Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem z Zamościa. Pytałam o to kilka razy dlatego,że może jakoś wspólnymi siłami dałoby się wcześniej te psy pzrewieźć ale trudno... czwartek już niedługo.

• Replies 261
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To niedaleko siebie mieszkamy.
Może Anity nie było na dogom , i dlatego nie otrzymałaś wiadomości dokąd mają być przewiezione
Ona pracuje a później musi się jeszcze zająć swoimi pieskami bo ma chyba 3 , i jeszcze 2 sunie znajdki które są u niej już od świąt i nikt ich nie chce adoptować. Także ma pełne ręce roboty.

To przepraszam w Jej imieniu i Swoim jeżeli poczułaś się urażona , z braku odpowiedzi!:oops:

Dziękujemy za twoją pomoc , i mam nadzieje że się nie gniewasz .

Pozdrawiam !
W czwartek napiszemy jak przebiegła akcja , czy psiaki są już u River w Rejowcu F.

Posted

Nie żartuj, pewnie, że się nie gniewam, bo niby dlaczego. Najważniejsze aby psy znalazły się wreszcie w Rejowcu. Będziecie szukać im domu stałego czy one tam mają już zostać?

Posted

Będziemy szukać dla nich domu.
Ale pewnie nie prędko się znajdzie , bo ludzie to..... sama wiesz, nie wiem nie chce tu kląć , wole się wyżyć na talerzach kuchennych

Ale będziemy się starać do końca aż dom się znajdzie.
Myślę że wilczka ktoś weźmie , to piękny pies.
Misiek z tego co Anita mi mówiła , jest przesympatyczny i ufny do człowieka.

Mam nadzieje że jutro wszystko pójdzie po naszej myśli.
Trzymaj za nas i za psiaki kciuki. Jutro wszystko napisze na wątku , jak i co .

Posted

właśnie wróciłam z zajęć i wracając widziałam Misia. Wilczka nuie było :roll:

Ala, jak skończę zajęcia to Ci podam konto, weźmiemy ile trzeba będzie na szczepienia, a resztę przekażę River, bo to ona będzie dalej zajmowała się psiakami u siebie w Rejowcu. BARDZO DZIĘKUJĘ W IMIENIU PSIAKÓW ZA TWOJĄ DEKLARACJĘ I WPŁATĘ NA NIE. :loveu:

W sprawie transportu nie ma co wspominać, wiadomo, że rzeczywiście można było wcześniej popytać, ale z drugiej strony Ty Ala byłaś jedyną zainteresowaną, nikt więcej właściwie nie interesuje się psiakami, a my mamy naprawdę pełno roboty z naszym życiem poza pomocą psiakom, bo pracujemy bardzo dużo zawodowo. No i nie przyszło mi jakoś w biegu do głowy że ktoś by mógł pomóc z ich transporcie.

Misiek jest po prostu kochany. Biedactwo to oczko takie pogryzione, szczęście, że nie poszarpaly mu gałki :shake::-(
Przykazałam mu że jutro ma być w tym samym miejscu - Justynko, jeśli nie będzie Wilczka to zawieziemyu nawet samgo Misia - on jest zbyt kochany i ufny żeby dalej się tam męczył :angryy:. Poznaje mnie z daleka i przybiega radosny :loveu:

Posted

Misiek jest już u River. Oj miałyśmy z nim przejść, że hej - zwiewał nam i biegałyśmy w ciemnościach. :shake: Bez auta byłoby ciężko.

Na szczęście psiak jest już w domku. River napisała, że Micho zjadł troszkę karmy, był na krótkim wyjściu i teraz sobie śpi w ganku :multi:

Nie wiemy co z Wilczkiem, nie ma go w zwykłym miejscu, albo ktoś już się nim zainteresował, albo "właściciel go uwiązał.

Posted

Oj Misiek nam urządził dżoging w ciemnościach :evil_lol:
Zwiał nam skubaniec , ale go złapałyśmy i teraz śpi sobie w ganku na łóżku u River .

Także wszystko jest już w porządku
Teraz tylko trzeba znaleźć mu domek ,

A wilczka nie ma jak Anita napisała . :shake:
Ale jeszcze będziemy go szukać.

Posted

Misiek trochę daje popalić River :cool3:
Taranuje przeszkody i był już nawet na wyprawie na okoliczne dziewuszki.
Bardzo proszę o porady osób, które wiedzą co doradzić w takiej sytuacji, oczywiście poza kastracją, której Michulec będzie poddany bezsprzecznie.

Poza tym Michulec jest słodki i lubi mizianko :loveu: oraz jest bardzo rezolutnym psiakiem :multi:

PROSIMY O POMOC W OGŁOSZENIACH, czy Waszym zdaniem można go pod jakąś rasę podciągnąc żeby uatrakcyjnić do ogłoszonek? :evil_lol:

River postara się pocykać jakieś foty, a po 15 lutego Justynka ma mieć dobry aparat to podjedziemy i pocykamy chłopinę. On jest bardzo atrakcyjny i myślę, że jak się go dobrze podszykuje to będzie na niego amator :)

Posted

Tak tak czekam na mój kochany aparacik , i wtedy pocykamy fajne fotki.

Misiek jest naprawdę czadowym psiakiem , uwielbia się przytulać , miziać i z tego co zauważyłam lubi jak się do niego gada tak pieszczotliwie.

Prosimy o niewielkie wpłaty na Misiaka ,
I mam nadzieje że jak porobimy fotki , to spodoba się komuś i znajdzie DS.

Do góry Misiek :multi:

Posted

Cześć River!
Ciesze się że napisałaś co u Miśka
Z tego co czytam , to masz z nim wesoło.
Mam nadzieję , że niedługo uda nam się przyjechać z Anitą i jej Mężem do Ciebie i do Miśka .

Wezmę tym razem to sianko (nie zapomnę:oops:) i aparat to porobimy fajne zdjęcia.

Cały czas myślę co u niego , bo bardzo się bałam że ucieknie i nic z tego nie będzie.
Ale chyba zrozumiał że chcemy dla niego dobrze.

Pozdrawiam !!!

Posted

Wczoraj gadałam z River prawie godzinę :evil_lol::evil_lol:
i kurczę rzeczywiście te wywiewy Michulca są niepokojące. Ja wierzę, że to minie, ale rozumiem River, że ją to denerwuje, bo wiadomo, sąsiedzi... Mogą się nie tylko złościć, ale też działać w końcu. Zobaczymy, jeśli dalej to będzie trwać mimo poczynionych zabezpieczeń to podjedziemy i będziemy kombinować coś razem na miejscu.

No i te fotki. River mówi, że może wziąć aparacik z pracy i sama mu porobić fotencje, dobrze byłoby szczerze rzekłszy, bo my nawet jak pojedziemy to po mojego męża pracy i obiedzie, czyli koło 16:00-17:00, a wtedy jest ciemno.

Michulec, bądź grzeczny głupolku słodki!! :loveu:

Posted

Anita nie martw się o to że będzie ciemno , mój fotosik sobie poradzi.
Wiadomo lepiej przy dziennym światełku , ale to już nie istotne ważne żeby w ogóle miał jakieś zdjęcia , ten mały uciekinier.

Wiesz mi się wydaję że on nie zwieje , tak na serio . Zobaczył że River go karmi i wie dokąd ma wracać .

Psy są sprytniejsze i mądrzejsze niż nam się wydaje.

No ale najgorsi to sąsiedzi masz rację , zawsze mają jakieś ale.

Misiek nie zwiewaj , ty mały cwaniaczku:evil_lol:

Posted

Wychowa go , tego oszołomka .
Grażyna ma dobre podejście do wychowywania psiaków.

Ten mały cwaniaczek daje nieźle popalić , indywidualista:evil_lol:
Ale i tak już z tego co Grażyna pisała to wiele zrozumiał i się nauczył.

Posted

A oto przystojniak:

strasznie mi chodzi beznadziejnie komp dzisiaj, nie wiem co jest, że dogo to rozumiem, bo często chodzi nie tak jak trzeba, ale imageshack też beznadziejnie :shake: nie chce mi wrzucać fotek, dlatego na razie tylko to, wieczorem może się uspokoi to dorzucę resztę :roll: