Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tak, ja go chciałam zabrać do siebie do mieszkania.
z tej posesji szlam z nim na piechotę do mnie, bo on za nic nie chciał wejść do samochodu. bardzo boi się też klatek schodowych, dlatego mieszkanie to nie jest dobry pomysł.

• Replies 197
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam że tak długo ale musiałam jeszcze coś załatwić...
Więc tak Misiek jest w tej starej budzie gdy usłyszał że ktoś stoi przy bramie od razu podbiegł i się przywitał.
Kroplę są chyba wpuszczane bo widać poprawę. Niestety bidulek się trzęsie z zimna. Moja mama coś mu przyrządzi i idziemy zaraz Go nakarmić.
Patrzyłam jak tam można by było wejść ale niestety nie ma jak:(
Trzeba jak najszybciej skontaktować się z "właścicielem" i ocieplić mu budę bo aż żal patrzeć.
Chciałam porobić zdjęcia ale niestety nic na nich nie widać.
Może zadzwonić do niego z innego nr albo zastrzeżonego to wtedy odbierze??
Na prawdę jak najszybciej trzeba ocieplić budę!!!
Tak poza tym Misio nie jest wychudzony, nawet zdaje mi się że troszkę przytył.;)

Posted

Co do wycia to nie słyszałam Misio był grzeczny,spał sobie w budzie...bardzo był zainteresowany moją sunią ->chyba się chłopak zakochał:loveu:
Najgorsze jest to że gdy sąsiedzi złożą na Niego skargę pies może zostać odebrany i przewieziony na paluch!!!!!:shake::shake::shake::shake:
To by była dopiero tragedia!!!!!
Czy w ogóle nie ma zainteresowania psiulkiem??

Posted

magdyska25 napisał(a):

Więc tak Misiek jest w tej starej budzie gdy usłyszał że ktoś stoi przy bramie od razu podbiegł i się przywitał.
Kroplę są chyba wpuszczane bo widać poprawę. Niestety bidulek się trzęsie z zimna. Moja mama coś mu przyrządzi i idziemy zaraz Go nakarmić.
Patrzyłam jak tam można by było wejść ale niestety nie ma jak:(
Trzeba jak najszybciej skontaktować się z "właścicielem" i ocieplić mu budę bo aż żal patrzeć.
Chciałam porobić zdjęcia ale niestety nic na nich nie widać.
Może zadzwonić do niego z innego nr albo zastrzeżonego to wtedy odbierze??
Na prawdę jak najszybciej trzeba ocieplić budę!!!
Tak poza tym Misio nie jest wychudzony, nawet zdaje mi się że troszkę przytył.;)

on jest bardzo, bardzo towarzyski.... kochliwy na pewno też :)
moim zdaniem też będzie tam ciężko wejść inaczej niż przez furtkę, poza tym nie wiemy jak on zareaguje :(
możemy spróbować jeszcze raz umówić się z nim na ocieplanie budy - nie wiem tylko czy to powinnam ja dzwonić, po dzisiejszym dniu... po tym jak moja sąsiadka zrobiła mu awanturę, mnie też może nie chceć oglądać (widziałam na własne oczy jak on na nią reaguje) Magdyska, co Ty na to żeby do niego zadzwonić i miło zaproponować mu, że chcemy ocieplić budę? (miło - ble, ale chyba inaczej się nie da go namówić...)

i tak staramy się z całych sił dawać mu jedzonko tłuściutkie :)

Posted

dziewczny - faktycznie z facetem trzeba miło
jeszcze raz zaproponujcie to ocieplanie - powiedzcie, że wiecie że on jest zapracowany ale chcecie pomóc psu itakie tam
może sie jednak uda

Posted

Alekso chyba Ty napisałaś na poczcie....niestety nie znam Twojej poczty więc nie mam jak odpisać...jedyne co powiem to tyle że "właściciel" jest psychiczny i oprócz zabrania mu psa to również trzeba się nim zająć może jakiś dobry psychiatra;)

Posted

Nie widziałam się z właścicielem...nie wiem czy kiedyś on tam wpada ale na pewno nie jest to wtedy, gdy zaglądam do Miśka...trzeba ocieplić budę i to już!!!
Co do szczekania Miśka to nie jestem pewna ale wydaje mi sie że sąsiedzi mylą Go z psem mieszkającym niedaleko bo tamten ciągle szczeka...gdy są jakieś wystrzały albo gdy państwo zostawiają go na podwórku co zdarza się teraz często.
Ty się dodzwoniłaś do właściciela??