Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Mojego Dziadka nie ma już prawie miesiąc, a mnie wydaje sie jakby ciągle BYŁ... Bosz... Tufi, wiem jak się czujesz kochanie, naprawdę wiem... I wiem, że te słowa nie pomogą... Ale jestem z Tobą cąłym sercem :(

[*] dla Twojego Dziadka [*] dla mojego [*] i dla Eli...

Posted

Tufi, Justa, KaRa_TC, bardzo mi przykro :cry: . Ja swoich dziadków nie znałam zmarli zanim się urodziłam :cry:

['] za wszystkich dziadków i babcie w niebie, wszystkich bliskich i za Rotti :( [']

Posted

Az mi przykro mówic...moja rodzinak robi sie co raz mniejsza...juz tyle kochanych osób odeszło...brakuje mi ich bardzo...

DLA nich ta swieczka [`]... :roll:

Posted

Ilekroć wchodzę na offa, zawsze w oczy rzuca mi się ten właśnie topic... i za każdym razem wchodzę, to takie dziwne.

Nie ma dnia, żebym nie myślała o Dziadku, myślę także o Rotti... Tylu wspaniałych ludzi odeszło tego roku...

Rotti [*] Dziadu [*] i inni którzy odeszli..., których znałam, bądź nie... [*]

Posted

Justa wiesz ja za kazdym razem co wchodze ta offa to mój wzrok przykuwa własnie ten temat...

CO dziennie sie budze z mysla o Rotti...mineło juz jakis czas a ja nadal sie nie moge z tym pogodzic...wiem zyc trzeba dalej ale to nie jest takie łatwe.. :cry:

Niedługo WSZYSTKICH SWIETYCH...w Opolu zapale swieczuszke za Rotti...w Poznaiu bede 5 listopada to wtedy zapale u niej swieczuszke...

• 2 weeks later...
Posted
Tufi, Justa, KaRa_TC, bardzo mi przykro :cry: . Ja swoich dziadków nie znałam zmarli zanim się urodziłam :cry:

['] za wszystkich dziadków i babcie w niebie, wszystkich bliskich i za Rotti :( [']

Banjo ja tak samo!

Trzymajcie się! Ja przeżyłam pogrzeb mojej ukochanej babci. Pogrzeb był w moje urodziny :( Tak wyszło a wtedy wcale mi nie było do śmiechu :(:( Ale tak już jest i tego nei zmienimy heh :roll:

{i}

Posted

Mi jeszcze zostaly pieniazki ze zbiorki pogrzebowej - nie zdazylam wszystkiego przekazac Azir.

Widzialam juz ladne niebieskie znicze, wiec zobowiazuje sie, ze kupie i zapale od nas wszystkich.

I moze jeszcze jakies ladne chryzantemy w doniczce - ok?

Posted
[*] jako, że nie mogę być w Poznaniu i nie mogę zapalić znicza dla Rotti zrobię to tutaj... Już dziś...

Justus jak będe w Poznaniu to zapale od ciebie dla Rotti znicz...

Posted

Dziękuję kochanie moje... Agguś, masz naprawdę wielkie serce... Rotti wie, kto zapalił znicz, nawet tutaj na DoGomanii, wierzę, że widzi nas wszystkich, zna moje myśli i myśli nas wszystkich...

"Śpieszmy sie kochac ludzi, tak szybko odchodzą

zostana po nich buty i telefon głuchy

tylko to co nieważne jak krowa się wlecze

najważniejsze tak prędkie że nagle sie staje

potem cissza normalna więc całekim nieznośna

jak czystość urodzona najprościej z rozpaczy

kiedy myśli sie o kimś zostając bezn niego...(...)"

[*][*][*]

Posted

Dziękuję kochanie moje... Agguś, masz naprawdę wielkie serce... Rotti wie, kto zapalił znicz, nawet tutaj na DoGomanii, wierzę, że widzi nas wszystkich, zna moje myśli i myśli nas wszystkich...

Justa dla mnie to nie problem....bede tam i tak zrobie...

"Śpieszmy sie kochac ludzi, tak szybko odchodzą

zostana po nich buty i telefon głuchy

tylko to co nieważne jak krowa się wlecze

najważniejsze tak prędkie że nagle sie staje

potem cissza normalna więc całekim nieznośna

jak czystość urodzona najprościej z rozpaczy

kiedy myśli sie o kimś zostając bezn niego...(...)"

[*][*][*]

[`]

Posted

Agguś... tak smutno mi siem zrobiło jakoś... :( :cry:

Nie mogę zapalić nawet znicza na grobie mojego Dziadka... Bo On jest pochowany w Lublinie... Ale codziennie pale znicz w moim serduszku i dla Niego i dla Rotti... :cry: :(

Dziękuję Ci jeszcze raz za wszystko słoneczko...

[*][*]

Posted
Agguś... tak smutno mi siem zrobiło jakoś... :( :cry:

Nie mogę zapalić nawet znicza na grobie mojego Dziadka... Bo On jest pochowany w Lublinie... Ale codziennie pale znicz w moim serduszku i dla Niego i dla Rotti... :cry: :(

Dziękuję Ci jeszcze raz za wszystko słoneczko...

[*][*]

JUsta wiem co czujesz....ale oni wiedzą, że pamietasz o nich, ze mylisz codziennie...a to jest najważniejsze...Kiedys razem pojedziemy do Rotti...i zaplami jej lampke...[*]