Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

iwa77 napisał(a):

Moriaaa co tam slychac u kochanego Mumineczka - wszystko o.k ? Jest nadal w hoteliku ?

U Muminka wszystko dobrze, tylko zainteresowanie zerowe:(
Nadal w hoteliku, już się chłopak zadomowił.

• Replies 202
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No wlasnie zainteresowanie zerowe - to jest to. Pytam gdzie moge ale nikt nie chce. Juz nie wiem co robic.
Dobrze ze biedny dziadzio jest w hoteliku - chociaz tyle.

Dziadziu idziemy, a co tam - rozejrzymy sie za tym wymarzonym domkiem:crazyeye:

Posted

Dziadziu - to znowu ja. Tak mi przykro ,ze nie moge inaczej pomoc tylko chodzic na te wirtualne spacerki.Tak bym chaciała zebys znalazl ten cudowny domek dla siebie.Oj Dziadziu , Dziadziu i co my poczniemy ?
Poki co - chodz kochany idziemy sie pokazac i poszukac domku!
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Dziadziu juz pora na nasz spacerek - idziemy zobaczyc co tam slychac z domkiem !

Cioteczki - czy dziadzio Muminek ma jakies ogloszenia ? Obawiam sie ze za wiele to my tutaj nie "wyhopamy" bez ogloszen !:roll:

Posted

Wydaje mi się, że starsze pieski najwieksze szanse mają u starszych ludzi. Im nie powinno przeszkadzać, że pies nie hasa jak szczeniak, że wolniej chodzi, że nie potrzebuje długich spacerów, że bedzie żył kilka a nie kilkanaście lat. A wielu starszych ludzi jest samotnych, może do nich starac się dotrzeć?

Posted

Dziadzia cieszyłby sie i ze starszych i z młodszych opiekunów - dla niego najważniejsze żeby ich znalazł i żeby go pokochali!

Idziemy dziadziu Muminku tradycyjnie popatrzyc co tam w sprawie domku słychac... a nóż coś sie znajdzie!

Posted

Ktokolwiek widział , ktokolwiek wie gdzie jest ten domek dla Muminka ????
Tak bardzo prosimy o domek dla tego kochanego pieseczka !!!

Ciocie - co z ogloszeniami ? Czy Muminek jest oglaszany??????

Posted

Dziadziu a ty znowu gdzies tam w tyle zostajesz - wracamy sie przypomniec i szukac domku.
Kto moze uszczesliwic malenskiego biednego dziadzie Muminka , no kto ?????

Posted

Mumineczku kochany juz Swieta a ty biedaczku nadal sam.. Zycze ci abys jak najszybciej znalazl ten jedyny cudowny domek dla siebie taki na prawde kochajacy.:loveu::loveu::loveu:

Posted

Dziadziu - a domku jak nie bylo tak i nie ma nadal. Musimy cos wymyslic , zeby w koncu znalezc dla ciebie ten domeczek. Poki co idziemy na spacerek , zeby sie pokazac.:loveu::loveu::loveu:

Posted

Dziadziu czas na wieczorny spacerek - przejdziemy sie po internetowych sciezkach gdzie nie slychac piekielnych wystrzalow petard!!!!!!
Dziadziuniu na Nowy Rok :thumbs:za domek dla ciebie !!!!

Posted

Dziadziuniu kochany ja juz na prawde nie wiem co zrobic , by ci pomoc.:shake:
Jak znalezc ten domek dla ciebie???:roll:

Kochane cioteczki jak znajdziecie minutke czasu napiszcie prosze slowko co slychac u dziadzi ?