GameBoy Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 kurcze one nie powinny wychodzic jak sa nieszczepione czy one mieszkaja na podworku? Quote
basia2202 Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 ale one nie wychodzą nigdzie... to domek... podwórko jest ogrodzone, zamknięte, nie ma innych psów, kotów... żadnych innych zwierząt... jest tylko sunia i maluchy zaraz zadzwonię do właścicielki i zapytam o ten tydzień... ale myślę, że nie będzie problemu... jakoś sobie poradzą, skoro i tyle sobie radziły gameboy.. możesz mi dać na PW tel. do tych ludzi, to przekażę właścicielce Quote
Marzena&Gusti Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Dziewczyny kto by pomyślał,że po tych kłótniach taki finał:)Sama nie wierzę:DWygląda na to,że została nam jedna sunia... Quote
basia2202 Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 no dobra.. mogę chyba powiedzieć... puchata sunia znalazła domek! :multi: teraz będzie zaszczepiona i za tydzień pojedzie do Warszawy:) właściciele zgodzili się przesłać pieniążki na szczepienie gameboy... bardzo dziękuję za pomoc... to bardzo miłe zaskoczenie po tych wszystkich bojach... dziękuję i doceniam :calus: uratowałaś kolejnego psiaka!:) gameboy obiecała również, że przyszli właściciele podpiszą umowę adopcyjną i że wysterylizują sunię - więc nie będzie więcej niechcianych szczeniaczków jestem bardzo wdzięczna za pomoc! Quote
GameBoy Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 ile razy mam powtarzac, ze ja sie nie klocilam z Basia tylko wyrazalam swoje zdanie na temat sterylek itp. Quote
Alicja Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 :multi::multi: no i SUPER.....takiego rozwiązania sprawy mozna się było spodziewać ;)...dialog i wyższe cele :loveu::loveu:a tymi są dobro psiaczków ... Quote
Marzena&Gusti Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 :DDzięki!!Super,że jednak zdecydowałaś się pokaz właśnie puchatke:) Quote
natija Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 super ciesze sie,mam nadzieje,ze Gladka tez znajdzie szybciutko domek... Quote
ewka i haker Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 ja dziewczyny gratuluje znalezienia domku dla psa noi najwazniejszego zgody:multi: oby tak dalej Quote
basia2202 Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 druga suńka nadal szuka domku! Quote
Alicja Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 basia2202 napisał(a):druga suńka nadal szuka domku! to może Basiu zmień podpisik i tytuł ;) Quote
agaciaaa Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Strasznie sie ciesze!!!!!! :multi: i trzymam kciuki za drugą sunie, oby jej też sie udało! Quote
GameBoy Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 czy ktos wie czy Basia ma dostep do netu w weekend? Quote
Alicja Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 GameBoy napisał(a):czy ktos wie czy Basia ma dostep do netu w weekend? jeśli nie będzie znów awarii to dostę do netu ma .... Quote
GameBoy Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 dzieki bo od rana probuje sie z nia skontaktowac tak jak moge czyli forum / gg i nic z tego pewnie jest zajeta :roll: Quote
basia2202 Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 gameboy... jestem... jak coś, to pisz nie siedzę tu non stop, ale jestem w domu sunieczka hop hop! Quote
Rybka_39 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 GameBoy napisał(a):ile razy mam powtarzac, ze ja sie nie klocilam z Basia tylko wyrazalam swoje zdanie na temat sterylek itp. :loveu::loveu::loveu:a jednak jesteś kochana:razz: Quote
Rybka_39 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Super że puchata ma domek..teraz tylko gładkiej domek trzeba znaleść:roll: A ten piesek co na lasery chodził? Zostaje z włascicielka? Quote
basia2202 Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Rybka_39 napisał(a):Super że puchata ma domek..teraz tylko gładkiej domek trzeba znaleść:roll: A ten piesek co na lasery chodził? Zostaje z włascicielka? ten co chodził na lasery, póki co jest z właścicielką... i raczej zostanie... lekarz dał dobre rokowania.... że ten mostek się zrośnie... mały zaczął być radosny, przybierać na wadze... więc powinno być wszystko ok:) gładka sunia szuka nadal domku:) Quote
Alicja Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Basiu ...a może na malca też znajdzie się chętny.....w końcu utrzymać 2 duże psiaki ....a jeśli ktoś kto by się zdecydował będzie wiedział ze psiunio ma problemy to warto szukać domku ...są na świecie dobrzy ludzie.... Quote
natija Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 sa sa dobrzy ludzi wystarczy wejsc na dogo i mozna sie przekonac:):) Quote
Bzikowa Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 hops :multi: Basiu, zmień tytuł wątku - już tylko jedna laska pozostała :loveu: Quote
modliszka84 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 kiedy sunia jedzie do wawy? i czym? szczeniak z pabianic jedzie do Gameboy wiec mogłyby pojechać razem :p Quote
Recommended Posts