Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

monita napisał(a):
Będziemy wiedzieć czego się spodziewać ;)

Może przyjdziesz i sama opiszesz spotkanie ,już Cię zapraszałam , nie masz czasu ,czy ochoty?
Nasze spotkania są otwarte ,zapraszamy wszystkich chętnych ,którym leży na sercu los zwierząt.;)

Nie zastanawiaj się tylko przyjdż i weż jeszcze kogoś ze sobą:multi:

• Replies 370
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Spotykamy się jutro o godzinie 18-tej ,ul.Siemiradzkiego 17
(sklep zoologiczny)

Zapraszam SOS SFORA

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

monita napisał(a):
Wypadłam z dogo obiegu ;)

A jeśli chodzi o sklep, to może wspomożesz akcję KTOZ'u - zbiórki żywności dla schroniska :razz:

A może powiesz mi jeszcze co mam zrobić z mężem i dziećmi.Ja nie wchodzę z butami do cudzego do i Ciebie proszę o to samo:shake:

Posted

Jasne.
Kontakt z Frotką.
Panie z Harbutowic wreszcie zaczęly wydawać pieski. Oczywiście najpierw z Winiar, bo jakże by inaczej?
Tych psów w sumie - Winiary + Harbutowice - jest podobno 160, ale podejrzewam, że więcej... I jeszcze w Winiarach są koty!

Na razie nie ma tragedii, ale za jakiś tydzień będzie....

Pozdrawiam!

Posted

Możesz mi przysłać namiar na Frotkę?Znam trochę tą sprawę ,wiem ,że nie jest łatwa ,ale sytuacja stała się podbramkowa.Masz może jakieś plakaty lub ulotki?Mam chętnych do kolportażu więc można by skorzystać z okazji i rozwiesić po Krakowie.

Posted

Frotka jest na dogo. Możesz jej wysłać priva. Zabiera głos w temacie do którego podałam link wyżej.

Sytuacja jest delikatna. Panie z Winiar i Harbutowic to osoby, że tak powiem, mocno reagujące. I nieufne. Akcja jest już szeroko rozpropagowana na różnych stronach i forach. Wiem, że jest dużo zgłoszeń adopcyjnych i bojęsię, że panie na Harbutowicach mogą stracić panowanie nad sobą...:mad:

Posted

Szukamy domu dla dwuletniej suczki,która niedawno miła małe,czwórki jej dzieci i dla malucha podrzuconego pod drzwi mieszkania w Krakowie.
Zdjęcia będą jutro lub pojutrze.:p

Posted

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
05.02.2008 ul.Siemiradzkiego 17(sklep zoologiczny) zapraszamy na spotkanie SOS SFORA,dla osób chętnych na szkolenie o godzinie 17-tej,dla wszystkich o godzinie 18-tej.
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

To będzie pierwsze z cyklu szkoleń z przepisów prawnych i postępowania w trakcie interwencji.Ogólnie rzecz biorąc,szkolenie jest skierowane do ludzi,którzy chcą brać udział w interwencjach.

Posted

Szukamy domów dla młodej suczki ,jej trójki dzieci, oraz malutkiej suczki ,która została podrzucona pod drzwi jednego z krakowskich mieszkań.

Suczka jest łagodna i przyjacielska ,waży około 15kg ,jest niewielkich rozmiarów,obecny opiekun opłaci zabieg sterylizacji.

A może ktoś jest chętny żeby stworzyć dom tymczasowy?:loveu:

Posted

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Przypominam o jutrzejszym zebraniu ,dla chętnych na szkolenie o godzinie 17-tej,dla wszystkich o godzinie 18-tej
SOS SFORA

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: