Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rybka_39 napisał(a):
Zapaleni miłosnicy zwierząt...kłócić sie łatwo ale trudniej pomagać:roll:

Basiu ogłosiłam po znajomych!:razz:

aha wlasnie nie mam czasu juz polemizowac bo 5 min temu dotarl do mnie kolejny tymczas........

• Replies 546
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania-shira napisał(a):
Czytając co niektóre posty przelotnie to ludzie są okropni :angryy:
Basiu trzymaj sie. powiedz jak szczeniaki znajdą wszystkie swój nowy domek :lol: Szczeniaki są słodkie :loveu:

dzięki Aniu, że zajrzałaś:)

hop maluszki - do góry!:)

Posted

Rybka_39 napisał(a):
Zapaleni miłosnicy zwierząt...kłócić sie łatwo ale trudniej pomagać:roll:

Basiu ogłosiłam po znajomych!:razz:

dzięki Rybko... ja też dałam jeszcze parę ogłoszeń...

w ogóle wszystkim dziękuję!:)

Reyes napisał(a):
Powiedziałabym że jesteś wspaniałym człowiekiem ale troska o słabszego powinna być wyznacznikiem człowieczeństwa wiec powiem tylko że jesteś człowiekiem !
Powodzenia! Oby suńki dom szybko znalazły

dzięki za dobre słowo:)
teraz martwią mnie i te dwie sunie... i chory maluszek (na razie jeszcze nie ma wyników badań... mam nadzieję, że nie okaże się najgorszy wariant)

Posted

Hej maluszki!
Obyście znalazły najwspanialsze domki na świecie!!!

Basiu- współczuję, rozumiem, popieram!!!

Każdy ma prawo do własnego zdania!!!

(Ja osobiscie prędzej skłonna byłabym uśpić starego i schorowanego psiaka niż narodzone już i zdrowe szczeniaczki- i to jest moje zdanie do którego mam prawo, choć oczywiscie każdy ma prawo się ze mną nie zgadzać...)

Posted

[quote name='dogofanka']Hej maluszki!
Obyście znalazły najwspanialsze domki na świecie!!!

oby

Basiu- współczuję, rozumiem, popieram!!!

czego?

Każdy ma prawo do własnego zdania!!!

miod na moje serce!!!!!!!

(Ja osobiscie prędzej skłonna byłabym uśpić starego i schorowanego psiaka niż narodzone już i zdrowe szczeniaczki- i to jest moje zdanie do którego mam prawo, choć oczywiscie każdy ma prawo się ze mną nie zgadzać...)

OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!

:roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Posted

Geme boy nie irytuj sie;)
Jesli sama zgadzasz sie z tym iz kazdy ma prawo do własnego zdania to czemu sie irytujesz?;)
Psiaczki hop!
Ja osobiście nie mam do nikogo urazy, kazdy sie już chyba wypowiedział co o tym sadzi więc teraz zostaje szukać domu suniom.;)

Posted

2 dni nie miałam internetu... była poważna awaria... dopiero teraz włączyli

sunie nadal szukają domku...
wiem, że weterynarz, u którego właścicielki były z tym chorym szczeniaczkiem też obiecał, że będzie im szukał domków:)

a chory maluszek... jest lepiej!!:multi: najprawdopodobniej to nie jest jednak nic z hormonem wzrostu:) lekarz powiedział, że powinno być lepiej... mały troszkę przybrał na wadze:) ma jeszcze problemy z jedną łapką - ale generalnie te lasery pomogły b. dużo...
a problemem jest według lekarza to, że mały ma nie zrośnięty mostek (maluszek miał prześwietlenie robione) - a powinien już mieć w tym wieku zrośnięty - ale mają nadzieję, że się wszystko ułoży.. i że to wszystko przez to, że on taki najmniejszy był...
lekarz zalecił też miskę na stojaku regulowanym (mimo, że psiak malusi jeszcze...) - wcześniej jak jadł, to chyba coś go w mostku właśnie uciskało... bolało go... nie zawsze mógł przełknąć, czasem wymiotował...
ale... teraz powinno już być coraz lepiej:) (psiak jest cały czas pod obserwacją weta... dostaje jeszcze leki, zastrzyki...)
mały podobno zaczął też rosnąć, jest radosny.. także jestem dobrej myśli:)

Posted

nie:shake:
nikt się o maluchy nie pyta:(

jeden pan pytał i miał się określić, ale na razie mi nic nie wiadomo... więc chyba nic z tego nie wyszło:(

muszę dać jeszcze jakieś ogłoszenia

maluszki - szukajcie domkuuuuu!