Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moriaaa napisał(a):
Jest bardzo czyściutki.
Wychodzi na spacer i od razu siu i kupka, tak jak maja starszuki, oby jak najszybciej do domku.

no wlasnie. tak to jest. a jak w niedziele slonce zaswieci to sie mozna wybrac na dluzszy spacer. Naprawde same plusy. Moze sie ludzie boja o koszta? jak z jego zdrowiem? To ze oczki juz nie takie, to wiem. ale to nic wielkiego. Moj półślepota biega jakby widzial w 100%.

Trzeba ostrzec tylko przed dziura itp:loveu: Ale piesek nie wyrywa do przodu.nie ciagnie. nie bryka.

• Replies 202
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na razie zdroiwe Dziadzia nie szwankuje.
Miał badania, wszystko działa jak powinno.
W Polsce ciężko znależć domek dla staruszka...a szkoda:shake:

Jest jednak szansa dla Dziadziunia u naszych niemieckich sąsiadów.
Myślę, że skorzystamy, skoro tutaj nikt nie chce pokochać naszego staruszka.

Posted

Czyzby Dziadziunio mial wyruszyc w podroz swojego zycia ?
Jeżeli mialby tam znależć dobry , kochajacy domek to życze mu tego z calego serca.To taki kochany psiak ...

Posted

Dziadziuniu - w normalnym świecie właśnie emeryci podróżują po świecie, odpoczywają, przenoszą się do ciepłych, wygodnych krajów...
oby ci się udało malutki

Posted

Moriaaa napisał(a):

Jest jednak szansa dla Dziadziunia u naszych niemieckich sąsiadów.
Myślę, że skorzystamy, skoro tutaj nikt nie chce pokochać naszego staruszka.

Czy jest konkretna propozycja dla Dziadzi? Czy konkretny domek się znalazł? Szkoda, że w Polsce nikt nie docenił tego kochanego pieska...

Posted

maggiejan napisał(a):
Czy jest konkretna propozycja dla Dziadzi? Czy konkretny domek się znalazł? Szkoda, że w Polsce nikt nie docenił tego kochanego pieska...

Tak :) :) :)

Posted

Mam nadzieję, że Dziadzia znalazł kochających ludzi na resztę swojego życia. Że los wynagrodzi mu wreszcie lata cierpień niezasłużonych.
Dziadziu - trzymam za Ciebie kciuki, pieseczku.:kciuki:

Posted

Dziadziuniu kochany mam nadzieje , ze trafisz na dobrych i kochajacych ludzi, ktorzy wynagrodza ci to wszystko przez co musiales na stare lata przejsc.
Obys byl szczesliwy!

Posted

Mnie też Dziadzi pychol urzekł.
Te oczęta właśnie, takie już niedowidzące, ale jednocześnie przypominające oczęta szczeniaczka, który dopiero co zobaczył świat :)

Posted

Tak,dziadziunia pojechał. Jest niesamowity. Przyjechała po niego młoda dziewczyna,wzieła dziadzie na rece i pojechał. Nawet sie nie obrócił :-( Wyglądał jak małe dziecko,urocze,potem na watku głównym umieszcze foteczki.

Posted

:-(:-( kochany dziadeczek. na pewno sie w nim zakochaja. szkoda ze u nas nikt. ale to nic. wazne ze psiaka dobra osoba pokocha. Dziekujemy:multi::multi::multi:. Zamiast sie cieszyc płacz:-(:loveu: