ulvhedinn Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Do znajomego weta przyprowadzono psa do uspienia. Astowaty. Dość młody. Podobno warknął na dziecko i pokazał zęby.... Fizycznie ma lekką alergie skórną i poza tym robi wrażenie miłego i zrównowazonego... Ludzie dali czas do jutra, albo pies bedzie zabrany, albo uśpiony:-( Quote
BasiaD Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Podnoszę Niunia na 1 stronkę! I stawiam wniosek o uśpienie tych "ludzi" Quote
ulvhedinn Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 Pomocy!!!! Pies ma czas do 12.00 jutro :placz: Quote
w-lenka Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 a mozesz go do torunia przywiesc? to DT od razu miec bedzie- podaj szczególy psa-płeć ok wiek wielkość Quote
ulvhedinn Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 Samiec, lat 6. Wiele więcej nie wiem... do Torunia, hmm, pewnie by się dało, ale nie w takim tempie. :shake: Masz doświadczenie z psiakami bullowatymi? Quote
Ziutka Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 w-lenka czy ten DT miałby być u Ciebie :roll: Bo na wątku Zuzi napisałaś : w-lenka napisał(a): co do DT - jasne- tylko wole zeby to suka była- bo ja mieszkam na działkach gdzie psów juz nie zbyt chca widziec a suki jak najbardziej ( właścicieli fanaberie) Quote
w-lenka Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 tak na jej watku tak pisałam i tak jest ale jesli pies ma umrzec tylko przez cudze fanaberie-? ja mieszkam teraz w wierzowcu ale gdyby pies przyjechał to na ten czas znow bym przeniosła sie na działke do puki nie znalazłby sie stały dom Quote
Ziutka Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Dzięki za odpowiedź. Masz 100% rację....ludzkie fanaberie :angryy: :angryy: :mad: :mad: Quote
Ziutka Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 ulv kochana - co z psiakiem :roll: Udało się jakoś go uratować :-( Quote
ulvhedinn Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 Wetowi udało się przekonac włascicieli do szkolenia i leczenia psa... jak się okazało, alergia zwierza miała spory wpływ na decyzję o uśpieniu :mad: Będą chodzić do weta... a jak go znam, to z dobrego serca dla zwierzaki, bedzie im liczył mniej... Quote
Olivia102 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Szkoda slow na takich ludzi:angryy::angryy::angryy::angryy: Super, ze jednak nie zostal uspiony:multi: Quote
Ziutka Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Olivia102 napisał(a): Super, ze jednak nie zostal uspiony:multi: Super, super....ale miejmy nadzieję, że im się nie znudzi szkolenie psiaka po paru sesjach i nie pójdą go uśpić - tym razem do innego weta :roll: Quote
Olivia102 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 No wlasnie:shake: mam nadzieje, ze jednak dadza mu ta szanse.... Quote
Recommended Posts