Mudik Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Asiaczek napisał(a):A dlaczego Deli spi w ubranku? pzdr. A bo to było w ciągu dnia nie zdjęłam mu szelek po treningu. Zasiadłam do kompa a on zasnał i wtedy cyknęłam fotkę:lol::lol: Quote
mudiczka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Wysportowany ten Deli...widze,że ciągnie go w stronę jogi :evil_lol: Quote
Mudik Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 witaj!:multi: No te jego pozy mnie powalają, zresztą sama zobacz w naszym blogu,Zapraszamy! Mizianka dla braciszka. P.S Zaczęliśmy kurs agility,umiemy juz cały duży tunel i biegamy po desce kładki:multi::multi: Quote
shangri_la Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 ja tez mam fotki z dzis :cool3: czego psiaki ucza sie w przedszkolu? tanca synchronicznego na jednej lapie :evil_lol: i kolaz z zagryzania a tak ogolnie to ciezko go zlapac bo ciagle to w prawo to w lewo... cd pozdrawiam Quote
mudiczka Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 No,niezły z niego model :cool3: Julia,jeszcze raz Ci powiem:cool1: Zaje...ste foty :loveu: Quote
Mudik Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Wow!!!!!! Ale foty superanckie,będą agilitowe braciszki:loveu::loveu::loveu: A mój przy sky-u kluska:oops:. Ale powoli wyrastamy i jesteśmy coraz szybsi:lol: Pozdrowienia od brata! P.S to zaczyna być blog Sky-a:evil_lol: Quote
Mudik Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 U nas tez agilitowe fotki:cool3::cool3::cool3: Quote
Mudik Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 y sie teraz przenieśliśmy na nasz FB, przekleje tam Ok? Dziękuje!:multi: Quote
kate_m. Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Jasne, wkleiłam tutaj, bo nie wiedziałam, gdzie Was szukać. Quote
Recommended Posts