basia2202 Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 mam nadzieję, że już wszystko zostało ustalone... kontaktowałam się też z właścicielką... ale.. jak to Beata nie miała adresu, skąd odebrać psiaka? to właścicielka nie podała adresu? :roll: wydawało mi się, że wszystko było uzgodnione... no nic... najważniejsze, że wszystko ok:) gameboy, daj znać, jak sunia dotrze do Ciebie Quote
GameBoy Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 wcale nie jest ok bo przerwalam zabieg w srodku jego trwania i bede musiala przed swietami isc tam drugi raz....mam nadzieje, ze bedzie termin... nic juz, najwazniejsze, zeby ta mala dojechala cala i zdrowa:p Quote
Marzena&Gusti Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Akcja zakończona-no prawie:)Dzięki Beatko!!:loveu:Dzięki Game!:loveu: Quote
GameBoy Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Mała jest u mnie szczegóły póżniej ta sunia jest mniejsza niż tamta, krótkowłosa ale tak samo ładna:loveu: Quote
Rybka_39 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Oczywiscie wstawisz foty prawda?:loveu: Quote
GameBoy Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 wstawie, wstawie spokojnie po wieczor cos cykne bo TZ znowu mi akumulatory z aparatu do pada od xboxa wlozyl:bad-word: Quote
Rybka_39 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Przez jaki czas sunia bedzie u ciebie?:oops: Quote
GameBoy Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 do jutra do 15 bylam z nia na spacerku koo zrobila ladnie na podworku ale sioo jak tylko ja TZ postawil w mieszkaniu po powrocie teraz spi...chrapie jak opetana:evil_lol: maly dzikusek z niej ale jest smielsza niz Koma Quote
basia2202 Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 hej:) dziewczyny - bardzo Wam chciałam podziękować za wszystko:) i gameboy i Beacie:) cieszę się, że druga sunia bardziej śmiała jest... szybciej przywyknie do nowych warunków;) czekam na wieści, jak tam odbiór małej przez nową właścicielkę... no i... koniecznie jakieś foteczki;) mogę wreszcie zmienić tytuł wątku:) już transport nie potrzebny... a z resztą wstrzymam się, jak mała będzie już w nowym domku:) Quote
basia2202 Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 mała jest urocza:) noo... to już niedługo;) prawie 15sta:) niedługo nowa pańcia przyjedzie po sunię:) Quote
basia2202 Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 przyjechali po sunię! :multi: tyle wiem od gameboy:) czekam na dalsze wieści:) Quote
basia2202 Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 hurrraaaa!! sunia pojechała już do nowego domku!!:) umowa adopcyjna podpisana, wszystko załatwione:) nowi właściciele szczęśliwi :loveu:mała ONka mam nadzieję, że też :loveu: teraz mogę już zamknąć wątek:) tylko... kto mi powie, jak to się robi?:roll: moda mam poprosić jakiegoś, czy jak? jeszcze raz dziękuję za ogromną pomoc w znalezieniu dla maluchów najlepszych domków na świecie:) Quote
GameBoy Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 gg padło:mad: Sunia pojechała, Pani super, przyjechała po mała razem ze swoim bratem. Miała dla suni smyczkę i obróżkę. Mała będzie nazywała się Klapsa. Mieszkać będzie na Woli w bloku. Umowa podpisana wszystkie podpunkty zaakceptowane. Zaprosili na wizytę poadopcyjną. Udam się do suni w styczniu. Wszystkiego najlepszego Klapsiu w nowym domku. Basia napisz do moda, żeby przeniósł wątek do " już w nowym domu". Quote
Jagoda1 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Po co zamykać, zmień tylko tytuł...:razz: Quote
Marzena&Gusti Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Jak zmienisz tytuł też powinno wystarczyć;) Quote
Marzena&Gusti Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 W takim razie dużo szczęścia dla malutkiej!!!!!!! Quote
basia2202 Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='GameBoy']gg padło:mad: Sunia pojechała, Pani super, przyjechała po mała razem ze swoim bratem. Miała dla suni smyczkę i obróżkę. Mała będzie nazywała się Klapsa. Mieszkać będzie na Woli w bloku. Umowa podpisana wszystkie podpunkty zaakceptowane. Zaprosili na wizytę poadopcyjną. Udam się do suni w styczniu. Wszystkiego najlepszego Klapsiu w nowym domku. Basia napisz do moda, żeby przeniósł wątek do " już w nowym domu". tytuł już zmieniony, jak radziła Jagódka;) i napiszę do moda:) super imię wybrali dla suni - Klapsia:) łaadnieeee:multi: game... jeszcze raz dzięki:loveu: Quote
Luzia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Ale super że w końcu wszytko się tak potoczyło i że obie sunie już w nowych domkach :multi::multi::multi: Quote
Rybka_39 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 No super! Wszystko dobrze się skończyło;) Quote
Jagoda1 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Jeszcze zmień "tablicę" przyy tytule, wstaw wesołą buźkę i będzie nam wszystkim lepiej...:lol: Quote
ada_1994 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Świetna wiadomość! Suniu gratulacje nowego domu! Quote
Recommended Posts