natija Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 super wiadomosc:):)wiec swieta beda w nowym domku:):):) Quote
GameBoy Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 pieniążki za szczepienie wysłane umowę wyślę po Świętach Pani dzwoniła do mnie - wszystko jest w porzadku:loveu: Quote
Erazm Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Świetna wiadomość, miło było Cię poznać. Powodzenia GB Quote
GameBoy Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 nawzajem widzę, że nie tylko ja nocą bytuję na dogo :eviltong: Quote
basia2202 Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 super, że z małą wszystko ok w nowym domku:) będzie miała swoje pierwsze szczęśliwe święta :multi: Klapsiu - wszystkiego dobrego w nowym domku:) dziewczyny - dzięki po raz... nie wiem który :loveu: gameboy... jak tylko będziesz miała jakieś nowe wieści o suniach, co tam u nich.. to dawaj znać;) Quote
GameBoy Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 jasne postaram się od czasu doo czasu mieć jakieś info do Klapsy pójdę po Świętach Quote
Rybka_39 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 To ja już sunie zdejme z giełdy kup psa;) Quote
GameBoy Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 zdejmuj zdejmuj Obie sunie juz poopki w nowych domkach grzeja:loveu: Quote
GameBoy Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Właśnie skończyłam rozmawiać z Panią Klapsy... Mała ma jescze troche sensacje żołądkowe - bo zmiana jedzenia, ale dostaje węgiel w małych ilościach i jest lepiej. Oglądał ją wet i nie jest to nic poważnego. Spi pod łóżkiem swojej Pani i już prawie nie płacze w nocy. Na spacerkach grzeczna, do psów obcych ciekawa ale trochę się boi. Czasami robi "osiołka" i sie zapiera jak za szybko musi wracać do domu. W domu ukochane miejsce to kuchnia, podobno wystarczy zapalić w niej światło i Klapsa już pilnuje lodówki:diabloti: Zaczyna też już powoli chodzić po schodach. Pani ją jeszcze znosi - z drugiego piętra - a na góre powoli wchodzi sama. Pani zaprosiła mnie po Świętach w odwiedziny. Także jak widać wszystko jest w porzadku możecie się nie martwić. Z wizyty obowiązkowo będą zdjęcia. Quote
basia2202 Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 [quote name='Rybka_39']To ja już sunie zdejme z giełdy kup psa;) tak taaak.. zdejmij;) i też dziękuję za wszystko:) [quote name='GameBoy']Właśnie skończyłam rozmawiać z Panią Klapsy... Mała ma jescze troche sensacje żołądkowe - bo zmiana jedzenia, ale dostaje węgiel w małych ilościach i jest lepiej. Oglądał ją wet i nie jest to nic poważnego. to dobrze, że nic poważnego:) Spi pod łóżkiem swojej Pani i już prawie nie płacze w nocy. Na spacerkach grzeczna, do psów obcych ciekawa ale trochę się boi. Czasami robi "osiołka" i sie zapiera jak za szybko musi wracać do domu. hihi... Klapsiczka - ośliczka :evil_lol: faajnie.. słodka jest pewnie:) W domu ukochane miejsce to kuchnia, podobno wystarczy zapalić w niej światło i Klapsa już pilnuje lodówki:diabloti: ooo... no to będzie z niej odkurzaczyk :evil_lol: Zaczyna też już powoli chodzić po schodach. Pani ją jeszcze znosi - z drugiego piętra - a na góre powoli wchodzi sama. Pani zaprosiła mnie po Świętach w odwiedziny. Także jak widać wszystko jest w porzadku możecie się nie martwić. Z wizyty obowiązkowo będą zdjęcia. fajną ma pańcię nasza Klapsia:) cieszą mnie bardzo takie wieści:) Quote
basia2202 Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 aaa... czy nowa pańcia pamięta o szczepieniach? :razz: GB - mówiłaś jej, że niedługo drugie szczepienie?:) Quote
GameBoy Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 mówiłam, że za m-c zresztą ona była z nią u weta, sunia książeczkę ma więc chyba wet wie co robic???:eviltong: Quote
agaciaaa Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 strasznie sie ciesze że i drugiej suni sie udało :loveu: http://img137.imageshack.us/img137/7531/s4022030yp2.jpg jest śliczna i słodkie ma uszka :loveu: Quote
GameBoy Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 śliczna dziewczynka - słaba jakość ale zdjęcie zrobiłam telefonem. Ma już komplet szczepień, żadnych kulawizn, super rosnie, bardzo duza jest - masywna taka, slucha sie ladnie swojej Pani. Quote
GameBoy Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 po świętach pokaże Wam Komę, jest mniejsza, długowłosa ale też śliczna Quote
basia2202 Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 wooow.. Gameboy:) supeeerrr!! :multi: dzięki za tą fotkę i info:) Klapsa cudnie wygląda! wielka pannica wyrosła! :loveu: a jak jej ślicznie uchole stoją!! :multi: w ogóle słodkie pyszczydło!!:) cieszy mnie, że obie panny mają super domki i wszystko dobrze się układa:) dzięki, kochana :cool2: to teraz czekam jeszcze na info o Komce;) i jakieś fajne foteczki:) pozdrowionka!! :) Quote
GameBoy Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 przepraszam, że to tylke trwalo ale naprawde nie mam czasu....:oops: Klapsa jest super dziewczyna - typowa onka, super posluszna, lubi sie bawic i co najwazniejsze zdrowa ta druga jest jeszcze ladniejsza :eviltong: po swietach postaram sie pokazac dziewczynke :p Quote
basia2202 Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 [quote name='GameBoy']przepraszam, że to tylke trwalo ale naprawde nie mam czasu....:oops: spoko... ;) ja też nie mam czasu... w ogóle mało tu bywam... zatyrana jestem jak diabli... :roll: ale będę zaglądać czasem i oczekiwać nowych wieści :p Quote
GameBoy Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 rozmawiam z nimi przez telefon ale jak pies trafi do kogos bez umiejetnosci przesylania fotek - to taki jest efekt wiem jedno, obie sunie sa kochane do szalenstwa i mam nadzieje, ze szczesliwe Quote
GameBoy Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 to są zdjęcia Klapsy z dziś sunia jest zdrowa, kochana, pilnuje sie, ladnie sie bawi pilka i patykami ulubiona zabawa - wchodznie do wanny i gapienie sie w odplyw :evil_lol: zalatwia sie na podworku juz tylko Quote
basia2202 Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 hahahaha...:evil_lol: no ekstra zabawa z tą wanną :evil_lol: Klapsa się gapi jak zaczarowana :evil_lol: fajne foteczki;) no i... miło słyszeć, że wszystko w porządku:) a kiedy Komusia będzie? :cool3: Quote
Recommended Posts