Ziutka Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 luka1 napisał(a):Nie będą miał chyba nic przeciwko gdy znajdą oddzielne domki. Byle by nie siedziały w schronisku. A pewnie, że tak. Tylko aby im się udało jakoś w tym samym czasie....bo któreś z nich jak zostanie samo to strasznie będzie tęskniło :shake: Zresztą tak jak każdy nasz azorkowiec :-( Ten przeszywający wzrok 140 psów, które na Ciebie patrzą z litością i błagają chociażby o chwilę rozmowy i pogłaskania :shake: Przykre....:shake: Quote
luka1 Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Od rana szukamy ciepłego domu dla psiaow. Swoją drogą kto wie jak psiaki się nazywają? albo będą nazywały Quote
luka1 Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Psiaki są młode, delikatne oby się tylko nie rozchorowały. Czy cos wiadomo jak nazywać te miluchy? Quote
Ziutka Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 luka1 napisał(a): Czy cos wiadomo jak nazywać te miluchy? Nie mam pojęcia jak się nazywały....:shake: Ale jak jutro będziesz w schronisku to zapytasz pani pani Małgosi lub Rafała. Quote
luka1 Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Postaram sie tam być ale... Jak zwykle nie wiem co jutro mnie spotka ( a może wielkie szczęście hi hi ). Popytam Quote
luka1 Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 Wiecie co, pytałam P.Rafała jak psiaki sie nazywają i mieliśmy sprawdzić w dokumentach - oczywiście nie sprawdziliśmy. Nadal nie wiadomo jak je nazywać. Quote
Ziutka Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 luka1 napisał(a):Wiecie co, pytałam P.Rafała jak psiaki sie nazywają i mieliśmy sprawdzić w dokumentach - oczywiście nie sprawdziliśmy. Nadal nie wiadomo jak je nazywać. Jutro sprawdzę....zapisałam w kajecie :evil_lol: Quote
Ziutka Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Luka, pytałam dzisiaj pani Małgosi jak nazywają się psiaki. Powiedziała, że nie wie jak mama....ale synka nazywali Misio....bo tak ma w książeczce zdrowia, którą sąsiadka tej zmarłej pani dostarczyła. I nazwałyśmy Ją z panią Małgosią i dziewczynami Sara. Quote
luka1 Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Przytulaśne psiaki i nikt ich nie chce? Quote
eurydyka Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 to ja tez te dwojke przypomne z rana Quote
luka1 Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 No jak nie pokochać takich oczu? Quote
Szyszka Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Mam nadzieje, ze domki szybko się znajda. Quote
eurydyka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 mokro, zimno i mgliscie, a powinny byc domowe pielesze Quote
luka1 Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 No powymiatałam hopki, a teraz pytam GDZIE JEST CZŁOWIEK OD TYCH PSIAKÓW :mad: Quote
luka1 Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Psiaki są niewielkie, bardzo ze sobą zżyte - doskonała para do domu z ogrodem. W schronisku jest im co raz gorzej. Płaczą gdy sie przechodzi obok. Nie przywykły do samotności i bardzo tęsknią za człowiekiem. Quote
luka1 Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Przemiłe te rudzielce, pchają się na kolana, nie dają przejść koło siebie bez pogłaskania i strasznie żle znoszą mieszkanie w wilgotnym boksie. POMOCY! Quote
Szyszka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Najfajniej byłoby gdyby znalazły wspólny dom. Quote
Szyszka Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Gdzie te domki? bardzo prosimy, te psiaki marzną w boksach, kto je pokocha? Quote
Recommended Posts