rita60 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Pluszaczki nie poddajemy sie i szukamy dobrych domkow....... Quote
rita60 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Co to nikt nie zaglada do pluszaczkow,sa takie kochane i w sam raz do przytulania. Quote
Neris Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Mnie urzekła Włóczykijowa replika... niech ktos sie zakocha! Quote
Ulka18 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Angelka, Lila, Tobi i Kosma maja odnowione allegro. Ale jakos cisza i nikt nie pisze w ich sprawie. Quote
rita60 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Pluszaczki czekaja na domki,zajrzyjcie i zobaczcie te sliczne kudłate pychole. Quote
Ulka18 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Niestety o domkach ani widu, ani slychu :placz: Psiaki wszystkie sa na allegro, nawet maja obserwatorow i nic :shake: Quote
Reno2001 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Takie sliczne psy i nie moga znaleźc domków. Co się dzieje z ludźmi??? Quote
rita60 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Reno2001 napisał(a):Takie sliczne psy i nie moga znaleźc domków. Co się dzieje z ludźmi??? Slepi sa czy co:angryy: Quote
Justynna Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 ja chociaż jestem na wpół ślepa to i tak je widzę! Misiakówki...drzyjcie na góre!!! Quote
rita60 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Pluszaczki,miłe w dotyku i kochane czekaja na ciebie,przytul je i daj im domek. Quote
Ulka18 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Mieleckie pluszaczki misiaczki bardzo prosza o domki :modla: Quote
rita60 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Nie chcesz takiego pluszaczka na swieta,zobaczysz,ze swieta beda radosniejsze od poprzednich,przekonaj sie......... Quote
Ulka18 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Takie super psiaczki i nie maja domkow :shake: Quote
rita60 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Kto pokocha i przytuli pluszaczka:roll:one czekaja na twoja miłosc. Quote
Ulka18 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Terrierki-pluszaki czekają na kochające domki. Quote
Justynna Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 eh, eh, eh.... Takie cudeńka! Quote
Ulka18 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Justynko, te cudenka czekaja na adopcje i kolejne 15 psiaczkow tez :-( Nazwana przez nas Pusia to jedna z bogatej kolekcji przyjętych psów. Z jednego domu przyjąłem 15 piesków, jeden ładniejszy od drugiego Zajrzyjcie na strone schroniska, banerek w moim podpisie. Quote
rita60 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Pokochaj te kudłate,tak miło wtulic sie w takie futerko,one sa takie kochane. Quote
Ulka18 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Taka niespodzianka :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: 12 grudnia 2007 13:50 Strona z przedmiotem: Urocza sunia terier LILA Treść wiadomości: witam LILKA OD 3 TYGODNIU MIESZKA U MNIE - WIĘC JEDNO NIESZCZĘŚCIE MNIEJ W SCHRONISKU, PROSZĘ NIE WYSTAWIAĆ JEJ NA ALLEGRO, BO NIE MAM NAJMNIEJSZEGO ZAMIARU JEJ NIKOMU ODDAC:)JEST SLICZNA KOCHANA GRZECZNA SUNIECZKA, POZDRAWIAM JOLKA STALOWA WOLA Quote
rita60 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Ulka18']Taka niespodzianka :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Tak sie ciesze:multi::multi::multi:mysle sliczna ,ze trafiłas dobrze,badz szczesliwa malenka:loveu: Quote
terra Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Faktycznie, wielka niespodzianka. Bądź szczęsliwa maleńka. Quote
Ulka18 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Ostatnie wiesci z domu Liluni :multi: lila - imie zostalo - juz zapoznala pania beatke:) ktora zreszta bardzo lubi - najlepiej zabawki kosciuchy ze sklepu od pani beatki:) zastrzykow oczywiscie nie za bardzo lubimy - ale coz koniecznosc jakos dało sie przezyc lilke wypatrzylam na stronie schroniska w mielcu a pozniej na allegro urzekla mnie po rostu jest madra mila szalona - szczegolnie usiluje upolowac rowery i autka, dlatego tez narazie spacerujemy ze smyczka:) juz wszystko wie - co i jak, koleguje sie ze wszystkimi pieskami z okolicy, wszystkich zauroczyła, miziacz nieziemski, poscielkowiec i bardziej pokochała mojego meza niz mnie o co jestem zazdrosna z lekka - ale wybaczam oczywiscie nie lubi sie kapac - ale wiadomo tez koniecznosc szczegolnie po przyjezdzie ze schroniska, ugodowa milusinska grzeczniutka mała sunieczka okazało sie ze ma cieczke - wiec majteczki tez umiemy nosic w domku:) za dwa miesiace umowilysmy sie na sterylizacje u pani beatki aukcje oceniam jako bardzo potrzebne - pokazuja te biedne zwierzaczki, ktore z pewnoscia nie zasluzyly na taki los......wiec cieszy kazdy wydobyty stamtad psiak podziwiam wielkie serce wszystkich ktorzy staraja sie ratowac te zwierzatka lilka pomiziana od pani - zrobie zdjecia to posle ps. przez 2 tygodnie okupowala moj fotel w pracy:) teraz juz powoli uczymy ja ze czasem na pare chwil trzeba zostac w domku a my zawsze wrocimy, szybko pojmuje o co chodzi i z kolega zolwiem cierpliwie czeka naprawde kochana sunka Quote
Recommended Posts