JoannaP Posted August 21, 2004 Posted August 21, 2004 Poznałam dziś Marcina, jego żonę Asię i maleńką córeczkę - Zosię . Pojechaliśmy razem do Eli, zapaliliśmy znicze, Asia kupiła Eli kolorowy bukiet zatrwianu. Jarek tylko czeka na informację i będzie mógł wykonać i umocować tablicę (temat poruszony na "chusty"). Do Karola nie udało mi się dodzwonić, rozmawiała z nim Azir - chyba on nie ma za bardzo pomysłu jakby taka tablica miała wyglądać, ale co najważniesze - wyraził aprobatę na jej wykonanie. Musimy tylko wiedzieć co DOKŁADNIE ma być wypisane. Co do odcisku psiej łapki: po zastanowieniu powiem szczerze, ze jakoś mi to nie pasuje - mogłoby sugerować, że tam został pogrzebany pies i co niektórych mogłoby mocno oburzyć - to takie moje przemyślenie. W każdym bądź razie czas ucieka, a dyspozycji nie ma. Bez instrukcji Jarek nic nie zrobi, więc bardzo, bardzo proszę o wspólną decyzję, propozycję, żeby Ela już nie była inkognito. Quote
tufi Posted August 21, 2004 Posted August 21, 2004 Co do odcisku psiej łapki: po zastanowieniu powiem szczerze, ze jakoś mi to nie pasuje - mogłoby sugerować, że tam został pogrzebany pies i co niektórych mogłoby mocno oburzyć - to takie moje przemyślenie. Mysle dokladnie tak samo, zwlaszcza ze bodajze na Milostowie jest wydzielona czesc cmentarza na pochowek zwierzat... Moze jakis inny symbol? Quote
Myszka.xww Posted August 21, 2004 Posted August 21, 2004 Przepraszam, ze tak ni z gruszki ni z pietruszki, ale czy daloby sie sie wygrawerowac podobizne charta ? Quote
tufi Posted August 22, 2004 Posted August 22, 2004 Hmmm - tu raczej chodzi o to, zeby zaden znak graficzny nie nasuwal mysli, iz w srodku jest pochowoany pies :( Moze lepiej Ele z dwoma chartami? Albo zamiast grafiki jakies Jej zdjecie z psami? Quote
PIKA Posted August 22, 2004 Posted August 22, 2004 Albo zamiast grafiki jakies Jej zdjecie z psami? Super pomysł :D i do tego wykonalny, bo zdjęcia na nagrobki robi się z normalnych zdjęć Quote
LUSILLE Posted August 22, 2004 Posted August 22, 2004 Zdjęcie,to narazie najlepszy pomysł !!!!!!!!!!! :D Moglibyśmy zebrać zdjęcia Eli i psów,i postanowić,które będzie najbardziej odpowiednie.Mamy przecież piękne zdjęcia Eli z psami ! :P Ja zrobiłam jej zdjęcie na wystawie w Gorzowie(6 czerwca).Jest na nim ze swoimi pociechami i bratem Rottiego,Ela zaproponowała mi wtedy,żebym zatytuowała to zdjęcie "Rotti wsród chartów" !!! Pewnie wiele jest takich wspaniałych fot,trzymajmy się tego pomysłu !!!! :P Quote
Agga Posted August 22, 2004 Posted August 22, 2004 Uwazam ze to dobry pomysł z tym zdjeciem... :) Quote
tufi Posted August 31, 2004 Posted August 31, 2004 Mijaja wlasnie dwa miesiace, odkad nie ma Eli wsrod nas... Pojade na cmentarz - zapale swieczke od nas... Quote
Agga Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 Mijaja wlasnie dwa miesiace, odkad nie ma Eli wsrod nas...Pojade na cmentarz - zapale swieczke od nas... Tak wiem ze to juz dwa miesiace...ja codziennie o niej mysle...nadal jest ciężko...Nie ma jej a ja nadal mam wrazenie, ze zaraz mi zadzwoni telefon, ze zobacze ja na gg... :-? Bardzoz mi jej brakuje... [`] dla Ciebie ELU Quote
LAZY Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 Pewno zainteresowani dobrze o tym wiedza, ale dla mnie to nadal jest cud...dzis raniutko okolo 5 Ogorkowa od Bea100 urodzila pierwszego maluszka...akurat w rocznice smierci Roti...Ela byla przy poczeciu maluchow a teraz przy ich przyjsciu na swiat...az mi sie lezka zakrecila... ['} dla Eli... Quote
PIKA Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 Lazy powiem więcej. Ogórkowa szykowała sie do tego porodu od conajmniej dwóch dni, od dwóch dni myślałysmy i mówiłysmy, że "O to dzisiaj w nocy", ale nie ona czekała....... czekała do 1 września. A pierwszy szczeniak był około 4 rano a nie o 5 :wink: Quote
LAZY Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 PIKUS oczywiscie to byla 3 a nie 5 godzina..z wrazenia sie zakrecilam... :wink: I to prawda, ze sunia specjalnie na dzis dzien czekala...Rotti czuwa nad nia i nad nami... Quote
malawaszka Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 Aleście namieszały z tymi godzinami :wink: ale nic to - to nie najważniejsze o której - ważne, że dzisiaj - chyba zacznę wierzyć w cuda :angel: :angel: :angel: DARZ BÓR :drinking: Quote
Agga Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 Kurcze teraz to i ja sie wzruszłyam...ELa czuwała nad Ogórkową i jje malenstwami...ELa jest cały czas z nami.... Quote
anetta Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 To jest po prostu niesamowite :o :D Kochana Ela trzyma piecze nad maluszkami Ogorkowej :lilangel: Quote
banjo Posted September 5, 2004 Posted September 5, 2004 Niestety 1 wrzesień był dla wielu rodzin bardzo nieszczęśliwy... tak jak dla Nas ten dzień dwa miesiące temu :cry: Rotti czuwaj zawsze nam Dogomaniakami tak jak to do tej pory robisz :roll: Quote
Agga Posted September 5, 2004 Posted September 5, 2004 Niestety 1 wrzesień był dla wielu rodzin bardzo nieszczęśliwy... tak jak dla Nas ten dzień dwa miesiące temu :cry: Rotti czuwaj zawsze nam Dogomaniakami tak jak to do tej pory robisz :roll: tak 1 wrzesien na zawsze zapisze sie w naszej pamieci... :cry: Rotti czuwa nad anmi...ja to wiem... Quote
Saint Posted September 20, 2004 Posted September 20, 2004 "Pamiętam, Nie Zapomnę, często się topię w oceanie wspomnień ..." Jakos mi się na sentymenty zebrało ... :cry: :cry: :cry: ['] ['] ['] Nigdy nie będziesz sama Boś swoje serce ludziom dała. Nigdy nie będziesz sama Nigdy nie będziesz sama. Wszystko co twoje ludziom dałaś Nie pytałaś za co i jak. Uwierzyłaś w dobro człowieka Bo sama go tak wiele masz. I otoczą cię ciasnym kręgiem Ofiarują przyjaźni dar. Będzie grzał ich zziębnięte dłonie Twego serca żar. Choćby cię nawet cały świat zdradził A płomień serca stłumił wiatr Wtedy zobaczysz rozpali je żarem Ktoś, komuś kiedyś ciepło dał. Rzucaj swój chleb na płynące wody A w przyszłości odnajdziesz go Bo nad tobą człowieku dobry Czuwa lepszy ktoś. Quote
Agga Posted September 20, 2004 Posted September 20, 2004 Nie ma dnia żebym o ELI nie myslała.....[`] Quote
LUSILLE Posted September 20, 2004 Posted September 20, 2004 "Pamiętam, Nie Zapomnę, często się topię w oceanie wspomnień ..."Jakos mi się na sentymenty zebrało ... :cry: :cry: :cry: ['] ['] ['] A ja też dziś o Eli myślałam,jakoś więcej i intensywniej niż zwykle... :( Kochamy Cię Elu,mam nadzieję,że to wiesz i obserwujesz nas z miejsca,w którym teraz jesteś !!! Quote
tufi Posted September 22, 2004 Posted September 22, 2004 Eluś kochana, dziś w nocy dołączył do Ciebie mój Dziadek... to byl wspaniały człowiek... zaopiekuj się nim... już nie cierpi... Quote
Weron_ciau Posted September 22, 2004 Posted September 22, 2004 Eluś kochana, dziś w nocy dołączył do Ciebie mój Dziadek... to byl wspaniały człowiek... zaopiekuj się nim... już nie cierpi... Trzymaj sie Tufi! :cry: Na pewną się spotkają! Quote
Recommended Posts