Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Do znajomego weta przyprowadzono psa do uspienia. Astowaty. Dość młody. Podobno warknął na dziecko i pokazał zęby....
Fizycznie ma lekką alergie skórną i poza tym robi wrażenie miłego i zrównowazonego...

Ludzie dali czas do jutra, albo pies bedzie zabrany, albo uśpiony:-(

Posted

w-lenka czy ten DT miałby być u Ciebie :roll:
Bo na wątku Zuzi napisałaś :

w-lenka napisał(a):
co do DT - jasne- tylko wole zeby to suka była- bo ja mieszkam na działkach gdzie psów juz nie zbyt chca widziec a suki jak najbardziej ( właścicieli fanaberie)

Posted

tak na jej watku tak pisałam i tak jest ale jesli pies ma umrzec tylko przez cudze fanaberie-? ja mieszkam teraz w wierzowcu ale gdyby pies przyjechał to na ten czas znow bym przeniosła sie na działke do puki nie znalazłby sie stały dom

Posted

Wetowi udało się przekonac włascicieli do szkolenia i leczenia psa... jak się okazało, alergia zwierza miała spory wpływ na decyzję o uśpieniu :mad:
Będą chodzić do weta... a jak go znam, to z dobrego serca dla zwierzaki, bedzie im liczył mniej...

Posted

Olivia102 napisał(a):

Super, ze jednak nie zostal uspiony:multi:

Super, super....ale miejmy nadzieję, że im się nie znudzi szkolenie psiaka po paru sesjach i nie pójdą go uśpić - tym razem do innego weta :roll: