basia2202 Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Alicja napisał(a):Basiu ...a może na malca też znajdzie się chętny.....w końcu utrzymać 2 duże psiaki ....a jeśli ktoś kto by się zdecydował będzie wiedział ze psiunio ma problemy to warto szukać domku ...są na świecie dobrzy ludzie.... może się znajdzie chętny... ale teraz... jak jest leczony... i właścicielki poświęcają mu tyle uwagi... to nie wiem, czy się za bardzo do niego nie przywiążą;) tyle razem już przeszli, że chyba trudno im się będzie rozstać:) no ale... decyzję pozostawiam już właścicielkom Bzikowa napisał(a):hops :multi: Basiu, zmień tytuł wątku - już tylko jedna laska pozostała :loveu: już zmieniłam:) modliszka84 napisał(a):kiedy sunia jedzie do wawy? i czym? szczeniak z pabianic jedzie do Gameboy wiec mogłyby pojechać razem :p najprawdopodobniej sunia ma jechać w sobotę - o ile właścicielka będzie jechać w stronę w-wy - a jak nie, to będziemy kombinować... teraz przez parę dni nowych właścicieli nie będzie... dlatego zależało im, żeby przez tydzień, licząc od tego weekendu, co był, mała została jeszcze w Zgierzu... a przez następny weekend sunia zostanie chyba z gameboy i jej szczeniaczkiem, a potem już pojedzie do nowej pani i pana a kiedy ten szczeniaczek ma jechać do gameboy? jeśli wcześniej... no to nie wiem... to już od niej zależy... w każdym razie ja się umawiałam z nią, że właścicielka ma jechać w sobotę... Quote
basia2202 Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 gładka suńka nadal szuka domku! Quote
mortikia Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 basia2202 napisał(a):gładka:) Jeżeli sunia jeszcze jest do adopcji, to moja sąsiadka może ją wziąć. Niedawno ukradziono jej owczarka niemieckiego i jest załamana... Jedyny problem- dojazd. Ta osoba mieszka w Warszawie. Proszę o info na pw, bo na DGM odbieram raczej tylko pocztę. Pozdrawiam, Justyna Quote
Marzena&Gusti Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Jedna sunia jedzie do Warszawy:)Aktualne napewno:) Quote
basia2202 Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 wooow!! no byłoby superrr!! gdyby i druga domek znalazła:multi: może mogłyby pojechać razem:) mortikia, już do Ciebie piszę:) Quote
basia2202 Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 noo.. obyy... na razie czekam na odp. od mortikii Quote
basia2202 Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 mortikia odpisała:) powiedziała, że skontaktuje się z tą dziewczyną... wszystko jej o psiaku opowie... i jeśli ona odważy się na kolejnego psiaka (bo bardzo przeżywa, że tamtego jej ukradli), to mortikia zaraz da mi znać:) mam nadzieję, że się uda... trzymajcie kciuki mocno!:) Quote
agaciaaa Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 no to trzymam mocno, żeby sie zdecydowała :) Quote
modliszka84 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 basia2202 napisał(a): najprawdopodobniej sunia ma jechać w sobotę - o ile właścicielka będzie jechać w stronę w-wy - a jak nie, to będziemy kombinować... teraz przez parę dni nowych właścicieli nie będzie... dlatego zależało im, żeby przez tydzień, licząc od tego weekendu, co był, mała została jeszcze w Zgierzu... a przez następny weekend sunia zostanie chyba z gameboy i jej szczeniaczkiem, a potem już pojedzie do nowej pani i pana a kiedy ten szczeniaczek ma jechać do gameboy? jeśli wcześniej... no to nie wiem... to już od niej zależy... w każdym razie ja się umawiałam z nią, że właścicielka ma jechać w sobotę... szczeniak do Gameboy moze jechać dopiero 14-15 grudnia bo wtedy konczy kwarantanne Quote
basia2202 Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 modliszka84 napisał(a):szczeniak do Gameboy moze jechać dopiero 14-15 grudnia bo wtedy konczy kwarantanne może gdyby ta 2ga sunia znalazła domek, to by się zabrały razem...? bo właścicielka teraz będzie jechać pociągiem... niestety nie dysponuje autkiem... Quote
Luzia Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Trzymamy kciuki i czekamy na wieści oby pomyślne :p Quote
Bzikowa Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 No to obie laski będą Warszawianki :loveu: jak wszystko dobrze pójdzie :multi: Quote
basia2202 Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 taką mam nadzieję:) czekam na wieści... Quote
Rybka_39 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Kurcze super by były..pozostaje nam czekac na wiesci!:multi: Quote
Recommended Posts