Karilka Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Skąd jestes? Mieszkasz w domku czy bloku? Miałaś/eś wcześniej psa? Wszyscy domownicy chca psa? Czemu akurat ammstaffo buldożer:evil_lol:? Quote
GameBoy Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Karilka napisał(a):Skąd jestes? Mieszkasz w domku czy bloku? Miałaś/eś wcześniej psa? Wszyscy domownicy chca psa? Czemu akurat ammstaffo buldożer:evil_lol:? Warszawa Blok - 70 metrow mieszkanie mialam DA wczesniej, suke ludzie ja mam prawie 30 lat, nie porywam sie z motyka na slonce, TZ chce psa, czy tego nie wiem musialabym zapytac, kota pytalam ale nie odpowiada szukam czegos w typie jakiegos molosa, teraz mam na DT niufke mala i zanim wezme psa musze ja wydac - ale dom juz jest, poprostu chce ja zaszczepic Quote
GameBoy Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 kot juz jest, znajda, ten przystojniak z avata dobra widze, ze nie przejde tej ankiety :eviltong: oby malenki znalazl jak najlepszy dom bo jest sliczny :loveu: Quote
Karilka Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Hehehe a co Cioteczko myślałaś:cool3: Tutaj przepytywanka na całego:evil_lol:. Quote
GameBoy Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 wiem o tym ja tez juz swoje lata mam, dlatego nie porywam sie z motyka na slonce tylko uczciwie pisze, ze musialabym porozmawiac z TZ dlatego tez robie wstepny wywiad czy on w ogole jest do adopcji poniewaz TZ zgodzil sie abysmy byli DT ja musialam "zejsc z tonu" i szukam mniejszego molosika do adopcji a do psow z takim "podbitym okiem" zawsze mialam slabosc krzywdy by mu nikt u mnie nie zrobil wiem jak karmic i wychowac takiego malucha byleby kota nie maltretowal Quote
Tengusia Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Podnosze szczeniorka ;) a powiedzcie ile czasu mamy na szukanie mu domku ??? Quote
Tengusia Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 zalozylam mu temacik na molosach http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?p=406413#post406413 Quote
Karilka Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Czas - nieograniczony. Byleby super extra wystrzałowy dom sie trafił.:cool1: Troche go moje psy pogoniły... bo wlazł na śpiącego Dolara to go troche przestraszył... Ze dwa razy...Nic mu nie zrobił tylko mocno wystraszył. Quote
Karilka Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Hala nie jesteś sama... Boje sie nawet myśleć co bedzie jutro jak zostanie sam w domu...znaczy bez ludzi... jak sam nie może nawet usnąć na łóżku bezemnie... Quote
GameBoy Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 prosze mnie wziac pod uwage badz napisac od razu nie to nie bede sobie robila nadzieii Quote
Kar0la Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Karilka mówiłam, że mogę go trochę poniańczyć. :loveu: Ach wycałowałabym ten nakrabiany, gruby brzuchol. W Bolusiu zako****e się chyba każdy kto na niego spojrzy. :loveu: Dostałam zapytanie o Bolusia z Wałbrzycha. GameBoy pytaj TZ-ta, pytaj. :cool3: Quote
pati Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 ok ja tez wpadlam po uszy .. zakochalam sie w Bolusiu na amen :loveu: Quote
Karilka Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Gameboy jak tam decyzja męża? Łaaaa... Małego nie da sie nie kochać! Jest super! No... fakt już mi wydłubał dziurę w wykładzinie, chciał zjeść odkurzacz i zostawił kilka niespodzianek hehe ale jest niesamowity!!! Quote
GameBoy Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 wiec tak TZ sie zgadza ale trzeba do sprawy podejsc rozsadnie mam na tymczasie mala niufe, ktora bardzo mi chorowala i jeszcze nie ma szczepien - zaszczepie ja w czwartek dopiero wydam pewnie ok soboty, niedzieli czy maly moglby ten czas jeszcze spedzic u Ciebie? dwa- chce przyjac na tymczas po wydaniu niufa mastiffke dorosla, nie wiem czy do konca zdrowa....czy ten maluch jest zaszczepiony i czy niczym mu to nie grozi?? zakochalam sie w nim:loveu: ale trzeba dzialac z glowa on jest sliczny i mlodziutki, pewnie beda sie bic o niego zastanowcie sie i napiszcie mi jak to jest w takich sprawach - ja dopiero zaczynam swoje "dogomaniackie" zycie przeciez chodzi o to, zeby znalezc mu jak najlepszy dom, nie chce go nieptrzebnie narazac.... Quote
Karilka Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 GameBoy: Boluś jest odrobaczony, ma jakieśtam szczepienie ale to trzeba powtórzyć. Dokładniej niech napisze Pepsi76. Ma kłopoty z oczkiem - coś mu sie tam paprze, łysieje. Mam dzisiaj dostać kropelki dla niego. Musisz wziąć pod uwage, że już teraz odznacza sie jego charakter. Trzeba będzie dużej odpowiedzialności i doświadczenia w układaniu go, odpowiedniej socjalizacji i szkoleniu... Psiak wszystko che postawić na swoim.. Boluś ma racje, Boluś rządzi... Strach sie bać co będzie jak ta cecha mu sie utrzyma podczas okresu dorastania i dalej.... Widze też, że nie da sobie innym psom w kasze dmuchać... Pogonił mojego Dolara jak bawił sie kością (taką wapienną;)) a Dolar to potężny doberman - na szczęście wykazał sie tolerancją wobec małego. Kiedy zostaje sam (no: z innymi zwierzakami) nawet tylko w pokoju - wyyyje i wyyyyje. Nie potrafił usnąć sam na łóżku - jak go zaniosłam ('ledwożywego', główka mu leciała, chrapał...taki flak- a ja byłam zajęta pracą przy laptopie) zaczął piszczeć i szybko sie przygramolił z powrotem:evil_lol:. Podaję swój nr. telefonu: 667 733 538 Pozdrawiam. Quote
Tengusia Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Bolus lobuziak szuka domku ;) GameBoy podoba mi sie twoje rozsadne podejscie do sprawy :thumbs: Quote
GameBoy Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 dzieki za te informacje, przekaze TZowi, pogadamy jeszcze doswiadczenie z psami trudnymi i duzymi mam - to nie poblem ja Bolka moglabym wziac najwczesniej w poniedzialek jezeli do tego czasu zglosi sie dobry dom chetny od zaraz to ja daje im pierwszenstwo najwazniejsze, zeby dom byl dobry ale tez by w miare szybko mowie od razu, ze u mnie nie ma opcji, zeby maluch spal w lozku, bedzie mial swoje poslanie przy lozku:eviltong: Quote
Karilka Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 A to taaaki miziaty kanapowiec:diabloti:. Quote
katya Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Pepsi76 - dzwoniłaś do mnie, miałam dostać zdjęcia i do tej pory cisza... No ale widzę, że ciotka KarOla już małego poogłaszała a i domek jest chętny :) Quote
katya Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Co do spania w łóżku, to jeśli już w tej chwili widać dominujący charakter małego, to zgadzam się z GameBoy, że powinien spać w swoim własnym posłaniu. Quote
GameBoy Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 katya napisał(a):Co do spania w łóżku, to jeśli już w tej chwili widać dominujący charakter małego, to zgadzam się z GameBoy, że powinien spać w swoim własnym posłaniu. no wlasnie tez tak mi sie wydaje czasem ciezko odmowic takiemu slodziakowi ale przeciez za chwile wyrosnie z niego dosc pokaznych rozmiarow pies... Quote
Kar0la Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 katya napisał(a):Pepsi76 - dzwoniłaś do mnie, miałam dostać zdjęcia i do tej pory cisza... No ale widzę, że ciotka KarOla już małego poogłaszała a i domek jest chętny :) Nie wiem jak się rozwinie sprawa adopcji małego prze GameBoy, więc jakby co to cioteczko prosimy o allegro. :oops: Quote
Recommended Posts