Erazm Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 :roll:Basiu dziękuję, muszę tylko wiedzieć kto i jak małą odbierze, dobrze by było gdyby ktoś się ze mną skontaktował, ja nie mogę wziąć szczeniaczka do domu. Quote
basia2202 Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Beata B napisał(a):Basiu dziękuję, muszę tylko wiedzieć kto i jak małą odbierze, dobrze by było gdyby ktoś się ze mną skontaktował, ja nie mogę wziąć szczeniaczka do domu. podałam już Twój tel. właścicielce - zadzwoni do Ciebie dzisiaj i umówicie się na odbiór suni ze Zgierza i podam też Twój nr gameboy - ona Ci powie, czy jej mąż, czy siostra odbierze psiaka i ona poda Ci adres do siebie, dobrze?:) mam nadzieję, że uda się wszystko sprawnie załatwić Quote
GameBoy Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 dziewczyny mam 2 pytania po 1sze: o ktorej we wtorek Beata zabiera psiaka bo musze zadzwonic do babki od adopcji i potwierdzic przyjazd psa po 2gie: Basia czy masz mozliwosc wydrukowac umowe adopcyjna, naniesc swoje dane i przekazac Beacie tak, zeby mi ja z psem przywiozla? wtedy dopisze dane babki i Ci ja odesle. Quote
basia2202 Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 [quote name='GameBoy']dziewczyny mam 2 pytania po 1sze: o ktorej we wtorek Beata zabiera psiaka bo musze zadzwonic do babki od adopcji i potwierdzic przyjazd psa hej - wiem, że Beata już się dogadała z właścicielką co do wtorkowego transportu... Beata ma dać znać jakoś chyba godzinę przed - jak będzie dojeżdżać do Łodzi... ale nie wiem o której m/w ustaliły odbiór... podpytam jutro dokładnie - i dam Ci znać, żebyś mogła chociaż w przybliżeniu na jakąś godzinę się umówić po 2gie: Basia czy masz mozliwosc wydrukowac umowe adopcyjna, naniesc swoje dane i przekazac Beacie tak, zeby mi ja z psem przywiozla? wtedy dopisze dane babki i Ci ja odesle. wydrukować - nie ma problemu zastnawiam się tylko, czy będę miała jak przekazać umowę właścicielce... ale zgadam się z nią, jak już wstanie i coś się wymyśli - też dam Ci znać (no chyba, że Beata jadąc ze Zgierza zahaczy też o mnie i sama dam jej tą umowę...? bo z tego co zrozumiałam, to Beata w Łodzi będzie tak czy tak... nie wiem... u rodziców chyba - to jeśli tak, no to w ogóle nie byłoby problemu z tą umową:) ) pogadam też z Beatą i się odezwę Quote
Marzena&Gusti Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 A umowa nie może być na właścicielkę?Beata ma możliwość wydrukować.... Quote
GameBoy Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 chyba moze dla mnie to bez roznicy poporstu ja nie znam tego psa totalnie i wolalabym sie pod umowa nie podpisywac...zreszta to nie moja adopcja dlatego zaproponwalam Basię Quote
basia2202 Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 Marzena&Gusti napisał(a):A umowa nie może być na właścicielkę?Beata ma możliwość wydrukować.... jeśli Beata ma możliwość wydrukować, to super:) Marzena, podasz mi maila do Beaty? to bym jej podesłała tą umowę... a na wszelki wypadek prześlę też umowę właścicielce i ona wydrukuje w pracy i przekaże Beacie... lepiej mieć więcej kopii niż wcale;) Quote
GameBoy Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 ja poprosze dwa egzemplarze z danymi osoby wyadoptywujacej jeden wezmie Pani z Wawy drugi Wam odesle Quote
basia2202 Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 sprawa z umowami jest załatwiona - właścicielka przekaże Beacie wypisane egzemplarze - i umowy pojadą razem z sunią do W-wy Quote
GameBoy Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 to super kurcze ludzie w jej sprawie znou zaczeli pisac, dzis dostalam 3 maile, narazie podalam nr tel do siebie, bo moze ktos rozsadny sie jeszcze znajdzie, trzeba miec jakis backup a jak nie to podesle im moze inne propozycje Quote
GameBoy Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 wlasnie dostalam kolejny bardzo fajny telefon mlody chlopak ok 30 szuka suni chetny na nia juz dzis od reki o sterylce wie, koszt adopcji zna, umowe podpisze, na wizyte sie zgadza mam nadzieje, ze bedzie ok Quote
Marzena&Gusti Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 A ja myślałam,że już dom wybrany...Czyli były jakieś zastrzeżenia do tamtego domu? Quote
basia2202 Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 super gameboy, że są chętni:) Marzenko, zastrzeżeń do tamtego domku raczej nie było... ale gdyby nie daj Boże tamta właścicielka się rozmyśliła (a ludzie, wiadomo, różni są..) no to będzie jakaś alternatywa;) to już jutro - mam nadzieję, że wszystko pójdzie pomyślnie Quote
Rybka_39 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Widzę, że duzo chetnych sie znalazło:multi: Quote
basia2202 Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 noo.. to czekamy na jutro:) trzymam kciuki za całą akcję Quote
GameBoy Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 będzie ok dzwoniłam dziś do Pani jest nadal zdecydowana na 100% jutro u mnie w domu ja lub TZ bedzie czekac na psinke w srode Pani przyjedzie po sunie Quote
basia2202 Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 noo.. to ja teraz już tylko czekam na wieści, jak już sunia będzie u Ciebie, gameboy:) Quote
Marzena&Gusti Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Trzymamy mocno kciuki!Kolejny dzikusek jedzie do Warszawy:DA puchata jeszcze dzika?? Quote
GrubbaRybba Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Cioteczki Basia i Gameboy, odezwijcie się do Beaty B. To pilne! Ona przed chwilą do mnie dzwoniła. Mówiła, że zaraz wyjeżdża, ale nie wie skąd ma zabrać tą sunię i gdzie ma ją zawieźć. Gameboy podobno wciąż nie odbiera, a do Basi nie ma numeru. Halo, halo, ten transport, to szansa dla suni. Chyba nie chcemy jej zaprzepaścić. Quote
Marzena&Gusti Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Numer do Basi już podany:)Dobrze że tak na wszelki wypadek kiedyś poprosiłam o numer:) Quote
GameBoy Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 dziewczyny ja wlasnie na żądanie wychodzę ze szpitala kurczę nie może być tak, że owszem dziewczyna dzwoniła od rana, ja nie odbierałam bo nie miałam jak, ale jak wysłałam jej smsa z wyjaśnieniem, zapytała tylko o adres ani słowa o wcześniejszym terminie.... dopiero po 13 Basia mi napisała, że pies będzie dużo szybciej.... przecież u mnie też wszscy pracują ... miało być po 20...ehhh wiem, że to przy okazji, że może zależne od wielu czynników...ale ja też mam swoje, niestety szpitalne, sprawy jadę do domu - dosłownie wychodze Quote
Recommended Posts