Ulka18 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Trafila suczynka do raju na ziemi :multi: Agata-air wycaluj Panstwa Dziadkow za adopcje suni :calus: Quote
agata56 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 no to SUUUUPer ! agata-air Twoja rodzinka jest NIESAMOWITA !!!!! Quote
tanitka Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 a co ze "źródłem" skad pochodza suczki?:angryy: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Również wychodzę ponownie z tym pytaniem. Ta sprawa nie może pozostać bez oddźwięku :shake: Quote
agata-air Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Bylam tam dwa razy, ani sladu psow...moze juz wszytkie wydal, albo ich nie widac. nie mam dowodow zeby moc cokolwiek robic. moge tylko kontrolowac Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 A czy nie można wziąć dokumentacji ze schroniska, jako odpowiedni dowód? Przecież schronisko na jakiejś podstawie stwierdziło, że psy pochodzą od niego i na pewno jest udokumentowane w jakim stanie trafiły psy. A są jakieś wieści z nowego domu suni? Może jakieś zdjęcia? :) Quote
agata-air Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 nie ma podstawy a schronisko nie pokaze takich danych. do faceta dotarlysmy podstępnie. Natomiast sunia w nowym domu ma jak w raju. Dziadkowie są zachwyceni, Sara(tak sie teraz nazywa) tym bardzej. "Kiedyś nawet nie wiedziałam, że istnieje dobro. Marzenia- jak można myśleć o lepszym świecie jeśli widzi się tylko kata i ciemność??" <----Kiedyś "Dostałam szanse: dziś kocham, jestem kochna- czegóż chcieć więcej??" <---Dziś "Przedstawiam: Moja Jadzia + Ja + Mój dom" "Mam też ogród- bronie domu!" " Pozdrawiam i dziękuję:)" Quote
agata56 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 slicznosci... i taaaaaaaak baaaaaardzo sie ciesze,ze ma swoj kochajacy domek :)))) Quote
tanitka Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 ale masz młoda Babcię!:lol: a Sonia, no cóż te zdjecia mówią same za siebie, po prostu w końcu w swoim domu:lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Zdjęcia są piękne :) W oczach Sary widać jeszcze tą niepewność, ale cała sunia jakby odżyła... :) Piękna, przede wszystkim wewnętrzna metamorfoza :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts