Jump to content
Dogomania

MA DOM!!! Pitbullka MERRY MA DOM!!!!!! :):)

Recommended Posts

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no właśnie miałam założyc jej temat wczoraj na niebieskim astowym, ale jakoś mi umknęło!
Zaraz więc zmykam załozyć jej wątek - chyba, ze któraś z was juz jej założyła?

Strasznie smutna sunia:shake:

Posted

dziewczyny a powiedzcie mi jakie ma wynamagania ten pies ? powiedzcie cos o rasie? czy kazdy moze zabrac go na tymczas czy musi spełniac jakies wymagania?

Posted

Najważniejsze - to chęć do opieki nad zwierzęciem oraz świadomość tego że zwierzak to obowiązek.
Skoro podejmujesz decyzję, by przygarnąć psa ze schroniska na tymczas, najprawdopodobniej jesteś osobą o dobrym, wrażliwym sercu i masz szczerą chęć pomocy psu, którego los boleśnie doświadczył. To postawa bardzo piękna i godna szacunku .
Każdy pies potrzebuje poczucia bezpieczeństwa i przynależności, więc jeśli otoczysz go miłością – odpłaci Ci tym samym.
Wymagania hmm.. o co chod
zi?:lol:

Posted

Pati - tak naprawdę nie ma różnic w zachowaniu asta a pita - pod warunkiem, ze ktoś nie popsuł mu charakteru. Jedna i druga rasa jest super do ludzi, z psami róznie bywa...a ponoć mój Zgredek jest pitem;) więc odpowiedz sobie sama!:lol:

Posted

w gore mala mam nadzije ze plakaty cos pomoga i szybko ja ktos zabierze

jesli chodzi o mnie to niejednego psa na tymczasie juz miałam , jedne grzeczne inne nie, jedne spokojne inne agresywne. Ale wszystkie kochane jednakowo :loveu: ta sunia wierze wiem to na pewno znajdzie dom. ja mysle nad tymczsem dla niej ale raczej nie u mnie.

Andzia jak ta sunia bedzie jak twoj Zgredek to rzeczywiście jest niebezpieczna... moze zalizać na śmierć :eviltong:

Posted

Chyba ktoś się zainteresował psinką bo dwa numery z plakatów zerwane u mnie na osiedlu :razz:
Aha i ochroniarz w sklepie powiedział że któryś z jego znajomych właśnie takiego psa chciał adoptowac i wziął numer do schroniska:cool3: