agaciaaa Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 no i jaaaaak?? kciuki mi już bolą :evil_lol: Quote
basia2202 Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 dupen bladen :-( zainteresowana osoba właśnie kupiła szczeniaczka :roll: szkoooda, że się nie udało.... dobrze chociaż, że puchata ma domek:) właśnie umawiam się z gameboy... co do odbioru pieska w W-wie:) przyszli właściciele już się doczekać nie mogą :multi: mała do dobrego domku trafi:) na razie pojedzie do Gdańska, bo właściciele przez jakiś czas będą tam przebywać... a potem wróci z powrotem do W-wy:) malutka gładka sunia - nadal szuka domeczku!! Quote
agaciaaa Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 szkoda... :( trzymam więc kciuki nadal!! za dobry domek :) Quote
Bzikowa Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 oj.. kiepsko.. czyli i tak zostaje jedna... no cóż, w końcu się uda, trzymamy kciuki!!! :loveu: HOP! Quote
basia2202 Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 hopka hopka... może Cię ktoś wypatrzy... Quote
Alicja Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='halbina']A która jeszcze szuka domu? Ta z gładką sierścią ..... Quote
agaciaaa Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 halbina napisał(a):A która jeszcze szuka domu? tak zwana gładka ;) Quote
basia2202 Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 puchata sunia ma już wszystko ustalone:) po południu wyjeżdża do nowego domeczku! :multi: a gładka siostrzyczka nadal nie ma domeczku...:( Quote
agaciaaa Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 super :multi: drugiej na pewno też sie uda! :) Quote
halbina Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 ktoś sie w niej zakochał... ktoś, kto sam ma stado zwierząt... :roll: Quote
GameBoy Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 to ja zaczynam czekac na Małą :eviltong: Quote
Marzena&Gusti Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 halbina napisał(a):ktoś sie w niej zakochał... ktoś, kto sam ma stado zwierząt... :roll: Może ten ktoś chciały powiększyć stadko?:evil_lol: Quote
basia2202 Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 GameBoy napisał(a):to ja zaczynam czekac na Małą :eviltong: :) noo... mam nadzieję, że wszystko będzie ok:) napisz mi jakąś wiadomość, jak już mała będzie u Ciebie:) dziś będę późno w domu, ale odczytam, jak wrócę;) gładka suńka nadal szuka domku!!! Quote
GameBoy Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 za pol godziny jade do domu jak tylko mała dojedzie dam znac Quote
Rybka_39 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 GameBoy napisał(a):za pol godziny jade do domu jak tylko mała dojedzie dam znac Nie mogę się doczekać!:multi::multi: Quote
Recommended Posts