monikab Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 :multi::multi:BENY JUŻ W NOWYM,CUDOWNYM DOMKU W KRAKOWIE!!!!!!!!!!!!!!:multi:WŁAŚNIE WRÓCIŁYŚMY Z NOWEGO DOMKU BENKA. PSINA LEPIEJ TRAFIC NIE MÓGŁ!!! PAŃCIOSTWO TO WSPANIALI LUDZIE,"PRZEKRĘCENI"MAKSYMALNIE NA PUNKCIE ZWIERZĄT,SZCZEGÓLNIE NOWY PAN DOBECZKA. BENEK OD RAZU PO PRZEKROCZENIU PROGU SWOJEGO UPRAGNIONEGO DOMKU POCZUŁ SIĘ JAKBY MIESZKAŁ TAM OD ZAWSZE.ZOSTAŁ POWITANY NIESAMOWICIE SERDECZNIE I CZULE,OBWĄCHAŁ WSZYSTKIE KĄTY,WYTARZAŁ SIĘ RADOŚNIE NA DYWANIKU,POPRZYMILAŁ SIĘ SPRYTNIE DO NOWEGO PAŃCIOSTWA I DUMNIE UŁOŻYŁ SIĘ NA DYWANIE.BYŁ BARDZO GRZECZNY I WIEDZIAŁ JAK POWINIEN SIĘ ZACHOWAC PRAWDZIWY DŻENTELMEN-JAK NA DOBKA PRZYSTAŁO:lol: JESTEŚMY Z WIESIA TAK NIESAMOWICIE WDZIĘCZNE JAMNIKOWI ZA PRZYGARNIĘCIE DO SIEBIE BENKA,ŻE NIE POTRAFIMY TEGO WYRAZIC SŁOWAMI-BARDZO,BARDZO DZIĘKUJEMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!RÓWNIEZ ZA DETERMINACJĘ I OGROMNE CHĘCI PRZYGARNIĘCIA,POMIMO INCYDENTÓW Z ZAGINIĘCIEM PSA. WIEMY ŻE STWORZYSZ MU PRAWDZIWY,KOCHAJĄCY DOM-TAKI DOM NA JAKI TEN PIES ZASŁUGUJE. "POWODZENIA BENY!!!BĄDŹ GRZECZNY I ODPŁAC SIĘ TAKĄ SAMĄ MIŁOŚCIĄ DO PAŃCIOSTWA I PSIĄ WIERNOŚCIĄ,BĄDŹ SZCZĘŚLIWY.CIOTKI NIGDY O TOBIE NIE ZAPOMNĄ I NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH". Z NIECIERPLIWOŚCIĄ BĘDZIEMY CZEKAC NA WIEŚCI Z NOWEGO DOMKU. A oto zdjęcia z nowym,ukochanym Panem: "wiem jak się przypodobac nowemu Panu:loveu:" "czyż nie wyglądam dostojnie w nowym domku?" "czuję się jakbym mieszkał tu od zawsze!!!!!" DOBEK ODNALEZIONY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NARESZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: BYŁ NA DRUGIM KOŃCU MIASTA,BIEDAK TYLE PRZEWĘDROWAŁ.BYŁ PRZEMARZNIETY,GŁODNY,TROCHĘ POCHARATANY ALE NARESZCIE BEZPIECZNY. JUTRO JEDZIE DO SWOJEGO NOWEGO DOMKU DO KRAKOWA-DO JAMNIKA. DZIĘKUJEMY ZA DETERMINACJE,WYTRWAŁOSC I OGROMNE ZAINTERESOWANIE PIESKIEM PRZYSZŁEGO WŁAŚCICIELA-WIEMY ŻE BĘDZIE MIAŁ JAK W NIEBIE I NIGDY NIE ZABRAKNIE MU MIŁOŚCI. ****dziękuję wszystkim za pomoc a w szczególności taksówkarzom-to dzięki nim odnaleźliśmy Benka.Bardzo,bardzo dziękujemy a przede wszystkim Benek**** A oto zdjęcia zaraz po złapaniu do samochodu i w domku-cały szczęśliwey,nareszcie w ciepełku,pełna miska i duuuuuuuuuużo miłości :shake::-(BŁAGAMY O TYMCZAS!!!!!!!!!!!!!!NIE MAMY GDZIE TRZYMAC PSA,NIE CHCEMY ZEBY TRAFIŁ DO SCHRONISKA!!!!!!!!!!!!! BŁAGAM POMÓŻCIE!!!!!!!!!!!!!!!!! 14 listopada w Radomiu na jednej ze stacji benzynowych został znaleziony młody czarny doberman,(SAMIEC) ma około 1,5 roku.Ma niekopiowane uszy ale cięty ogon.Jest wychudzony i przeziębiony,musiał błąkać się już jakiś czas.Nie posiada tatuażu ani chipa.Pies jest już po wizycie weterynaryjnej,dostał środki przeciwzapalne,został odpchlony,w tym tygodniu zostanie odrobaczony.Jest bardzo miły,przyjacielski,uwielbia byc przytulany i pieszczony,nie wykazuje agresji do psów i kotów. Ogłoszenia zostały porozwieszane na osiedlach,u weterynarzy-niestety bez odzewu.Psiak niestety ma tendencje do ucieczek więc musi byc wyprowadzany na smyczy albo biegac po podwórku z naprawde wysokim ogrodzeniem. BŁAGAMY O POMOC W ZNALEZIENIU DOMU TYMCZASOWEGO A NAJLEPIEJ STAŁEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!! a oto pięknościowy dobcio,nazwany przez nas BENY Quote
dzodzo Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 możemy dodac go na stronke adopcyjna dobermanow, jest mlody, ma szanse szybko znaleźc dom Quote
monikab Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 będę ogromnie wdzięczna za "wrzucenie" go na tę stronkę.Z góry już ślicznie dziękuję!!!! Quote
karusiap Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 kolejny dobek:( ciekawe czy uciekl czy ktos mu pomogl... Quote
Guest Jamnik Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Tu jeszcze raz ja, czyli jamnik Bardzo proszę osoby zajmujące sie teraz psiakiem o kontakt w sprawie domku stałego nr tel podam na pw tylko komu? Quote
Klementynkaa Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 aaaaaaa kolejna bida, juz napisałam do koleżanki z Radomia, może będzie mogła Wam pomóc... Quote
monikab Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 gdzie jestes psino??????????dom na ciebie czeka!!!!!! Boże niczego innego tak w tej chwili nie pragnę,zeby się tylko odnalazł Quote
karusiap Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 dziewczyny rozwiescie ogloszenia,plakaty....musi sie znalesc Quote
monikab Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 RADOMIANIE CZY NAPRAWDE NIKT GO NIE WIDZIAŁ?????TO NIE JEST RATLEREK!BŁAGAM ROZGLĄDAJCIE SIĘ.SZCZEGÓLNA PROŚBA DO MIESZKAŃCÓW OSIEDLA NA WOŚNIKACH, HALINOWA,BOREK,PSIAK ZAGINAŁ W TAMTYCH OKOLICACH BĄDŹCIE CZUJNI!!!!!!Dobek niestety nadal poszukiwany. większoś plakatów juz rozwieszona po osiedlach,u weterynarzy,schronisko powiadomione,jeżdzimy po Radomiu i szukamy. Quote
GreenEvil Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 co sie stalo ,ze wogole zaginal? pzdr GreenEvil Quote
Jablonska Katarzyna Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 to przykre. A dopiero wczoraj o nim rozmawiałyśmy. Mam nadzieję, że znajdzie się. Co prawda mieszkam zupełnie gdzie indziej ale będę się rozglądać. Quote
bombiel03 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 byłem na przechace z psem sprawdzić okolice muzeum wsi radomskiej i ulicy nadrzecznej - niestety nic. Jutro będę szukał dalej. Trzeba napewno szukać w okolicznych osiedlach. Niestety po pruszkowie kręci się dużo ostrych kałkazów, które są wypuszczane prze idiotów - właścicieli. Czasami bywa niebezpiecznie. Postaram się tam jutro dojechać samochodem. POWODZENIA MAM NADZIEJĘ ŻE SIĘ ZNAJDZIE. Jeśli potzrebna jest jakaś szczególna pomoc to proszę o wiadomość.:shake: Quote
monikab Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 bardzo dziękuję za pomoc.Wysłałam ci wiad.na pw. Przeszukałąm dzis Ustronie,porozklejalm plakaty,dzis będziemy tam raz jeszzce przeszukiwac blokowiska i okoliczne osiedla.Musi gdzieś byc,i nie tracimy nadziei ze się odnajdzie Quote
monikab Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 dobek Nadal Poszukiwany,przeczesujemy Po Kilka Razy Dziennie Gdzie Był Widziany Wczoraj-ustronie,targ,dworzec. rozglądajcie Się I Informujcie Natychmiadt A Nie Po Kilku Godzinach Quote
Kora Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Przepraszam za offa ale moze ktos bedzie szukal tez w Radomiu? Zamieszczone 22.11.07 Znalazłem suczkę dobermana w wieku ok 1 roku w okolicach skansenu wsi radomskiej w Radomiu. Włąściciela proszę o kontakt bartoszmadej@interia.pl Quote
Natussiaa Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 super że psiak się odnalazł i jedzie do nowego domku:multi::multi: Quote
Guest Jamnik Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 HJau! Tu Beny! Już jesytem w nowym odomku w Krakowie:) <jupi> Przyjechałem troszke po 12 bo sie troszke pogubiliśmy z Ciotkami na dojeździe... Ten Kraków jest wielkii!!! Pańcio i pańcia sie barsdzo ucieszyli na mój widok. Powiedzieli że jedstem śliczny madry pies! Oblazłem z Pańciem ogródek który jest cały fasjnie ogrodzony więc nie bede miał okazji do uciekania... Byłem już na pierwszym spacerku z Pańciem moim jestem baaardzxzo grzeczny - tak mi pańcio powiedział:) A mój Pańcio przeciesz wie bo jest moim Pańciem! Zjadłem miche mięcha z kluchami i teraz utne sobie dzrzemkę na MOIM QWŁASNYM kocyku! Z moim pańciem Hau dla Was Wszystkich Beny Ps. SERDECZNE HAU HAU dla wszystkich, którzy mnie szukali a szczególnie Cioci wiesi i Moniki, że mnie przywiozxły! :))) Quote
dzodzo Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 gratulacje dla Jamnika i gratulacje dla Benka:) Quote
Guest Jamnik Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Spokojnej nocki wszystkim życzy Beny ( w nowym domku)<jupi> Quote
GreenEvil Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 No fajnie,.... a ja mialam nadzieje na zdjecia :( pzdr GreenEvil Quote
Guest Jamnik Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Hau:) Tu Beny, Witam wszystkich! Ale mi sie fajnie spało! z Pańciem spałem, kocyk swój mam tuż obok pańcia łóżka:) ciiii..... rano nawet wlazłem do pańcia.....:) ale cicho, bo narazie pan nie pozwala:) no nic... popracuje nad tym.... Byłem już na spacerku z Pańciem łazimy narazie tą samą trasą co mój poprzednik czyli... jak on sie nazywał... tyż jakoś na B.... A! Już wiem: Baron... Państwo mnie koffają i rozpieszczają, mówią, że jestem śliczny ( a co innego mieli by mówić, skoro jesstem, no nie?:> ). Miłego Dnia Wam Wszystkim Quote
ksenka1 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Nie, no lepiej trafić psina nie mógł:loveu::loveu::loveu: Adopcja godna pozazdroszczenia:multi::multi::multi: I nie słodzę tu... Znam Jamnika osobiście:cool3: To co Beny? Robimy imprezke????:evil_lol: :cunao::drinka::cunao: Quote
bombiel03 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 GRATULUJE wszystkim, a szczególnie Jamnikowi za wytrwałość i miłość do psów,- no a do dobków w szczgólności. Godne podziwu, szkoda że wszyscy tak nie mamy, swiat byłby piękny. Pozdrawiam, Benka. Swoją drogą również mam dobrego niusa, sunia którą znalazłem ma już nowy dom, u ludzi którym niedawno zmarłą dobka z uwagi na wiek, spi w domu w łóżku, jest super - wygąda na zadowoloną. Pozdrawiam. Mam jeszcz prośbę o info gdzie znalazł się benek, gdyż trzy dni temu dzwonił do nmnie człowiek że widział w krychnowicach dobermana. Byłem tam ale nie znalazłem żądnego psa, a oddzwonić nie moę gdyż dzwonił z numeru zastrzeżonego. Pozdrawaim. Quote
Recommended Posts