Justa Posted September 24, 2004 Posted September 24, 2004 Mojego Dziadka nie ma już prawie miesiąc, a mnie wydaje sie jakby ciągle BYŁ... Bosz... Tufi, wiem jak się czujesz kochanie, naprawdę wiem... I wiem, że te słowa nie pomogą... Ale jestem z Tobą cąłym sercem :( [*] dla Twojego Dziadka [*] dla mojego [*] i dla Eli... Quote
KaRa_ Posted September 24, 2004 Posted September 24, 2004 Dla Rotti [*] dla dziadka Tufi [*] i za dziadka Justi [*]za mojego tate co ostatnio minoł rok od śmierci [*] Quote
stinki Posted September 25, 2004 Posted September 25, 2004 A mój Dziadziu umarł jak mialam 8 lat i dalej za nim tesknie :(:(:( [*] [*] [*] [*] [*] Quote
banjo Posted September 29, 2004 Posted September 29, 2004 Tufi, Justa, KaRa_TC, bardzo mi przykro :cry: . Ja swoich dziadków nie znałam zmarli zanim się urodziłam :cry: ['] za wszystkich dziadków i babcie w niebie, wszystkich bliskich i za Rotti :( ['] Quote
Agga Posted September 29, 2004 Posted September 29, 2004 Az mi przykro mówic...moja rodzinak robi sie co raz mniejsza...juz tyle kochanych osób odeszło...brakuje mi ich bardzo... DLA nich ta swieczka [`]... :roll: Quote
Justa Posted October 1, 2004 Posted October 1, 2004 Ilekroć wchodzę na offa, zawsze w oczy rzuca mi się ten właśnie topic... i za każdym razem wchodzę, to takie dziwne. Nie ma dnia, żebym nie myślała o Dziadku, myślę także o Rotti... Tylu wspaniałych ludzi odeszło tego roku... Rotti [*] Dziadu [*] i inni którzy odeszli..., których znałam, bądź nie... [*] Quote
Agga Posted October 1, 2004 Posted October 1, 2004 Justa wiesz ja za kazdym razem co wchodze ta offa to mój wzrok przykuwa własnie ten temat... CO dziennie sie budze z mysla o Rotti...mineło juz jakis czas a ja nadal sie nie moge z tym pogodzic...wiem zyc trzeba dalej ale to nie jest takie łatwe.. :cry: Niedługo WSZYSTKICH SWIETYCH...w Opolu zapale swieczuszke za Rotti...w Poznaiu bede 5 listopada to wtedy zapale u niej swieczuszke... Quote
LUSILLE Posted October 10, 2004 Posted October 10, 2004 Śniłaś mi się Rotti...to był niezwykły i smutny sen... Quote
Weron_ciau Posted October 12, 2004 Posted October 12, 2004 Tufi, Justa, KaRa_TC, bardzo mi przykro :cry: . Ja swoich dziadków nie znałam zmarli zanim się urodziłam :cry: ['] za wszystkich dziadków i babcie w niebie, wszystkich bliskich i za Rotti :( ['] Banjo ja tak samo! Trzymajcie się! Ja przeżyłam pogrzeb mojej ukochanej babci. Pogrzeb był w moje urodziny :( Tak wyszło a wtedy wcale mi nie było do śmiechu :(:( Ale tak już jest i tego nei zmienimy heh :roll: {i} Quote
Myszka.xww Posted October 12, 2004 Posted October 12, 2004 Śniłaś mi się Rotti...to był niezwykły i smutny sen... To dobrze, Lu, to znaczy, ze pamieta o Tobie. Quote
Justa Posted October 12, 2004 Posted October 12, 2004 [*] spieszmy się kochać ludzi... tak szybko odchodzą... [*] Quote
banjo Posted October 14, 2004 Posted October 14, 2004 Zbliża się 1 listopada może ktoś kupić od Dogomaniaków wieniec i znicze i zanieść naszej Rotti? Jeśli tak to chętnie prześlę pieniążki Quote
tufi Posted October 14, 2004 Posted October 14, 2004 Mi jeszcze zostaly pieniazki ze zbiorki pogrzebowej - nie zdazylam wszystkiego przekazac Azir. Widzialam juz ladne niebieskie znicze, wiec zobowiazuje sie, ze kupie i zapale od nas wszystkich. I moze jeszcze jakies ladne chryzantemy w doniczce - ok? Quote
Agga Posted October 14, 2004 Posted October 14, 2004 Ja w Poznaiu bede 5 listopada i tez zemierzam isc do Rotti...wiem ze jeszcze parde dogoamanikó pojdzie ze mna... Quote
Justa Posted October 15, 2004 Posted October 15, 2004 [*] jako, że nie mogę być w Poznaniu i nie mogę zapalić znicza dla Rotti zrobię to tutaj... Już dziś... Quote
Agga Posted October 15, 2004 Posted October 15, 2004 [*] jako, że nie mogę być w Poznaniu i nie mogę zapalić znicza dla Rotti zrobię to tutaj... Już dziś... Justus jak będe w Poznaniu to zapale od ciebie dla Rotti znicz... Quote
Justa Posted October 15, 2004 Posted October 15, 2004 Justus jak będe w Poznaniu to zapale od ciebie dla Rotti znicz... Dziękuję kochanie moje... Agguś, masz naprawdę wielkie serce... Rotti wie, kto zapalił znicz, nawet tutaj na DoGomanii, wierzę, że widzi nas wszystkich, zna moje myśli i myśli nas wszystkich... "Śpieszmy sie kochac ludzi, tak szybko odchodzą zostana po nich buty i telefon głuchy tylko to co nieważne jak krowa się wlecze najważniejsze tak prędkie że nagle sie staje potem cissza normalna więc całekim nieznośna jak czystość urodzona najprościej z rozpaczy kiedy myśli sie o kimś zostając bezn niego...(...)" [*][*][*] Quote
Agga Posted October 15, 2004 Posted October 15, 2004 Justus jak będe w Poznaniu to zapale od ciebie dla Rotti znicz... Dziękuję kochanie moje... Agguś, masz naprawdę wielkie serce... Rotti wie, kto zapalił znicz, nawet tutaj na DoGomanii, wierzę, że widzi nas wszystkich, zna moje myśli i myśli nas wszystkich... Justa dla mnie to nie problem....bede tam i tak zrobie... "Śpieszmy sie kochac ludzi, tak szybko odchodzą zostana po nich buty i telefon głuchy tylko to co nieważne jak krowa się wlecze najważniejsze tak prędkie że nagle sie staje potem cissza normalna więc całekim nieznośna jak czystość urodzona najprościej z rozpaczy kiedy myśli sie o kimś zostając bezn niego...(...)" [*][*][*] [`] Quote
Justa Posted October 15, 2004 Posted October 15, 2004 Agguś... tak smutno mi siem zrobiło jakoś... :( :cry: Nie mogę zapalić nawet znicza na grobie mojego Dziadka... Bo On jest pochowany w Lublinie... Ale codziennie pale znicz w moim serduszku i dla Niego i dla Rotti... :cry: :( Dziękuję Ci jeszcze raz za wszystko słoneczko... [*][*] Quote
Agga Posted October 15, 2004 Posted October 15, 2004 Agguś... tak smutno mi siem zrobiło jakoś... :( :cry: Nie mogę zapalić nawet znicza na grobie mojego Dziadka... Bo On jest pochowany w Lublinie... Ale codziennie pale znicz w moim serduszku i dla Niego i dla Rotti... :cry: :( Dziękuję Ci jeszcze raz za wszystko słoneczko... [*][*] JUsta wiem co czujesz....ale oni wiedzą, że pamietasz o nich, ze mylisz codziennie...a to jest najważniejsze...Kiedys razem pojedziemy do Rotti...i zaplami jej lampke...[*] Quote
Recommended Posts