Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Justynko, te cudenka czekaja na adopcje i kolejne 15 psiaczkow tez :-(

Nazwana przez nas Pusia to jedna z bogatej kolekcji przyjętych psów. Z jednego domu przyjąłem 15 piesków, jeden ładniejszy od drugiego
Zajrzyjcie na strone schroniska, banerek w moim podpisie.

Posted

Taka niespodzianka :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

12 grudnia 2007 13:50
Strona z przedmiotem: Urocza sunia terier LILA
Treść wiadomości:
witam
LILKA OD 3 TYGODNIU MIESZKA U MNIE - WIĘC JEDNO NIESZCZĘŚCIE MNIEJ W SCHRONISKU, PROSZĘ NIE WYSTAWIAĆ JEJ NA ALLEGRO, BO NIE MAM NAJMNIEJSZEGO ZAMIARU JEJ NIKOMU ODDAC:)JEST SLICZNA KOCHANA GRZECZNA SUNIECZKA, POZDRAWIAM JOLKA STALOWA WOLA

Posted

[quote name='Ulka18']Taka niespodzianka :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Tak sie ciesze:multi::multi::multi:mysle sliczna ,ze trafiłas dobrze,badz szczesliwa malenka:loveu:

Posted

Ostatnie wiesci z domu Liluni :multi:

lila - imie zostalo - juz zapoznala pania beatke:) ktora zreszta bardzo lubi - najlepiej zabawki kosciuchy ze sklepu od pani beatki:)

zastrzykow oczywiscie nie za bardzo lubimy - ale coz koniecznosc jakos dało sie przezyc

lilke wypatrzylam na stronie schroniska w mielcu a pozniej na allegro

urzekla mnie po rostu jest madra mila szalona - szczegolnie usiluje upolowac rowery i autka, dlatego tez narazie spacerujemy ze smyczka:)

juz wszystko wie - co i jak, koleguje sie ze wszystkimi pieskami z okolicy, wszystkich zauroczyła, miziacz nieziemski, poscielkowiec i bardziej pokochała mojego meza niz mnie o co jestem zazdrosna z lekka - ale wybaczam oczywiscie

nie lubi sie kapac - ale wiadomo tez koniecznosc szczegolnie po przyjezdzie ze schroniska, ugodowa milusinska grzeczniutka mała sunieczka

okazało sie ze ma cieczke - wiec majteczki tez umiemy nosic w domku:) za dwa miesiace umowilysmy sie na sterylizacje u pani beatki

aukcje oceniam jako bardzo potrzebne - pokazuja te biedne zwierzaczki, ktore z pewnoscia nie zasluzyly na taki los......wiec cieszy kazdy wydobyty stamtad psiak

podziwiam wielkie serce wszystkich ktorzy staraja sie ratowac te zwierzatka

lilka pomiziana od pani - zrobie zdjecia to posle

ps. przez 2 tygodnie okupowala moj fotel w pracy:) teraz juz powoli uczymy ja ze czasem na pare chwil trzeba zostac w domku a my zawsze wrocimy, szybko pojmuje o co chodzi i z kolega zolwiem cierpliwie czeka
naprawde kochana sunka