Moriaaa Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 iwa77 napisał(a): Moriaaa co tam slychac u kochanego Mumineczka - wszystko o.k ? Jest nadal w hoteliku ? U Muminka wszystko dobrze, tylko zainteresowanie zerowe:( Nadal w hoteliku, już się chłopak zadomowił. Quote
iwa77 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 No wlasnie zainteresowanie zerowe - to jest to. Pytam gdzie moge ale nikt nie chce. Juz nie wiem co robic. Dobrze ze biedny dziadzio jest w hoteliku - chociaz tyle. Dziadziu idziemy, a co tam - rozejrzymy sie za tym wymarzonym domkiem:crazyeye: Quote
iwa77 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Dziadziu - to znowu ja. Tak mi przykro ,ze nie moge inaczej pomoc tylko chodzic na te wirtualne spacerki.Tak bym chaciała zebys znalazl ten cudowny domek dla siebie.Oj Dziadziu , Dziadziu i co my poczniemy ? Poki co - chodz kochany idziemy sie pokazac i poszukac domku! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
iwa77 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Dziadziu juz pora na nasz spacerek - idziemy zobaczyc co tam slychac z domkiem ! Cioteczki - czy dziadzio Muminek ma jakies ogloszenia ? Obawiam sie ze za wiele to my tutaj nie "wyhopamy" bez ogloszen !:roll: Quote
iwa77 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 dziadzio Muminek pokazuje sie i BARDZO PROSI O DOMEK !!!!!!! DOMKU GDZIE JESTES ????????????? Quote
maggiejan Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Wydaje mi się, że starsze pieski najwieksze szanse mają u starszych ludzi. Im nie powinno przeszkadzać, że pies nie hasa jak szczeniak, że wolniej chodzi, że nie potrzebuje długich spacerów, że bedzie żył kilka a nie kilkanaście lat. A wielu starszych ludzi jest samotnych, może do nich starac się dotrzeć? Quote
iwa77 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Dziadzia cieszyłby sie i ze starszych i z młodszych opiekunów - dla niego najważniejsze żeby ich znalazł i żeby go pokochali! Idziemy dziadziu Muminku tradycyjnie popatrzyc co tam w sprawie domku słychac... a nóż coś sie znajdzie! Quote
iwa77 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Ktokolwiek widział , ktokolwiek wie gdzie jest ten domek dla Muminka ???? Tak bardzo prosimy o domek dla tego kochanego pieseczka !!! Ciocie - co z ogloszeniami ? Czy Muminek jest oglaszany?????? Quote
iwa77 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Oj Dziadziulku nie zostawaj w tyle , bo tu cie nikt biedaczku kochany nie wypatrzy.Biegniemy szybciutko sie pokazac ten domek musi gdzies byc!!! Quote
iwa77 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Dziadziu Nadchodza Swieta To Czas Cudow - Moze I Tobie Sie Takowy Zdarzy !!!! Muminek Szuka Domku - Kto Jest Chetny ???????? Quote
iwa77 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Dziadziu a ty znowu gdzies tam w tyle zostajesz - wracamy sie przypomniec i szukac domku. Kto moze uszczesliwic malenskiego biednego dziadzie Muminka , no kto ????? Quote
maggiejan Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Czy do tego kochanego, grzecznego pieska nikt nie zagląda? Może nie jest młody, ale ma wszystkie inne zalety.:lol: Quote
iwa77 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Dziadziuniu na dobranoc biegniemy sie pokazac. Cioteczki jeszcze raz pytam czy Muminek jest oglaszany ????? Moze ktos pomoc w ogloszeniach jakby co?! Quote
iwa77 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Mumineczku kochany juz Swieta a ty biedaczku nadal sam.. Zycze ci abys jak najszybciej znalazl ten jedyny cudowny domek dla siebie taki na prawde kochajacy.:loveu::loveu::loveu: Quote
maggiejan Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 A jak Dziadzia radzi sobie na tymczasie? Czy jest dopieszczony?:razz: Quote
iwa77 Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Dziadziu - a domku jak nie bylo tak i nie ma nadal. Musimy cos wymyslic , zeby w koncu znalezc dla ciebie ten domeczek. Poki co idziemy na spacerek , zeby sie pokazac.:loveu::loveu::loveu: Quote
iwa77 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Dziadziu kochany - mam nadzieje ,ze w Nowym Roku twoj los sie odmieni i znajdziesz domek, czego ci z calego serca zycze.:loveu::loveu::loveu: Quote
iwa77 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Dziadziu czas na wieczorny spacerek - przejdziemy sie po internetowych sciezkach gdzie nie slychac piekielnych wystrzalow petard!!!!!! Dziadziuniu na Nowy Rok :thumbs:za domek dla ciebie !!!! Quote
iwa77 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Dziadziu - na Nowy Rok nowe nadzieje ! Ten ukochany domek musi sie przeciez znalezc!!!! Idziemy sie przypomniec i szukac. Quote
iwa77 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Dziadziuniu kochany ja juz na prawde nie wiem co zrobic , by ci pomoc.:shake: Jak znalezc ten domek dla ciebie???:roll: Kochane cioteczki jak znajdziecie minutke czasu napiszcie prosze slowko co slychac u dziadzi ? Quote
iwa77 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Dziadziu czas na nas - idziemy na spacerek sie pokazac ! Quote
Moriaaa Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 Tymkowi się udało...Muminek vel Dziadzia też musi znależć domek. Quote
nata od jadzi Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Muminek też fajna psina jest, bardzo fajna... Quote
iwa77 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 dziadziu to znowu ja - masz ochote na spacerek ? Tak ? ! No to idziemy!:loveu: Quote
Recommended Posts