Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 546
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

super, że z małą wszystko ok w nowym domku:)
będzie miała swoje pierwsze szczęśliwe święta :multi:
Klapsiu - wszystkiego dobrego w nowym domku:)

dziewczyny - dzięki po raz... nie wiem który :loveu:

gameboy... jak tylko będziesz miała jakieś nowe wieści o suniach, co tam u nich.. to dawaj znać;)

Posted

Właśnie skończyłam rozmawiać z Panią Klapsy...
Mała ma jescze troche sensacje żołądkowe - bo zmiana jedzenia, ale dostaje węgiel w małych ilościach i jest lepiej. Oglądał ją wet i nie jest to nic poważnego.
Spi pod łóżkiem swojej Pani i już prawie nie płacze w nocy. Na spacerkach grzeczna, do psów obcych ciekawa ale trochę się boi. Czasami robi "osiołka" i sie zapiera jak za szybko musi wracać do domu.
W domu ukochane miejsce to kuchnia, podobno wystarczy zapalić w niej światło i Klapsa już pilnuje lodówki:diabloti:
Zaczyna też już powoli chodzić po schodach. Pani ją jeszcze znosi - z drugiego piętra - a na góre powoli wchodzi sama.
Pani zaprosiła mnie po Świętach w odwiedziny. Także jak widać wszystko jest w porzadku możecie się nie martwić. Z wizyty obowiązkowo będą zdjęcia.

Posted

[quote name='Rybka_39']To ja już sunie zdejme z giełdy kup psa;)
tak taaak.. zdejmij;)
i też dziękuję za wszystko:)

[quote name='GameBoy']Właśnie skończyłam rozmawiać z Panią Klapsy...
Mała ma jescze troche sensacje żołądkowe - bo zmiana jedzenia, ale dostaje węgiel w małych ilościach i jest lepiej. Oglądał ją wet i nie jest to nic poważnego.
to dobrze, że nic poważnego:)
Spi pod łóżkiem swojej Pani i już prawie nie płacze w nocy. Na spacerkach grzeczna, do psów obcych ciekawa ale trochę się boi. Czasami robi "osiołka" i sie zapiera jak za szybko musi wracać do domu.
hihi... Klapsiczka - ośliczka :evil_lol: faajnie.. słodka jest pewnie:)
W domu ukochane miejsce to kuchnia, podobno wystarczy zapalić w niej światło i Klapsa już pilnuje lodówki:diabloti:
ooo... no to będzie z niej odkurzaczyk :evil_lol:
Zaczyna też już powoli chodzić po schodach. Pani ją jeszcze znosi - z drugiego piętra - a na góre powoli wchodzi sama.
Pani zaprosiła mnie po Świętach w odwiedziny. Także jak widać wszystko jest w porzadku możecie się nie martwić. Z wizyty obowiązkowo będą zdjęcia.
fajną ma pańcię nasza Klapsia:) cieszą mnie bardzo takie wieści:)

• 2 months later...
Posted

śliczna dziewczynka - słaba jakość ale zdjęcie zrobiłam telefonem. Ma już komplet szczepień, żadnych kulawizn, super rosnie, bardzo duza jest - masywna taka, slucha sie ladnie swojej Pani.

Posted

wooow.. Gameboy:) supeeerrr!! :multi: dzięki za tą fotkę i info:)
Klapsa cudnie wygląda! wielka pannica wyrosła! :loveu:
a jak jej ślicznie uchole stoją!! :multi: w ogóle słodkie pyszczydło!!:)
cieszy mnie, że obie panny mają super domki i wszystko dobrze się układa:)

dzięki, kochana
:cool2:

to teraz czekam jeszcze na info o Komce;) i jakieś fajne foteczki:)

pozdrowionka!! :)

Posted

przepraszam, że to tylke trwalo ale naprawde nie mam czasu....:oops:
Klapsa jest super dziewczyna - typowa onka, super posluszna, lubi sie bawic i co najwazniejsze zdrowa

ta druga jest jeszcze ladniejsza :eviltong: po swietach postaram sie pokazac dziewczynke :p

Posted

[quote name='GameBoy']przepraszam, że to tylke trwalo ale naprawde nie mam czasu....:oops:

spoko... ;)
ja też nie mam czasu... w ogóle mało tu bywam...
zatyrana jestem jak diabli... :roll:

ale będę zaglądać czasem i oczekiwać nowych wieści :p

Posted

rozmawiam z nimi przez telefon ale jak pies trafi do kogos bez umiejetnosci przesylania fotek - to taki jest efekt
wiem jedno, obie sunie sa kochane do szalenstwa i mam nadzieje, ze szczesliwe

• 2 weeks later...
Posted

to są zdjęcia Klapsy z dziś
sunia jest zdrowa, kochana, pilnuje sie, ladnie sie bawi pilka i patykami ulubiona zabawa - wchodznie do wanny i gapienie sie w odplyw :evil_lol:
zalatwia sie na podworku juz tylko

Posted

hahahaha...:evil_lol: no ekstra zabawa z tą wanną :evil_lol:
Klapsa się gapi jak zaczarowana :evil_lol:
fajne foteczki;)
no i... miło słyszeć, że wszystko w porządku:)

a kiedy Komusia będzie? :cool3: