Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Historia jak wiele na tym forum. Rozpieszczana sunia i jej ukochany synek - nic im nie brakowało ani ciepła ludzkiej ręki ani domu ani jedzonka. Pewnego dnia, nagle świat zatrzasnął im drzwi do tego wszystkiego tuż przed nosem. Pani zmarła. Dalszy scenariusz znacie - co cenniejsze rzeczy bierze rodzina - psy bierze schronisko.
Psiaki są przerażonenową sytuacją, nie mogą przywyknąć do wilgotnej posadzki boksu, nie mogą przywknąć do spania w budzie, Cierpią.

To maluch, już właściwie dorosły

A to mama - strasznie przygnębiona psina. Jedyną pociechą jest dla niej to że nie rozdzielono jej z dzieckiem.

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Psiaki mają krótką sierść, więc w schronisku jest im zimnu. Nie przywykły do betonowych boksów. Malec strasznie rozpacza, sunia stoi ze smutkiem w oczach. Żal patrzeć na jej rozpacz. :placz:

Posted

Szyszka ja allegro zrobię dla tych psiaków i Marysi i bernardyna Hugo. Muszę tylko poprosić synka żeby mi coś tu wyłączył, bo inaczej wszystko wywala.

Posted

bylam z nimi na spacerze, szalaly, trudno bylo zrobic fotki

niekoniecznie musza isc razem, chociaz dobrze sie rozumieja, wiem ze trudno oddac 2 psy naraz do jednego domu niestety, mi sie to udalo tylko raz