GreenEvil Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Na moje nie znalazlam odpowiedzi. Zadalam pytanie gdzie (ja) moge zapoznac sie ze statutem. pzdr GreenEvil Quote
fx200 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='SOS Sfora']Proszę mi pokazać jedno zdanie ,które wskazywało by chociaż na chęć współpracy. Właśnie! W wypowiedziach SOS Sfora niestety takich zdań nie ma. Większość osób to zwyczajni rozrabiacze , ukrywają się pod pseudonimami,które mają ich chyba chronić przed odpowiedzialnością własnego języka. Takie jest prawo forum, aby tożsamość była skryta pod nickiem. A np Yoryja i inni są rozrabiaczami, bo zadają niewygodne pytania, na które nie otrzymują odpowiedzi. Nie mam ochoty toczyć dyskusji dla tego rodzaju rozrywki,bo nie widzę sensu. Większość osób tych zwyczajnych rozrabiaczy, ukrywających się pod pseudonimami, też już nie ma ochoty toczyć dyskusji, bo też nie widzą sensu. Na większość pytań odpowiedziałam, ale jeśli pytania się powtarzają ,nie ma potrzeby na nie odpowiadać na raz wtóry. Na pewno nie było odpowiedzi na pytania Yorija powtórzone kilkakrotnie. Chyba, że odpowiedzi były napisane atramentem sympatycznym. ;) Jak podgrzeje się atmosfera wątku, to się ujawnią. :evil_lol: Quote
SOS Sfora Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 GreenEvil napisał(a):Na moje nie znalazlam odpowiedzi. Zadalam pytanie gdzie (ja) moge zapoznac sie ze statutem. pzdr GreenEvil Oczywiście ,że była ,statut jest w siedzibie , a jak będzie strona ,zostanie tam umieszczony.Czy odpowiedż jest jasna i czytelna? Quote
GreenEvil Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 SOS Sfora napisał(a):Oczywiście ,że była ,statut jest w siedzibie , a jak będzie strona ,zostanie tam umieszczony.Czy odpowiedż jest jasna i czytelna? oczywiscie, ze jest to czytelne, aczkolwiek ja do siedziby sie nie udam, czy jest wiec mozliwosc abym otrzymala go via e-mail? pzdr GreenEvil Quote
SOS Sfora Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 fx200 napisał(a):Właśnie! W wypowiedziach SOS Sfora niestety takich zdań nie ma. Takie jest prawo forum, aby tożsamość była skryta pod nickiem. A np Yoryja i inni są rozrabiaczami, bo zadają niewygodne pytania, na które nie otrzymują odpowiedzi. Większość osób tych zwyczajnych rozrabiaczy, ukrywających się pod pseudonimami, też już nie ma ochoty toczyć dyskusji, bo też nie widzą sensu. Na pewno nie było odpowiedzi na pytania Yorija powtórzone kilkakrotnie. Chyba, że odpowiedzi były napisane atramentem sympatycznym. ;) Jak podgrzeje się atmosfera wątku, to się ujawnią. :evil_lol: Radzę królikowi udać się na kurs czytania ze zrozumieniem tekstu.Czym jest zaproszenie na spotkanie ,czy do rozmowy telefonicznej ,jak nie zaproszeniem do współpracy? Tak te odpowiedzi są napisane atramentem sympatycznym, więc nie każdy może przeczytać odpowiedż,Yorja ją zna :eviltong: Quote
fx200 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='SOS Sfora']Oczywiście ,że była ,statut jest w siedzibie , a jak będzie strona ,zostanie tam umieszczony.Czy odpowiedż jest jasna i czytelna? A jaki jest KRS? A jaka jest PEŁNA nazwa stowarzyszenia? A gdzie ma siedzibę? Na te pytania też trzeba czekać, aż będzie strona? A kiedy będzie strona? Quote
SOS Sfora Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 fx200 napisał(a):Właśnie! W wypowiedziach SOS Sfora niestety takich zdań nie ma. Takie jest prawo forum, aby tożsamość była skryta pod nickiem. A np Yoryja i inni są rozrabiaczami, bo zadają niewygodne pytania, na które nie otrzymują odpowiedzi. Większość osób tych zwyczajnych rozrabiaczy, ukrywających się pod pseudonimami, też już nie ma ochoty toczyć dyskusji, bo też nie widzą sensu. Na pewno nie było odpowiedzi na pytania Yorija powtórzone kilkakrotnie. Chyba, że odpowiedzi były napisane atramentem sympatycznym. ;) Jak podgrzeje się atmosfera wątku, to się ujawnią. :evil_lol: GreenEvil napisał(a):oczywiscie, ze jest to czytelne, aczkolwiek ja do siedziby sie nie udam, czy jest wiec mozliwosc abym otrzymala go via e-mail? pzdr GreenEvil Tak,ale jeszcze nie w tej chwili. Quote
GreenEvil Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 SOS Sfora napisał(a):Tak,ale jeszcze nie w tej chwili. a czemu jeszcze nie w tej chwili? pzdr GreenEvil Quote
fx200 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='SOS Sfora']Radzę królikowi udać się na kurs czytania ze zrozumieniem tekstu.Czym jest zaproszenie na spotkanie ,czy do rozmowy telefonicznej ,jak nie zaproszeniem do współpracy? Tak te odpowiedzi są napisane atramentem sympatycznym, więc nie każdy może przeczytać odpowiedż,Yorja ją zna :eviltong: Czytam dokładnie. Watek na forum założony chyba był po to, aby udzielać na nim wyczerpujących odpowiedzi. Na spotkanie nie przyjadę, bo mam kilkaset km do Krakowa, a poza tym szkoda pieniędzy na rozmowę telefoniczną (wolę przeznaczyć na karmę dla moich kilku psów) skoro jest ten wątek noszący tytuł: SOS SFORA w Krakowie zaczyna działać!!!! i na temat tego działania chcielibyśmy sie tutaj coś dowiedzieć. Quote
GreenEvil Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 ok, zostawiam wiec swoj e-mail, dr@riders.pl i oczekuje na statut. Rozumiem, ze dostane go jutro? sformulowanie "nie w tej chwili" odebralam jako "nie w najblizszym czasie", wiec nie miej za zle mojego pytania pzdr GreenEvil Quote
fx200 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 SOS Sfora napisał(a):Bo idę spać,dobranoc. Miłych snów. I niech odpowiedzi się wyśnią;) . Tylko rano nie patrz zaraz po przebudzeniu w okno, bo wtedy zapomina się, co się przyśniło. :evil_lol: Quote
fx200 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 O SOS SFORA coś więcej niż na obecnym wątku dowiedziałem się tutaj: post 214 --> http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106639&page=22 Może jak poszpera sie po całym forum, to zbierzemy wszystkie interesujące nas informacje. ;) Quote
fx200 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Historia kołem się toczy.... http://foroom.4lapy.info/viewtopic.php?t=1385 Padła straż... więc o pomoc woła SOS... Quote
Yorija Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='fx200']O SOS SFORA coś więcej niż na obecnym wątku dowiedziałem się tutaj: post 214 --> http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106639&page=22 Może jak poszpera sie po całym forum, to zbierzemy wszystkie interesujące nas informacje. ;) A warto na to tracić Twój cenny czas? Quote
Mraulina Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Oczywiście ,że była ,statut jest w siedzibie , a jak będzie strona ,zostanie tam umieszczony.Czy odpowiedż jest jasna i czytelna? Z tego, co wiem, siedziby SOS nie posiada. A jeżeli idzie o KRS, to wyżej wkleiłam wyciąg z KRS, z którego wynika, że Sfory w KRSie nie ma. I już. Quote
SOS Sfora Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='Mraulina'] Oczywiście ,że była ,statut jest w siedzibie , a jak będzie strona ,zostanie tam umieszczony.Czy odpowiedż jest jasna i czytelna? Z tego, co wiem, siedziby SOS nie posiada. A jeżeli idzie o KRS, to wyżej wkleiłam wyciąg z KRS, z którego wynika, że Sfory w KRSie nie ma. I już. Zawsze są tacy,którzy wiedzą lepiej............. Quote
SOS Sfora Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='fx200']Historia kołem się toczy.... http://foroom.4lapy.info/viewtopic.php?t=1385 Padła straż... więc o pomoc woła SOS... Królik idż do lasu ,tam może znajdziesz słuchaczy i może w końcu skończysz kurs czytania ze zrozumieniem. A może powiesz kim jesteś ,czy to tajne?tak jak u Mrauliny .TAJNIACY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HA <HA<HA Quote
SOS Sfora Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Yorija napisał(a):A nie sądzisz, że przyzwoitość wymagalaby żeby napisać cokolwiek. Nawet jeśli nic się nie udało - to napisanie "Jeszcze nic nie zrobiliśmy..." jest lepsze od ignorowania takich pytań? Czy jeśli pójdę na spotkanie (teoretycznie) i zapytam to też zostanę zignorowana? Wiem, wiem - ja już mam od SOS Sfora etykietkę, że tylko mieszam - czy jakoś tak - to z listopada - jak ten wątek się zaczął. A wszystkich, którzy myśleli o tej organizacji polecam kilka innych krakowskich - w tym Amicusa :-) Po pierwsze nie przypominam sobie ,abyś była zaproszona na spotkanie.Gdzieś wcześniej pisałaś,o tym ,że należałaś do Straży ,tylko zapomniałaś dodać ,że odeszłaś stamtąd po kilku miesiącach ,zostawiając wszystkich i wszystko,bez słowa wyjaśnienia.Bardzo Ci zależało ,żeby padło tu moje nazwisko,a może sama się przedstawisz ,ja Cię znam ,ale inni nie.Ktoś tu zarzucał ,że organizacja jest tajna ,a ludzie którzy tu piszą to wszyscy z podziemia?Taka zabawa w ciuciubabkę dla małych dzieci.Tylko jedna osoba się przedstawiła ,inna napisała,że tak ma być ,tylko nick i tyle.Dlaczego moje nazwisko jest tu umieszczone i to bynajmniej nie przeze mnie .To się kupy nie trzyma i potwierdza moje słowa ,nikt nie powie kim jest bo tak mu wygodnie wylewać pomyje. Quote
fx200 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 SZKODA poświęcać czas na ten wątek, bo jak widać, zadawanie pytań na temat statutu, KRS, siedziby stowarzyszenia SOS SFORA, jest niemile widziane przez ... (SOS SFORA, jaki masz status w tej dziwnej, organizacji-widmo? Prezes?, Członek? ...), a wręcz uznawane, jako WŚCIBSTWO. Quote
Yorija Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 SOS Sfora napisał(a):Po pierwsze nie przypominam sobie ,abyś była zaproszona na spotkanie.Gdzieś wcześniej pisałaś,o tym ,że należałaś do Straży ,tylko zapomniałaś dodać ,że odeszłaś stamtąd po kilku miesiącach ,zostawiając wszystkich i wszystko,bez słowa wyjaśnienia.Bardzo Ci zależało ,żeby padło tu moje nazwisko,a może sama się przedstawisz ,ja Cię znam ,ale inni nie.Ktoś tu zarzucał ,że organizacja jest tajna ,a ludzie którzy tu piszą to wszyscy z podziemia?Taka zabawa w ciuciubabkę dla małych dzieci.Tylko jedna osoba się przedstawiła ,inna napisała,że tak ma być ,tylko nick i tyle.Dlaczego moje nazwisko jest tu umieszczone i to bynajmniej nie przeze mnie .To się kupy nie trzyma i potwierdza moje słowa ,nikt nie powie kim jest bo tak mu wygodnie wylewać pomyje. Czyli stowarzyszenie do którego trzeba dostać imienne zaproszenie... gratuluję wszystkim, którzy przyjdą. Pamięć to jest selektywna, prawda? Ze straży odeszłam bo zostałam potraktowana "Murzyn zrobił swoje, murzyn może odejść" a na moje listy ani Ty jako Prezes ani ówczesna Komendant nie raczyłyście odpowiedzieć - więc nie mów mi, że bez słowa. Oby ludzie, którzy teraz z Tobą pracują nie zostali tak samo potraktowani. Co do anonimowości to sama na wszystkich portalach gdzie zapraszałaś do współpracy podawałąś swoje nazwisko. Nicki na dogo są czymś normalnym ale jeśli tak Ciebie to dręczy to mogę się również przedstawić z nazwiska - innym choć w sumie tego nikt tak się jak Ty nie domaga a Ty mnie znasz - Kamila Szczepaniak. A wylewasz pomyje Ty - gdybyś tak chciała prześledzić ten wątek. W sumie takie prowadzenie wątku i pieniactwo na jakiś czas wystarczy jeśli się nie ma nic do powiedzenia. Ale i tak już są tacy, którzy się znudzili i mają dość. Może jakiś mod zrobi łaskę temu wątkowi i go zamknie. To by było konkretne działanie i pewnie zajmie mu to mniej czasu niż "działalność" SFORY. Zresztą sam tytuł wątku jest dosć znamienny "...ZACZYNA działać" i to tak od listopada zaczyna i coś zacząć nie może. I to by było na tyle. Quote
SOS Sfora Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [quote name='fx200']SZKODA poświęcać czas na ten wątek, bo jak widać, zadawanie pytań na temat statutu, KRS, siedziby stowarzyszenia SOS SFORA, jest niemile widziane przez ... (SOS SFORA, jaki masz status w tej dziwnej, organizacji-widmo? Prezes?, Członek? ...), a wręcz uznawane, jako WŚCIBSTWO. KICAJ KRÓLICZKU DO LASU i idż pogryzać innych:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
fx200 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='SOS Sfora']KICAJ KRÓLICZKU DO LASU i idż pogryzać innych:multi::multi::multi::multi::multi: W lesie to chyba są zajączki? A to jest "króliczek tygrysi". Z uwagi, że dzisiaj zmarł Włodek - pan Brajla: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=97116&page=368, uczcijmy dziś jego pamięć. Quote
Mraulina Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Słuchajcie - Sfora DZIAŁA! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=93561&page=5 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101251 Sami popatrzcie - ona mnie śledzi!!!!!!! Chyba już wszyscy wiedzą, jak wygląda SOS Sfora w Krakowie. Quote
Recommended Posts