Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 261
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Podrzucam Michulca

Mam już aparat ale tak jak pisała Anita , ja na ten weekend mam wyjazd na uczelnie.

Także może na tygodniu uda nam się dogadać i wtedy porobimy Miśkowi ładne zdjęcia i może coś się ruszy.

Posted

on widocznie ma taki charakter
lubi wolność i już :lol:
nasz Gacek jest u nas już prawie 6 miesięcy, a nadal chodzi na smyczy, bo jak się go odepnie, to po chwili zaczyna kombinować jakby się tu oddalić na samotny spacerek (a już prawie 2 miesiące po kastracji)

Posted

Ano właśnie tak są rozbestwione te psiaki :shake:

Do mnie trzy dni temu zadzwonił facet w sprawie Miśka, niby był zainteresowany, a jak podałam maila, żeby do mnie napisał i dostał więcej fotek to już się nie odezwał. Co jest z tymi ludziami :shake:

Posted

Rodzice Maciusia :) napisał(a):
Wczoraj rozmawiałam z River - Misiek ma jakieś dziwne ataki jakby się krztusił, dusił.

a czy przypadkiem przy chorobie serca tak nie jest? :hmmmm:

Posted

Rodzice Maciusia :) napisał(a):
A tu się nic nie dzieje kompletnie :shake:

Wystawię dla Misiucha bazarek jakiś, bo trzeba na karmę za maj/czerwiec zbierać, no i ewentualnie na kastrację.

Edit: postaram się w weekend podziałać z bazarkiem i wstawię linka.

Hejka moje Fanki,
a co się ma dziać? Normalne pieskie życie: spanko, jedzonko, spacerki, szczekanie... Strasznie byłem zapracowany, nawet na mizianie czasu nie było tyle miałem do obszczekania. River jakaś zmartwiona jest, to chciałem jej zajączka złapać rano, ale smyczy nie puściła i zajączek nam uciekł :mad:
Na Święta dostałem jajeczko, to znaczy żółtko surowe. TZ River powiedział, że ja też jestem z rodziny :crazyeye: i jajko mi się należy. Cwaniak podlizuje się, a ja go i tak nie lubię. No może jak za te karmę suchą teraz zapłacił, to jak mi posmakuje to się zastanowię i czasem dam mu się pomiziać. Pewnie z miesiąc go znowu nie będzie to sobie spokojnie wszystko przemyślę.
Pozdrawiam Misiek

PS. Bazarek się przyda dla Neviska.