgubić się już w środku... Quote
KaRa_ Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Od targow z wystawy to jest kawaleczek jakies 15min tramwajem, wiem bo jezdze ta trasa codziennie.A jak zosrganizujecie taka wspolna wyprawe na cmentarz to chetnie sie wybiore rowniez Quote
kalina. Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Rotti jutro jest wasze święto...chciałabym zapalic Ci świeczke... Quote
diabelkowa Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 pamietam pomofle sie za Ciebie Rotti Quote
Folen Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 ['] ['] ['] wszyscy tu pamiętają o Tobie.. Quote
Kati Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 chociaż nie znałam Cię osobiście ciągle o Tobie myśle i pamiętam - nigdy nie zapomnę. Dla Ciebie Rotti ['] ['] ['] Quote
Agga Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Nie umiera ten kto trwa w pamięci żywych [`] Quote
bea100 Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Rottinko, zapaliłam szafirową światełko na bezimiennym grobie, wiem, że je widzisz i wiesz, że tęsknię i myślę i pamiętam... Quote
MoniŚ Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Dzisiaj na cmetarzu zimno, szaro... całą msze o Tobie myślałam, Elu. (`) Żałuję, że nie mogłam zapalić na twoim grobie światełka... Quote
DOMINIKA Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Elcia pamietamy.... [*]..... za tate Samograja.... [*].... Quote
samograj Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Umarłych wieczność dotąd trwa, dokąd pamięcią im się płaci. Chwiejna waluta. Nie ma dnia by ktoś wieczności swej nie tracił. (W.Szymborska) Quote
diabelkowa Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Modlilam sie za Ciebie na cmentarzu a i w domu zapalilam niebieski znicz szkoda ze Ciebie nie znalam ... znowu ta klucha w gardle i lzy ... Quote
PaYooK Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 ELO!!! bylem dzis na Junikowie zapalilem znicz niebieski i najwiekszy jaki udalo mi sie dostac w imnieniu calej DoGoMani Quote
samograj Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='PaYooK']ELO!!! bylem dzis na Junikowie zapalilem znicz niebieski i najwiekszy jaki udalo mi sie dostac w imnieniu calej DoGoMani Ja , jako dogomaniaczka, serdecznie dziekuję!!! Czy możesz posłużyć jako przewodnik po cmentarzu w czasie wystawy?? U nas , w Krakowie, wpuszczali dziś na cmentarz ludzi z psami !!! Quote
diabelkowa Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 u mnie tez Fajnie by bylo jakby psy Rotti tez ja odwiedzily... Quote
Recommended Posts