Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No dosyć tego dobrego......muszę wyadoptować tego kota bo się tak szarogęsi, że głowa boli.....
Wczorajsze 3 krotne próby wejścia na sam czubek choinki wprawdzie się nie powiodły........ale.....

To nie jest spokojniutka, malutka Kawusia. To jest kawał Kawy i zachowuje się jak po solidnej dawce hmm kofeiny???

Ma allegro i zero pytań o nią. Pytam się dlaczego???!!!

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Neigh ja proponuję zmienić tytuł na Allegro, chodzi mi o to, żebyś dodała np. 'kotka', 'młoda', '6 miesięczna' albo coś takiego. Tytuł od razu powinien mówić coś o kocie: jego płeć, umaszczenie, wiek. Ja bym dała "6 miesięczna kotka Kawa - mała, czarna i mocna".

A tak w ogóle to uwielbiam czarnuszki, sama mam dwie czarne damy :loveu:

Posted

Możesz mieć Seledynku rację.......dodała potulnie.
Jeśli tylko jeszcze mi się to uda, zmienię jej jutro tytuł.....

Wczoraj Kawa wywołała takie emocje u mojego Tz::lmaa::x:2gunfire::chainsaw::-x:snipersm:

A to jest w sumie niesamowicie spokojny człowiek:-)hihih
Bo jak twierdzi "zostałem napadnięty bez powodu, miałem prawo wpaść w szał.........":-)

Posted

Neigh napisał(a):
Możesz mieć Seledynku rację.......dodała potulnie.
Jeśli tylko jeszcze mi się to uda, zmienię jej jutro tytuł.....

Wczoraj Kawa wywołała takie emocje u mojego Tz::lmaa::x:2gunfire::chainsaw::-x:snipersm:

A to jest w sumie niesamowicie spokojny człowiek:-)hihih
Bo jak twierdzi "zostałem napadnięty bez powodu, miałem prawo wpaść w szał.........":-)

To co Ona Mu takiego zrobiła???:crazyeye:

Posted

A wbiła się pazurami w ramiona człowieka spokojnie oglądającego tv. Atak był:)

Tak czy siak........bardzo proszę trzymajcie kciuki! I nic więcej nie powiem:-)

Posted

Ponad godzinę temu w towarzystwie nowej Pani....i Pana - Kawa odjechała w ( wypasionym transporterze z super zamknięciem ) na swoje.......

Zuzka zryczała się jak bóbr. Ja byłam dzielna. Tz oświadczył, ze wielka szkoda, bo łobuz był urokliwy i fajny...........

Czuję się klasycznie - czyli jak po stracie. Resztę opowiem jutro dziś nie mam siły ni ochoty.
Wcale się kurcze nie cieszę........

Posted

To jest paranoja........najpierw się robi wszystko, żeby zwierzakowi fajny dom znaleźć a jak sie to udaje.........to się jest kupką nieszczęścia jak ja dzisiaj.

Ja się nie nadaję na dom tymczasowy. Po prostu nie.

Posted

Kotów nie mogę przyjmować przez ponad pól roku. To znaczy żaden nieszczepiony nie moze zawitać pod mój dach tak do wrzesnia.........

Seledynku - z allegro:-) Sam jakoś tak trafił. Dooobry domek. I na pomoc innym kotom się zgodził. I w ogóle.
Wiecie ...........jeśli chodzi o nowe domy, to ja strrrrrrasznie wybredna jestem:-)

• 2 weeks later...
Posted

Byłam u Kawy na kawie w niedzielę. Kot mnie wprawdzie obwąchał i dał się pogłaskać, ale wylewny nie był.
Najpierw ukrywał się w papierowej torbie, a potem za kanapą. Byłam rozczarowana.

Domek suuuuper nie mam cienia wątpliwości. Tak sobie myślę, żeby link wysłać i zaprosić. Bo przemiła właścicielka Kawy bywa na miau, to czemu nie miałaby tutaj:-)?

Mam zdjęcia........tradycyjne pytanie- prośba, kto wstawi????

Posted

Super dom, super Państwo. Zaproszę Panią Kawy tutaj ( imię zostało:-) ) to sami się przekonacie.
A na zdjęciach jest legendarny króliczek - zamorrrrdować go Kawa chce:-)