demi Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 napisałam do 'adopcje bokserów' pewnie, któaś z was też tam działa. Musiałam gdzieś napisać, bo bez DT nic nie zrobię! Quote
demi Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 załoze, ale jak wróce. a wróce pewnie jutro-po 24.... dam znać! Quote
demi Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Słuchajcie czy jest sens robic drugi wątek na pwp? Ania J. z bokserów w potrzebie znalazła im tymczasy i w środe pieski jadą:loveu: Ja tu we wro bede sie wyprówać zeby je gdzieś oddać- ogłoszenie w wyborczej etc Quote
la_pegaza Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Ja im założę na boxer forum. Tu w sumie też można bo przyda się kasa na sterylizację, utrzymanie itd. :roll: Quote
demi Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 sterylke we wro moge załatwic za free. tylko pytanie czy sie opłaci ja wieźć bóg wie skąd... nawet nie wiem, gdzie psiulce teraz bedą... ale sie do wiem, najważnieszje że nie w budach! Quote
demi Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 ja na tamtym forum się póki co nie udzielam, życia by mi nie wystarczyło... Quote
AgaiTheta Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 demi załozymy im wątki, bo domków szukamy. BwP to my, pisałaś z Dharmą czyli Moniką J. Quote
demi Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Wiem wiem...:) dzieki Wam dziewuszki! Poprostu nie potrafie wyrazić podziekowań jakie chciałabym Wam przekazać!:loveu: link do psiulków: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9030297#post9030297 Quote
Recommended Posts