basia2202 Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 ja też trzymam kciuki... oby się udało:) Quote
GameBoy Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 odezwala sie fajna babka ale chce wiecej zdjec zaraz jej pokopiuje stad i fotki Saby tez ale kurcze one malo aktualne 3majcie kciuki Quote
Alicja Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='GameBoy']odezwala sie fajna babka ale chce wiecej zdjec zaraz jej pokopiuje stad i fotki Saby tez ale kurcze one malo aktualne 3majcie kciuki trzymam :kciuki: Quote
basia2202 Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 GameBoy napisał(a):odezwala sie fajna babka ale chce wiecej zdjec zaraz jej pokopiuje stad i fotki Saby tez ale kurcze one malo aktualne 3majcie kciuki też trzymam... mocniachno!!! pisałam dziś jeszcze raz do właścicielki... mam nadzieję, że będą nowe zdjęcia... czekam na wieści... Quote
GameBoy Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 znowu dostalm tel odnosnie suni dzwonila p. Ewa z Warszawy chce suczke dla siebie do bloku ale chce ja obejrzec... to juz druga osoba.. nie wiem co robic... Quote
GameBoy Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 ale oni chca OBEJRZEC psa na zywo tym bardziej, ze fotki sa sprzed m-ca a i tak najlepsza fotka to nie to samo co na zywo najgorsze jest to, ze te maluchy sa totalnie nie zsocjalizowane jak pokazac od razu komus takiego psa? jak on reaguje jak jakis dzikus?? no nic poczekamy na Basie Quote
natija Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 jesli to beda mieli byc Ci wlasciwi,to mimo tego pokochaja:) ja jak widzialam mojego Agenta na fotkach to juz wiedzialam,ze nie wazne jaki jest to go biore to byla milosc od pierwszego wejrzenia.... Quote
basia2202 Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 uzgodniłam z gameboy wszystko... jutro trzeba dać odpowiedź potencjalnym właścicielkom... dziś wieczorem, a najpóźniej jutro rano będę wiedziała, czy uda się załatwić transport na sobotę (bo chciałyby zobaczyć psa w sobotę właśnie) i jutro powinnam dostać nowe fotki... jednej z obecnych właścicielek nie było dziś cały dzień w domu... i czekam aż wróci... może po tych fotkach chętne na sunię kobitki podejmą jakąś konkretniejszą decyzję... z gameboy jesteśmy w kontakcie na gg, więc jak tylko są nowe wieści, to zaraz sobie przekazujemy... oby wszystko dobrze poszło... trzymajcie kciuki... teraz to już wszystko zależy od obecnych właścicielek Quote
GameBoy Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 kolejne 2 osoby podalam im nr tel i wyslalam dodatkowe zdjecia ciekawe czy sie odezwa Quote
Zosia4 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 basia2202 napisał(a): dziś wieczorem, a najpóźniej jutro rano będę wiedziała, czy uda się załatwić transport na sobotę (bo chciałyby zobaczyć psa w sobotę właśnie) Dziewczyny - czy ja dobrze zrozumiałam ? Organizujecie transport dlatego, że nowe potencjalne właścicielki chcą zobaczyć gładką sunię na żywo - i to akurat w sobotę, bo tak im najdogodniej ? A czy one wiedzą co to jest nowy pies w nowym domu ? Pytałyście je o to ? Pytałyście czy miały już czy może mają jakiegoś psa ? (akurat to, że może to być ich pierwszy pies ich nie dyskwalifikuje, bo każda z nas od czegoś zaczynała). A co będzie jak suńka im się nie spodoba, bo np. zsika się ze strachu w tym miejscu, w którym akurat stoi , bo to właśnie dla psa a nie dla człowieka będzie to stresująca sytuacja ????? Suńka nie będzie wiedziała, że właśnie wtedy - podczas "oględzin" będą ważyły się jej losy i trudno żeby o tym wiedziała. Szczeniak to szczeniak - i nieważne czy ma dwa czy trzy miesiące - można z nim zrobić wszystko czyli wychować go na takiego psa jakim chcielibyśmy go mieć przez długie lata. I o tym przede wszystkim nowe potencjane właścicielki powinny wiedzieć i z tego sobie zdawać sprawę. Moim zdaniem fotki powinny wystarczyć. Quote
GameBoy Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 tak, dobrze zrozumialas, ludzie chca zobaczyc psa na zywo to mnie a nie im pasuje sobota, ja w tyg nie mam czasu wyobraz sobie, ze ankiete przedadopcyjna przeprowadzilam i wiem wszystko to co powinnam wiedziec tu nie chodzi o sikanie ale o to, zeby zobaczyc jak pies wyglada bo nikt nie ma aktualnych fotek naprawde nie wiem o co Ci chodzi.... Quote
Zosia4 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Chodzi mi o to, że ja po każdego mojego schroniskowego psa jeździłam sama wiele setek kilometrów znając go jedynie ze zdjęć i z opisów osób, które się nimi opiekowały. Psy nie były młode, żeby nie powiedzieć stare lub bardzo stare. I wiedziałam, że biorę je do siebie z "całym dobrodziejstwem inwentarza" czyli biore je do siebie na dobre i na złe. Ale to żeby mi przywieźć psa pod nos i go obejrzeć czy się na niego zdecyduję czy nie - to mi nawet przez myśl nie przeszło. Quote
Alicja Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 trzymam :kciuki: aby suńka nie jeździła nadaremno tam i z powrotem ..... Quote
GameBoy Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 mam dom dla suni Pani mieszka w bloku na Woli, mieszka z Mamą, pracuje w domu więc sunia nie byłaby sama innych zwierząt brak umowę podpisze na wizytę poadopcyjną się zgadza - w Wawie mogę to zrobić sama psa może wziąć w każdej chwili kilka m-cy temu pozegnala swoja 13 letnia Onke mixa- płakała mi do słuchawki jak o niej mówiła dzieci brak Quote
Marzena&Gusti Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Super by było...Trzymam kciuki! Quote
Rybka_39 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Ja dostałam kilka ofert z chęcią adopcji ale...albo nie chcą wysterylizowac albo widac ze pseudorozmnazacze:shake: Ale widzę, że jest szansa 3mam wiec kciuki!:multi: Quote
basia2202 Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 przepraszam, że dopiero teraz... ale miałam zasuw w pracy... dopiero wróciłam pogadałyśmy sobie z gameboy:) ta pani jest na 100% zdecydowana... nawet i bez zdjęć właścicielka dziś dłużej w pracy... wieczorem z nią pogadam, żeby organizowała transport... i będą też zdjęcia... jakoś koło 21:) to zobaczycie też, jak mała wygląda teraz cieszę się bardzo i trzymam dalej kciuki, żeby wszystko się udało:) Quote
basia2202 Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 dzisiejsze zdjęcia gładkiej suni:) Quote
clockwork Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 noo prosze...... i klejna warszawianka sie szykuje... gładka!!! ale ci sie fuxło ;):evil_lol: żeby nie zapeszać... :kciuki: Quote
Recommended Posts