GameBoy Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Rybka_39 napisał(a):Zapaleni miłosnicy zwierząt...kłócić sie łatwo ale trudniej pomagać:roll: Basiu ogłosiłam po znajomych!:razz: aha wlasnie nie mam czasu juz polemizowac bo 5 min temu dotarl do mnie kolejny tymczas........ Quote
basia2202 Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Ania-shira napisał(a):Czytając co niektóre posty przelotnie to ludzie są okropni :angryy: Basiu trzymaj sie. powiedz jak szczeniaki znajdą wszystkie swój nowy domek :lol: Szczeniaki są słodkie :loveu: dzięki Aniu, że zajrzałaś:) hop maluszki - do góry!:) Quote
basia2202 Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Rybka_39 napisał(a):Zapaleni miłosnicy zwierząt...kłócić sie łatwo ale trudniej pomagać:roll: Basiu ogłosiłam po znajomych!:razz: dzięki Rybko... ja też dałam jeszcze parę ogłoszeń... w ogóle wszystkim dziękuję!:) Reyes napisał(a):Powiedziałabym że jesteś wspaniałym człowiekiem ale troska o słabszego powinna być wyznacznikiem człowieczeństwa wiec powiem tylko że jesteś człowiekiem ! Powodzenia! Oby suńki dom szybko znalazły dzięki za dobre słowo:) teraz martwią mnie i te dwie sunie... i chory maluszek (na razie jeszcze nie ma wyników badań... mam nadzieję, że nie okaże się najgorszy wariant) Quote
Luzia Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Trzymamy kciuki żeby wszystko było dobrze :multi: Quote
dogofanka Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Hej maluszki! Obyście znalazły najwspanialsze domki na świecie!!! Basiu- współczuję, rozumiem, popieram!!! Każdy ma prawo do własnego zdania!!! (Ja osobiscie prędzej skłonna byłabym uśpić starego i schorowanego psiaka niż narodzone już i zdrowe szczeniaczki- i to jest moje zdanie do którego mam prawo, choć oczywiscie każdy ma prawo się ze mną nie zgadzać...) Quote
GameBoy Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='dogofanka']Hej maluszki! Obyście znalazły najwspanialsze domki na świecie!!! oby Basiu- współczuję, rozumiem, popieram!!! czego? Każdy ma prawo do własnego zdania!!! miod na moje serce!!!!!!! (Ja osobiscie prędzej skłonna byłabym uśpić starego i schorowanego psiaka niż narodzone już i zdrowe szczeniaczki- i to jest moje zdanie do którego mam prawo, choć oczywiscie każdy ma prawo się ze mną nie zgadzać...) OMG!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll: Quote
Rybka_39 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Geme boy nie irytuj sie;) Jesli sama zgadzasz sie z tym iz kazdy ma prawo do własnego zdania to czemu sie irytujesz?;) Psiaczki hop! Ja osobiście nie mam do nikogo urazy, kazdy sie już chyba wypowiedział co o tym sadzi więc teraz zostaje szukać domu suniom.;) Quote
GameBoy Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 ja sie nie irytuje ja pytam tylko grzecznie i ladnie :eviltong: czy cos sie ruszylo w kwestii domow dla szczeniorkow jak wyniki tego chorego malca? Quote
agaciaaa Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 no to do góry sunie! Basiu, a jak ten chory szczeniak? Quote
Marzena&Gusti Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Właśnie co z maluszkiem?Są wyniki?Trzymam kciuki! Quote
Rybka_39 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Kciuki zaciskamy cały czas! Basiu co tam u maluszków?:multi: Quote
basia2202 Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 2 dni nie miałam internetu... była poważna awaria... dopiero teraz włączyli sunie nadal szukają domku... wiem, że weterynarz, u którego właścicielki były z tym chorym szczeniaczkiem też obiecał, że będzie im szukał domków:) a chory maluszek... jest lepiej!!:multi: najprawdopodobniej to nie jest jednak nic z hormonem wzrostu:) lekarz powiedział, że powinno być lepiej... mały troszkę przybrał na wadze:) ma jeszcze problemy z jedną łapką - ale generalnie te lasery pomogły b. dużo... a problemem jest według lekarza to, że mały ma nie zrośnięty mostek (maluszek miał prześwietlenie robione) - a powinien już mieć w tym wieku zrośnięty - ale mają nadzieję, że się wszystko ułoży.. i że to wszystko przez to, że on taki najmniejszy był... lekarz zalecił też miskę na stojaku regulowanym (mimo, że psiak malusi jeszcze...) - wcześniej jak jadł, to chyba coś go w mostku właśnie uciskało... bolało go... nie zawsze mógł przełknąć, czasem wymiotował... ale... teraz powinno już być coraz lepiej:) (psiak jest cały czas pod obserwacją weta... dostaje jeszcze leki, zastrzyki...) mały podobno zaczął też rosnąć, jest radosny.. także jestem dobrej myśli:) Quote
basia2202 Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 2gi raz ten sam post.. serwer znów głupieje... Quote
Marzena&Gusti Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Mam nadzieję,że maleńki urośnie szybko,a mostek zrośnie się jeszcze szybciej:) Quote
GameBoy Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 z ogloszen nikt sie o psiaki nie dopytuje? Quote
basia2202 Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 nie:shake: nikt się o maluchy nie pyta:( jeden pan pytał i miał się określić, ale na razie mi nic nie wiadomo... więc chyba nic z tego nie wyszło:( muszę dać jeszcze jakieś ogłoszenia maluszki - szukajcie domkuuuuu! Quote
Recommended Posts