AgaiTheta Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Ta sunia miala zostać uśpiona. AgaZ da jej DT w Poznaniu ale mamy lukę w transporcie od niedzieli późny wieczór do wtorku do 5 rano we Wrocławiu. Bardzo Proszę!!!! Kto z Wrocławia może nam ją przetrzymać, to sunia "domowa". Kontakt: Kluska4 La_pegaza AgaiTheta PLIZZZZZ!!!! Quote
Wiwi Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 podnosze!!!i zobacze co sie da zrobic.... Quote
Alicja Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 podnosze ............................. Quote
Alicja Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 podnosze ............................. Quote
Kluska4 Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Bardzo prosimy Wrocław o pomoc .... to jedyna szansa dla suni ... Quote
AgaiTheta Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 To jest raptem doba z kawałkiem - Wrocław plizzzzzzz!!!!!!!!!! DT czeka, przecież nie bedziemy jej trzymac w hotelu aż znowu znajdzie sie transport. Sunia jest w niebezpieczeństwie u własciciela! Jedzie aż ze śląska, pomóżcie wrocławianie :( Quote
demi Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 w sumie to ja bym ją mogła wziąć na te dwa dni. Ale musze wiedzieć kilka bardzo waznych rzeczy. Bo ja mam dość niezłą bandę w domu. Jak ona zachowuje sie z innymi psami i sukami? JAk reaguje na to gdy ktos zostawi ja samą w pokoju? Demoluje? Quote
demi Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 mam nadzieje, ze nie zje mi kotów:) Tylko zastrzegam, ze nie bedzie miec u mnie jak Pani na włościach... Nocować będzie musiała w kotłowni. A cała reszta zpewniona tak jak u moich zwierząt. jeśli dogada sie u mnie z reszą to bedzie normalnie z nami po domku chodzić;) mój tel w razie czego 693511896 Quote
Poker Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 skąd ją trzeba by odebrać i kto po nią przyjedzie we wtorek i dokąd trzeba ją wtedy dostarczyć? Niczego nie obiecuję,ale popytam. Quote
Kluska4 Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Niestety nie wiem jaka jest w stosunku do innych zwierząt. Jutro odbieram ją o 16h od właściciela. Prawdopodobnie spędzi u mnie krótką chwilę, więc powiem Wam jak reaguje na psy. Do Wrocławia przywiozłaby ją la pegaza, ona również zabrałaby ją we wtorek rano. Demi kochana :p mogę teraz do Ciebie dzwonić? Quote
Kluska4 Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Jesteśmy uratowani :multi: demi bardzo bardzo Ci dziękujemy za przetrzymanie suni :Rose: La pegaza skontaktuje się z Tobą najprawdopodobniej jutro. Poker miło znów Cię widzieć :p Quote
demi Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 a więc wszytstko wygląda na to, ze ten śliniaczek trafi do mnie:cool3: więc czekam na telefon Quote
Poker Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Kluseczko4, ja cały czas krążę po dogo tylko się nie spotkałyśmy.Ja teraz będę szukać transportu do Dorothy pod Bielsko dla psiaka z tego wątku //www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8886201#post8886201.Przepraszam za wtręty,:lol: ale chyba się nie pogniewacie. Quote
demi Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 to jest straszne, jak można było to przeoczyć... a mianowicie imie suni:razz: Czy ma jakoś na imię? Musi mieć:roll: A tego jej właściciela to bym....:angryy: Eh, mało nam na dogo facetów- powinni jeździc po polsce i wpierdziel w ciemniej uliczce zorganizować- mówiąć oczewiście za co:diabloti: Quote
demi Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 to jest straszne, jak można było to przeoczyć... a mianowicie imie suni:razz: Czy ma jakoś na imię? Musi mieć:roll: A tego jej właściciela to bym....:angryy: Eh, mało nam na dogo facetów- powinni jeździc po polsce i wpierdziel w ciemniej uliczce zorganizować- mówiąć oczewiście za co:diabloti: Quote
Kluska4 Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 demi niestety nie mam pojęcia jak sunia ma na imię :shake: Jutro dowiem się wszystkiego.... Poker zerknęłam na wątek Bossa. Jeśli będziesz potrzebować (pn - pt)transportu Katowice-Bielsko to daj znać ... Quote
Poker Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Kluseczko 4,bardzo dziękuję, :lol: jak będzie taka potrzeba,to na pewno się zgłoszę po pomoc :evil_lol: właśnie z powodu Bossa nie mogłam pomóc suni na te 1,5 doby. Quote
Kluska4 Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Najważniejsze, że się udało :lol: Mam nadzieję, że jutro wszystko pójdzie zgodnie z planem :roll: Quote
demi Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 teraz, wejść do dogo to droga przez męke... dotego po kilka razy się posty wgrywają. masakra... No cóz, powiem wam że nei wyobrazam sobie tego czasu z bokserką. Jedna z moich suń nie lubi piesków z 'pełnymi' mordkami. To też bedzie pewnie droga przez męke, ale damy jakoś rade:) Quote
Alicja Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 .................:kciuki:.................. Quote
Hippies Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Trzymam za Was kciuki, oby nic złego się nie działo. Może jednak nie będzie tak źle jak się wydaje i psiaki się dogadają :cool3:. Najważniejsze że będzie miała miejsce do transportu. Quote
demi Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 no sunia już nie bawem będzie... mam troszkę cykorka:lol: Quote
Recommended Posts