SOS Sfora Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dla wszystkich miłośników psów,kotów ,oraz wszelkich stworzeń składam najserdeczniejsze życzenia ,spokojnych Świąt i lepszego 2008 ROKU SOS SFORA z Krakowa P.S. Mamy już KRS!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
SOS Sfora Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 Jakie zbiórki masz na myśli ludzi czy pieniędzy?:crazyeye: Quote
SOS Sfora Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Nie możemy przeprowadzać żadnych zbiórek dokąd nie uzyskamy pełnej rejestracji ,a to jeszcze chwilę potrwa.Wszystko idzie tak jak powinno,ale jednak trwa,więc trzeba być cierpliwym :)) Zapraszam jeszcze raz wszystkich chętnych z Krakowa i okolic na spotkanie 02.01.2008r o godzinie 18-tej u.Siemiradzkiego 17 SOS SFORA :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
SOS Sfora Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Wszystkiego dobrego dla miłośników zwierząt w Nowym 2008 Roku !!! Widzimy się 02.01.2008 r na spotkaniu przy ul.Siemiradzkiego 17 Do zobaczenia SOS SFORA :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ewikS Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Sfora- czytam ten wątek i jestem coraz bardziej ciekawa :) Ja w przeciwieństwie do przedmówców nie mam żadnych doświadczeń z organizacjami a jedynie trochę dobrych chęci :) Dziś już nie dam rady wybrać się na Wasze spotkanie ale czekam na kolejny termin... powodzenia :) i do zobaczenia;) Quote
SOS Sfora Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 ewikS napisał(a):Sfora- czytam ten wątek i jestem coraz bardziej ciekawa :) Ja w przeciwieństwie do przedmówców nie mam żadnych doświadczeń z organizacjami a jedynie trochę dobrych chęci :) Dziś już nie dam rady wybrać się na Wasze spotkanie ale czekam na kolejny termin... powodzenia :) i do zobaczenia;) Spotykamy się 15.01.2008 o godzinie 18-tej przy ul.Siemiradzkiego 17(sklep zoologiczny).Jeśli masz czas i ochotę zapraszam serdecznie.;) Quote
SOS Sfora Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 monita napisał(a):I co ciekawego ustaliliście :razz: Miałaś przyjść i co ? Brakło czasu czy czegoś innego? Jeśli jesteś zainteresowana naszą działalnością zapraszam serdecznie na kolejne spotkanie,ale nie licz ,ze będę relacjonować wszystko na forum.:roll: Quote
SOS Sfora Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Mamy obiecany kawałek serwera ,a to znacznie więcej niż strona.Powinno ruszyć w niedługim czasie,sama czekam na informacje ,kiedy to będzie. Quote
SOS Sfora Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Nie ma wyjścia trzeba czekać ,nic tu ode nie zależy.Jak tylko coś będę wiedziała,zaraz dam znać.;) Quote
Mraulina Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 A właściwie dlaczego? Niech ludzie wiedzą, co się dzieje na zebraniach. Czyżby były one okryte tajemnicą? Quote
SOS Sfora Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Oczywiście spotkania są dla wszystkich chętnych ,ale chyba nie myślisz ,że ktoś będzie się zajmował referowaniem ich przebiegu na forum dogomanii? Quote
monita Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Ale najważniejsze postanowienia, chyba możesz nam zdradzić :razz: Quote
Tomo 2 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Życzę wam powodzenia w działaniach . Fajnie że kolejna organizacja zaczyna swoją działalność z programem pracy . Dzięki za pomoc w adopcji beagla . Oczywiście stronka obowiązkowa . Pozdrowionka od beagli . Quote
SOS Sfora Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 pietrobus napisał(a):Kiedy jest następne spotkanie ? Następne spotkanie mamy 15.01.2008 o godzinie 18-tej.ZAPRASZAM WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH ;) Quote
SOS Sfora Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='Tomo 2']Życzę wam powodzenia w działaniach . Fajnie że kolejna organizacja zaczyna swoją działalność z programem pracy . Dzięki za pomoc w adopcji beagla . Oczywiście stronka obowiązkowa . Pozdrowionka od beagli . Najważniejsze,że piesek znalazł swój dom:loveu: Pozdrowienia od moich dogów i beagle. Nasza strona powinna zacząć niebawem działać,niestety nie ode mnie to zależy,pracują nad tym informatycy i trzeba wierzyć ,że uda im się pokonać wszystkie przeszkody. Quote
Tomo 2 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Gdyby co oto nasz adresik www.e-beagle.pl zapraszamy - adopcje posokowcow mają już osobny link. Pomagamy w miarę naszych możliwości np. Fundacji Maja , Koci Świat czy Pro Equo Tylko trzeba się zarejestrować . Pozdrowionka :lol: Trzymta się wiaruchna Quote
SOS Sfora Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 Z pewnością będziemy w kontakcie ,dzięki i do zobaczenia w niedalekiej przyszłości:lol: Quote
Recommended Posts