Charly Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Moriaaa napisał(a):Jest bardzo czyściutki. Wychodzi na spacer i od razu siu i kupka, tak jak maja starszuki, oby jak najszybciej do domku. no wlasnie. tak to jest. a jak w niedziele slonce zaswieci to sie mozna wybrac na dluzszy spacer. Naprawde same plusy. Moze sie ludzie boja o koszta? jak z jego zdrowiem? To ze oczki juz nie takie, to wiem. ale to nic wielkiego. Moj półślepota biega jakby widzial w 100%. Trzeba ostrzec tylko przed dziura itp:loveu: Ale piesek nie wyrywa do przodu.nie ciagnie. nie bryka. Quote
Moriaaa Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 Na razie zdroiwe Dziadzia nie szwankuje. Miał badania, wszystko działa jak powinno. W Polsce ciężko znależć domek dla staruszka...a szkoda:shake: Jest jednak szansa dla Dziadziunia u naszych niemieckich sąsiadów. Myślę, że skorzystamy, skoro tutaj nikt nie chce pokochać naszego staruszka. Quote
Charly Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 jestem za. nasz Bisiek tez bedzie jechal. moze to polaczyc. taniej wyjdzie:cool3: Quote
iwa77 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Czyzby Dziadziunio mial wyruszyc w podroz swojego zycia ? Jeżeli mialby tam znależć dobry , kochajacy domek to życze mu tego z calego serca.To taki kochany psiak ... Quote
Selenga Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Dziadziuniu - w normalnym świecie właśnie emeryci podróżują po świecie, odpoczywają, przenoszą się do ciepłych, wygodnych krajów... oby ci się udało malutki Quote
maggiejan Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Moriaaa napisał(a): Jest jednak szansa dla Dziadziunia u naszych niemieckich sąsiadów. Myślę, że skorzystamy, skoro tutaj nikt nie chce pokochać naszego staruszka. Czy jest konkretna propozycja dla Dziadzi? Czy konkretny domek się znalazł? Szkoda, że w Polsce nikt nie docenił tego kochanego pieska... Quote
Moriaaa Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 maggiejan napisał(a):Czy jest konkretna propozycja dla Dziadzi? Czy konkretny domek się znalazł? Szkoda, że w Polsce nikt nie docenił tego kochanego pieska... Tak :) :) :) Quote
maggiejan Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Mam nadzieję, że Dziadzia znalazł kochających ludzi na resztę swojego życia. Że los wynagrodzi mu wreszcie lata cierpień niezasłużonych. Dziadziu - trzymam za Ciebie kciuki, pieseczku.:kciuki: Quote
Moriaaa Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 Dziaduchna szykuje się do podróży:) Jeszcze tylko dwa tygodnie i nasz staruszek będzie w swoim własnym domku :) Quote
Charly Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 taka sliczna mordula. beda go tam bardzo kochac. kochaneczek Quote
iwa77 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Dziadziuniu kochany mam nadzieje , ze trafisz na dobrych i kochajacych ludzi, ktorzy wynagrodza ci to wszystko przez co musiales na stare lata przejsc. Obys byl szczesliwy! Quote
iwa77 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Czy Dziadziunio juz wyjechal bo tak tutaj cichutko ..... Quote
maggiejan Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Dziadzia ma taki wzruszający pyszczek...:loveu:...może przez te oczka słabo widzące... Quote
Moriaaa Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Mnie też Dziadzi pychol urzekł. Te oczęta właśnie, takie już niedowidzące, ale jednocześnie przypominające oczęta szczeniaczka, który dopiero co zobaczył świat :) Quote
maggiejan Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Dziadzia niedługo jedzie... Mam nadzieję, że będzie zadowolony z nowego życia... Quote
Charly Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 tytul zmieniony, a tu same pytania:razz::razz:. Piszcie prosze co z dziadziuniem Quote
Niewiasta_21 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Tak,dziadziunia pojechał. Jest niesamowity. Przyjechała po niego młoda dziewczyna,wzieła dziadzie na rece i pojechał. Nawet sie nie obrócił :-( Wyglądał jak małe dziecko,urocze,potem na watku głównym umieszcze foteczki. Quote
Charly Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 :-(:-( kochany dziadeczek. na pewno sie w nim zakochaja. szkoda ze u nas nikt. ale to nic. wazne ze psiaka dobra osoba pokocha. Dziekujemy:multi::multi::multi:. Zamiast sie cieszyc płacz:-(:loveu: Quote
maggiejan Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Ta dziewczyna to jego nowa Pani, czy tylko go przewoziła? Dziadeczek może wyczuł, że nowe życie się przed nim otwiera... Quote
iwa77 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Ojej Dziadziunio pojechał - pieseczku kochany bądz szczęsliwy w nowym domku! Quote
Recommended Posts