Jump to content
Dogomania

Dobek Benek Juz W Nowym,cudownym Domku!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Hau:)
Tu Benny a właściwie od dzisiaj Rocky
Pańcio mi imie zmienił... Nawet mi sie podoba, był taki boxer Rocky Balboa... No aż tak bojowy to ja nie jestem, choć boxowanie sie z Pańciem jest super zabawą
Spacer już dawno poranny odbyliśmy znów duża pętla biegiem prawie...
Spałem jak dzidziuś:)
Mam nowe chrupki ... Jak one sie nazywają?... jak wiertarka jakośtak.... hmmm. A! już wiem! Pańcio m,i podpowiedział: Bosch!
Bardzo mi smakują:)
Dziś rano zaraz po spacerku koche od Pańci dostałem i sobie troszke pojadłem kości... Fajana zabawa!
Końcówke mi Pańcio zabrał, cobym sie nie udławił...
Kofgfany Pańcio. I nadal wszyscy mi mówią, że jestem sliczny i cudowny....
Pozdrawiam Wszystkich
Rocky
Ps. Cioteczko Ksenko: Impreza jak najbardziej... Tylko Pańcio mówi, że jestem za mały na alkochol... No nic bede pił soczek!
To może jutro wieczorkiem koło 21?
u mnie na wątku?
serdecznie zapraszam:)

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hau Tu Rocky!
Super superdomek!!! Dziś rano byłem aż na 2 sdpacerkach! całkiem rano na krótkim a troszke później na normalnym:)
Pańcio sie troche wystraszył bo zaczołem na spacerze kaszleć bardzo i zżygałem siem. Pańcio twierdzi, że pewnikiem mam robale:) Mnie sie też tak wydaje:)
Pani mi szykuje pyszne objadki a Pańcio sie ze mną bawi i spacerkujje
Dziś bawiliśmy sie w łapanie pańcia za rękę ząbkami:) fajnie było!
No to do zobaczenia wszystkim o 21
Rocky

Posted

HAU HAU Hauuuuuuuuuuuuu!!! Tu Rocky! Witam serdecznie wszystkie Cioteczki moje na parapetówie:)
I odrazu na dobry początek proponuje zdrowie Cioci Moniki i Cioci Wiesi! <piwo><piwo>

Posted

OOOOOOOooooooooooProsze! Citka Ksenka zaraz wie o co idzie! Chluśniem bo uśniem,:)

Posted

Hau Tu Rocky!
Bardzo serdecznie dziękuję wam wszystkim za obecność na imprezce:)
Mój Pańcio nie odpisywał bo zajmował sie naprawianiem rzeczywistości:):):)
A teraz raport na dziś
W nocy nie czółem sie najlepiej... W końcu dostałem biegunki .. Dziś zgodnie z planem ide do cioci Ani więc zobaczymy cio sie stanęło...
Mój Pańcio twieredzi, że mam " bogate życie wewnętrzne" czyli robale...
no zobaczymy:)
Poza tym incydentem wszystko jest super...<jupi>
Życze wszystkim dobrego dnia
Rocky

Posted

Byłem u Wetki:)
dostałem na robole
serducho zdrowe:)
Roky

Posted

Hau:)
Tu Rocky,
Zdjęć z moim Pańciem to nie bedzie chyba, bo Pańcio aparatem nie dysponuje:(
Ale powiem Wam, że zostałem w sobote odrobaczony.
Dziś dostałem od Pańcia prezent:)) Taką wielką gryzawke! Cały dzień sie nią bawie! Jest bardzo fajna taka cielęcakość- no tak naprawde to jest taka psia gryzawka, alwee wygląda i smakuje super!
Jedną strone już zjadłem!
We czwartek ide znów do Cioci Ani na szczepienia. Poniewaaż dużo śpie więc być może będę miał badania na tarczyce. Ale to jeszcze sie wyklaruje:)
Serdecznie pozdrawiam
Hau dla Was wszystkich
Rocky

Posted

cieszę się niezmiernie ze wszystko dobrze u Benka vel Rockiego.C o do tego spanai to mam nadzieję ze okaże się ze on poprostu lubi spac.Będę niecierpliwie czekac na wieści po powrocie od weta.pozdrawim i jak zwykle całusy dla psiaka

Posted

jamnik, Ty dobkowi choróbsk nie szukaj. chłopina musi odpocząc, wiele przeszedł...
Zresztą moja dobcia może spac 23/24, tyle co jej tylko trzeba to siusi, kupcia, cos zszamać, szczeknąć ze 2 razy pod płotem i spac, spac, spać :evil_lol:

Posted

HaU tu Rocky:)
dziś było latanko po ogrodzie długi spacerek i mizianko:)
Czuję sie dobrze
dziś ide nba szczepienie... Znów zastrzyki? brrrrrrr
nie lubie...
Poza tym Pańcio jakieś dziwaczne rzeczy robi... 2 razy już miałem kota w domu... ech....
Zadłbyn se kota... tak dla sportu:))

• 2 weeks later...
Posted

Mam Was.

Jamnika poznałam w Sobotę jest superrrrr.
Rocky nie znam ale mam nadzieję że kiedyś poznam.

Rocky to napisały moje koty:"hmmm zjadłbyś kota dla sportu?? pewnie kota Bacika ??
Nie rób tego bo skrzykniemy wszystkie koty Cioci Tweety i przybiegniemy Ci fryzurę poprawić.....
Bacik jest nietykalny....
Pamiętaj o tym".

Serdeczne pozdrowienia....

Posted

BeataSabra napisał(a):
Mam Was.

Jamnika poznałam w Sobotę jest superrrrr.

:evil_lol: Zaraz Jamnik bedzie mial grono zagorzalych wilebicielek normalnie :lol:
Jeszcze troche i zaloze fan-club :evil_lol:, zostane prezesem i bede sprzedawac autografy :evil_lol:

wracam do roboty bo mi w dekiel wali :eviltong:

pzdr
GreenEvil

Posted

GreenEvil napisał(a):
:evil_lol: Zaraz Jamnik bedzie mial grono zagorzalych wilebicielek normalnie :lol:
Jeszcze troche i zaloze fan-club :evil_lol:, zostane prezesem i bede sprzedawac autografy :evil_lol:

wracam do roboty bo mi w dekiel wali :eviltong:

pzdr
GreenEvil

Ta jest Pani prezes.
To ja kcem być skarbnikiem