Neigh Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Podrapała mnie i opluła się strasznie przy peritolu. No a teraz podsumowanie wydatki: Wydatki: 100 zł - kroplówka, badanie krwi + noc spędzona w pierwszej lecznicy - Vetka 130 - Białobrzeska - transfuzja, neupogen, tfx, kroplówki itp 280 zł - Śreniawitów - leki, kroplówki + pobyt 100 zł - dalsze jezdzenie na na kroplówki, badania itp ( Śreniawitów + Białobrzeska) 70 zł - Śreniawitów kroplówka, badanie krwi, obserwacja 20 zł peritol 44 zł - kroplówki - Nieporęt środa, czwartek, piątek Rzecz jasna mamy rachunki, opis choroby, zalecenia itp. Do wglądu - demonstracji, skserowania itp. Razem 744 zł Dużo prawda? Co gorsza jutro znów kroplówa i w niedzielę. Jeśli do poniedziałku stan się nie poprawi wracamy na dożylne..... Quote
pucka69 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Takie zrobiłam, dla Kawy: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8953735#post8953735 Quote
invictus hilaritas Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 matko kochana jaki kosmiczny rachunek.. zaraz cos wystawie na bazarek .. Quote
Neigh Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 Pucko w pas Ci się kłaniam. Dziś przypomnę Tajdzi o zdjęciach. Będę się z nią widziała. Zaraz mknę do pracy, zresztą jutro też. Zajrzę nocą. O 19 mamy umówioną kroplówkę. Stan na rano - godzina 5.20 obudziły mnie wrzaski wściekle głodnego kota. To była Kawa:-). Ale nie cieszmy się - rano je, wymięka tak po południu, wieczorami zamienia sie we flaczek.......jakby powietrze z niej schodziło....... Quote
Neigh Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 Tak se..........zwymiotowała, kupy dalej płynne i śmierdzące. Ale je !!!! No i blada strasznie .Będzie dobrze, ja nie biorę pod uwagę innegj możliwsci!!! Kurde.Dwa tygodnie już ta paranoja trwa...... Quote
Ziutka Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Też czekam na wieści jak dzisiaj Kawusia :roll: Quote
Ziutka Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Aga - lepiej coś dzisiaj z Kawą :roll: Quote
Neigh Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 No właśnie nie bardzo....... mam chyba przesilenie i trochę mnie przygnebienie opadło. Quote
BIANKA1 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Neigh napisał(a):No właśnie nie bardzo....... mam chyba przesilenie i trochę mnie przygnebienie opadło. Ale konkretnie to co się dzieje ? Quote
Neigh Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Wczoraj wieczorem zwymiotowała tak chlustająco. Co 2-3 h kupa - nadal płynna. Blada jest koszmarnie, chudnie. Je, ale za mało. Siedzi taka nastroszona i głownie śpi. Eeee sorki, nawet mi się pisać nie chce. Quote
BIANKA1 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Naprawdę , nie wiem co powiedzieć :shake: Trzymajcie się . Quote
Neigh Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 [quote name='Neigh']Podrapała mnie i opluła się strasznie przy peritolu. No a teraz podsumowanie wydatki: Wydatki: 100 zł - kroplówka, badanie krwi + noc spędzona w pierwszej lecznicy - Vetka 130 - Białobrzeska - transfuzja, neupogen, tfx, kroplówki itp 280 zł - Śreniawitów - leki, kroplówki + pobyt 100 zł - dalsze jezdzenie na na kroplówki, badania itp ( Śreniawitów + Białobrzeska) 70 zł - Śreniawitów kroplówka, badanie krwi, obserwacja 20 zł peritol 44 zł - kroplówki - Nieporęt środa, czwartek, piątek + 34 kroplówki i puszeczka reconvalescence sobota niedziela Rzecz jasna mamy rachunki, opis choroby, zalecenia itp. Do wglądu - demonstracji, skserowania itp. Razem 778 zł nawet mnie ta kwota już nie rusza, chyba sie oswoiłam..... Quote
Neigh Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 [quote name='Neigh']Wpłaty: Eva - 30 zł Mośka - 50 zł Hakita - 20 zł GoWa - 50 zł Ciucik - 50 zł Pucka - 35 zł PT ( przyjaciele Trusta) - 200 zł Asiaczek 20 zł Razem 455 zł Nieustające i trwałe podziękowania w imieniu Kawy, no i co tu kryć moim własnym Quote
tajdzi Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='Neigh'][quote name='Neigh']Wpłaty: Eva - 30 zł Mośka - 50 zł Hakita - 20 zł GoWa - 50 zł Ciucik - 50 zł Pucka - 35 zł PT ( przyjaciele Trusta) - 200 zł Asiaczek 20 zł Razem 455 zł Nieustające i trwałe podziękowania w imieniu Kawy, no i co tu kryć moim własnym i tajdzi... bardzo dziękuję, że wierzycie w KAWĘ. Ja wierzę, ze się uda, choć czasem (jak na przykład dziś) zaczyna mnie ogarniać czarna rozpacz... ale trzeba być silnym. Prawda? Quote
Neigh Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Mało mówią........przepraszam jutro napiszę więcej. Dziś nie mam siły:( Quote
Neigh Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Bez zmian. To znaczy brak wymiotów. Je, nawet nie najgorzej, ale kupy nadal luźne i śmierdzące jak nie wiem co. wiedczorem jedziemy do weta. Dziś już raz byłam z Tolą - też bez rewelacji. Kawa zamiast peritolu ma dostawać ćwiartkę relanium też działa na kota pobudzając apetyt. Co mówią weci? Ano że dobrze, ze nie jest gorzej i ze trzeba będzie powtórzyć badania... Quote
Recommended Posts