SOS Sfora Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 monita napisał(a):Będziemy wiedzieć czego się spodziewać ;) Może przyjdziesz i sama opiszesz spotkanie ,już Cię zapraszałam , nie masz czasu ,czy ochoty? Nasze spotkania są otwarte ,zapraszamy wszystkich chętnych ,którym leży na sercu los zwierząt.;) Nie zastanawiaj się tylko przyjdż i weż jeszcze kogoś ze sobą:multi: Quote
SOS Sfora Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Spotykamy się jutro o godzinie 18-tej ,ul.Siemiradzkiego 17 (sklep zoologiczny) Zapraszam SOS SFORA :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
SOS Sfora Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: To już dziś ,nie zapomnij ,przyjść,zapraszamy!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
monita Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Wypadłam z dogo obiegu ;) A jeśli chodzi o sklep, to może wspomożesz akcję KTOZ'u - zbiórki żywności dla schroniska :razz: Quote
Mraulina Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 A może byście tutaj pomogli: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=103278 To nasz teren! Quote
SOS Sfora Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 biru napisał(a):a następne spotkanie kiedy?? :) Następne spotkanie będzie miało miejsce 05.02.2008r,zapraszamy wszystkich chętnych:multi: Quote
SOS Sfora Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 monita napisał(a):Wypadłam z dogo obiegu ;) A jeśli chodzi o sklep, to może wspomożesz akcję KTOZ'u - zbiórki żywności dla schroniska :razz: A może powiesz mi jeszcze co mam zrobić z mężem i dziećmi.Ja nie wchodzę z butami do cudzego do i Ciebie proszę o to samo:shake: Quote
monita Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Hmmm ... widać jakie nastawienie ma organizacja wobec pomocy ... :shake: Quote
Mraulina Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Znowu te dogomańskie kwasy....... A może jednak zrobilibyście cośdla tych biednych Harbutowic (link wyżej?) Quote
SOS Sfora Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 monita napisał(a):Hmmm ... widać jakie nastawienie ma organizacja wobec pomocy ... :shake: Jedno z drugim nie nic wspólnego . Quote
SOS Sfora Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Mraulina napisał(a):Znowu te dogomańskie kwasy....... A może jednak zrobilibyście cośdla tych biednych Harbutowic (link wyżej?) Masz jakiś pomysł? Quote
Mraulina Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Jasne. Kontakt z Frotką. Panie z Harbutowic wreszcie zaczęly wydawać pieski. Oczywiście najpierw z Winiar, bo jakże by inaczej? Tych psów w sumie - Winiary + Harbutowice - jest podobno 160, ale podejrzewam, że więcej... I jeszcze w Winiarach są koty! Na razie nie ma tragedii, ale za jakiś tydzień będzie.... Pozdrawiam! Quote
SOS Sfora Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Możesz mi przysłać namiar na Frotkę?Znam trochę tą sprawę ,wiem ,że nie jest łatwa ,ale sytuacja stała się podbramkowa.Masz może jakieś plakaty lub ulotki?Mam chętnych do kolportażu więc można by skorzystać z okazji i rozwiesić po Krakowie. Quote
Mraulina Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Frotka jest na dogo. Możesz jej wysłać priva. Zabiera głos w temacie do którego podałam link wyżej. Sytuacja jest delikatna. Panie z Winiar i Harbutowic to osoby, że tak powiem, mocno reagujące. I nieufne. Akcja jest już szeroko rozpropagowana na różnych stronach i forach. Wiem, że jest dużo zgłoszeń adopcyjnych i bojęsię, że panie na Harbutowicach mogą stracić panowanie nad sobą...:mad: Quote
SOS Sfora Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Szukamy domu dla dwuletniej suczki,która niedawno miła małe,czwórki jej dzieci i dla malucha podrzuconego pod drzwi mieszkania w Krakowie. Zdjęcia będą jutro lub pojutrze.:p Quote
SOS Sfora Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: 05.02.2008 ul.Siemiradzkiego 17(sklep zoologiczny) zapraszamy na spotkanie SOS SFORA,dla osób chętnych na szkolenie o godzinie 17-tej,dla wszystkich o godzinie 18-tej. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
SOS Sfora Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 To będzie pierwsze z cyklu szkoleń z przepisów prawnych i postępowania w trakcie interwencji.Ogólnie rzecz biorąc,szkolenie jest skierowane do ludzi,którzy chcą brać udział w interwencjach. Quote
SOS Sfora Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Szukamy domów dla młodej suczki ,jej trójki dzieci, oraz malutkiej suczki ,która została podrzucona pod drzwi jednego z krakowskich mieszkań. Suczka jest łagodna i przyjacielska ,waży około 15kg ,jest niewielkich rozmiarów,obecny opiekun opłaci zabieg sterylizacji. A może ktoś jest chętny żeby stworzyć dom tymczasowy?:loveu: Quote
SOS Sfora Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Przypominam o jutrzejszym zebraniu ,dla chętnych na szkolenie o godzinie 17-tej,dla wszystkich o godzinie 18-tej SOS SFORA :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
locky Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 SOS Sfora napisał(a):Przyszłe czy przeszłe? Przyszłe :roll: Na przeszłe się nie załapałem:cool3: Quote
Recommended Posts