GameBoy Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 postaram sie cos pstryknac przed wyjazdem do trojmiasta Quote
Rybka_39 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 GameBoy napisał(a):postaram sie cos pstryknac przed wyjazdem do trojmiasta Jak tam jest już sunka u Ciebie?:cool3: Quote
GameBoy Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 niee obawiam sie, ze one nie wyjechaly jeszcze od siebie.. a my tez musimy z nia dzis obrocic do trojmiasta i z powrotem Quote
GameBoy Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 rozmawialam z Pania przed chwila beda za ok 2 godziny Quote
Rybka_39 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Kurcze trzymacie nas w napięciu:evil_lol::razz: Quote
agaciaaa Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Super! Prosimy jakieś fotki, w miare możliwości :) Quote
Rybka_39 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 GameBoy napisał(a):tak wlasnie wnioslam ja do domu :loveu::multi::multi::multi::multi:super pisz coś więcej:razz: Quote
GameBoy Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 dziewczyny teraz nie da rady sunia jest strasznie przestraszona, jest chyba slabo zsocjalizowana miala do tej pory swoje podworko i swoja mame nie zna halasu miasta, boi sie kotow jak chce ja poglaskac kuli sie i zesikala sie ze strachu jak chcialam ja przeniesc:roll: jest sto razy ladniejsza niz na tych fotkach:p w ogole nie pojedziemy juz dzis, moze okolo wtorku bo TZ ma wolne... ona sie musi troche oswoic z mieszkaniem, z nami, nie nadaje sie do przekazania w kolejne rece, to dla niej bylby za duzy stres, jak odzyje to ja odwieziemy Quote
agaciaaa Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 mam nadzieje, że sunia szybko sie oswoi.. i przyzwyczai do nowych warunków! Quote
GameBoy Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 jest piekna ale kuli sie i rozplaszcza na poglodze jak tylko zblizam do niej reke siedzi w tym kacie odkad przynioslam ja do domu podczas proby glaskania dwa razy zesikala sie ze strachu nie widzialam jeszcze czegos takiego:roll: Quote
agaciaaa Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 rany.. chyba rzeczywiście słabo zsocjalizowana. chyba że to aż taki stres? nowe miejsce, nowi ludzie, nie ma mamy obok... nie wiem. Quote
GameBoy Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 chyba tak bo zeby byla jasnosc, nie podejrzewam o nic tych ludzi ona poprostu 3 mce zyla w "swoim swiecie" z Saba i rodzenstwem az tu nagle wszystko takie nowe panicznie sie nas boi i mieszkania i kotow...wszystkiego choc nie rozumiem dlaczgo az tak boi sie glaskania Quote
GameBoy Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 troche lepiej ruszyla sie za kotem troche zjadla zaczela pic wode dzis wujek po nia przyjedzie sam za jakies 3-4 godz ja zabierze bo oni sie tam juz nie moge doczekac Quote
Alicja Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='GameBoy']troche lepiej ruszyla sie za kotem troche zjadla zaczela pic wode dzis wujek po nia przyjedzie sam za jakies 3-4 godz ja zabierze bo oni sie tam juz nie moge doczekac to ja trzymam kciukaski za socjalizację Maleńkiej .... Quote
Rybka_39 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Przywzyczai się;), młoda jest jeszcze ma dużo przed sobą!:razz: Quote
GameBoy Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 jedyne co ja rusza to sytuacja w ktorej kot siega po jej jedzenie o karmę jest zaborczo-zazdrosna i koty odgania:eviltong: Quote
Marzena&Gusti Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Hura już prawie w swoim domku:)Jeszcze raz GameBoy dziękuję,że akurat tą sunie wybrałaś:) Teraz jeszcze jedna czeka... Quote
Recommended Posts