magdyska25 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Nie mam żadnych pomysłów co dalej z psiulem:shake: Na pewno nie można Go oddać na Paluch bo tam zginie wśród 1600 psów.. Szkoda że ja nie spotkałam tego ...."właściciela" Quote
paros Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Mośka napisał(a):Świetnie PAROS! A czyj tam mail dalas? mój :eviltong: który używam do ogłoszeń :roll: Quote
alekso Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Misiek na allegro... jak cudownie :) Quote
alekso Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Ania W napisał(a):Może mi coś umknęło ...Gdzie on jest dokładnie? W jakiej części W-wy? Misiek jest naBródnie Quote
magdyska25 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Chyba nie na bródnie ale na targówku;) Quote
alekso Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 magdyska25 napisał(a):Alekso a Ty mieszkasz gdzieś w okolicy. Staram się do Niego jak najczęściej zaglądać. Może i prawda, że to targówek.... jedno blisko obok drugiego ;) moja sąsiadka stara się codziennie (bo obok pracuje) dawać mu papku, no i teraz będzie walczyła z wpuszczaniem kropli do jego oczek. Quote
alekso Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 właściciela spotkałam jak chciałam zabrać Miśka do siebie do domu.... Właściciel uważa, że się nim zajmuje, ale chce sprzedać wszystko, nowego domu dla Miśka nie szuka... Na Paluch też nie chciałabym, żeby trafił :placz: Najgorsze, że on się rano trzęsie z zimna :placz: Do właściciela mam telefon, ale cięzko się do niego dodzwonić :angryy: Quote
magdyska25 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 ale właściciel nie pozwolił Ci Go zabrać?? Czy zrezygnowałaś z tej "opcji"?? Możesz również liczyć na moją pomoc. Co do wychodzenia z psem->nie można? Jak chodzi na smyczy?Może jakieś spacery by się przydały żeby chodź na chwilę nie siedział ze szczurami:angryy: Quote
Mośka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 oo, kolejna dobra dusza wypatrzyla Misia :loveu: Alekso - a gdyby się ktoś znalazł, kto przygarnie Miska - myslisz, ze wlasciciel odda go bez problemu? Skupmy sie teraz na oglaszaniu, plakatowaniu. Mogę wysłać chętnym plakat na emaila :cool3: Quote
alekso Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Tak mi obiecał.... tylko, że chce znać miejsce pobytu swojej pamiątki, bo ktoś może ją skrzywdzić... bez komentarza. Miśka wysłałam dzisiaj, za radą Doroty z Emira do GW, Dorota też załatwiła Miśkowi "udział" w audycji o psach w Polskim Radiu :loveu: Quote
magdyska25 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Świetnie!!! Trzymam kciuki by coś z tego wyszło. Quote
Ania W Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Noto Misiek teraz będzie bardzo medialną postacią ;-) Oby się udało... Quote
alekso Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Bardzo mocno trzymać!!!!! Cały czas się zastanawiam co jeszcze zrobić, żeby mu nie było zimno w pupę :( znacie się na ocieplaniu budy? prawdopodobnie w niedzielę będę jechała samochodem do Emira, jeśli macie jakieś kocyki albo inne to mogę zabrać... Quote
paros Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='alekso']Tak mi obiecał.... tylko, że chce znać miejsce pobytu swojej pamiątki, bo ktoś może ją skrzywdzić... bez komentarza. Miśka wysłałam dzisiaj, za radą Doroty z Emira do GW, Dorota też załatwiła Miśkowi "udział" w audycji o psach w Polskim Radiu :loveu: Polskie Radio sobota PRI godz.10.00 ma być Miesiek, Nero i Wilka (wilczyca z Cieszyna, która chcą uśpić!! :-() :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Mośka Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 alekso napisał(a):znacie się na ocieplaniu budy? Najlepsze jest wyscielenie słoma lub sianem. No i uszelnić jak są szpary. Można też powiesić przy otworze wejsciowym "zaslonki" -ale trzeba sprawdzic czy Misiek nie będzie się potem bał wejść do budy, bo niektóre psiaki nie chcą... Quote
alekso Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 to teraz trochę głupie pytanie-skąd wziąć słomę? uszczelnić szpary czym? :oops: ta buda to jedna wielka dziura... :( Quote
magdyska25 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Alekso jeżeli będziesz potrzebować pomocy to ja chętnie pomogę, jak już mówiłam mam 5 min. do Miśka i nie jest to dla mnie żadnym problemem. Co do słomy to nie mam zielonego pojęcia... Quote
alekso Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 dziękuję, pomoc się przyda. zastanawiam się tylko, jak my tam wejdziemy.... Quote
Anda99 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 alekso napisał(a):dziękuję, pomoc się przyda. zastanawiam się tylko, jak my tam wejdziemy.... Czytam ten wątek. Wszyscy chcą pomóc.. ale jakoś nie wychodzi. Ale czy osoby zaangażowane w szukanie domu dla pieska dotarły do właścicieli działki, na której mieszka piesek? Wydaje mi się, że właściciele powinni być zainteresowani losem pieska.... choćby żeby zadowolony i zdrowy piesek na działce nie obniżał jej wartości. Quote
Mośka Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Właściciel jest podobno bardzo trudno uchwytny ( telefonicznie) i generalnie ma to wszystko gdzieś. ALEKSO to potwierdzi... Dziewczyny, ja Wam moge slome po swietach ze wsi przywieźć, ale to tak trudne logistycznie! Wiem! Poprosze Wujka, ktory mieszka na Brodnie na ul.Fioletowej, zeby wzial ze wsi w swieta ( jeju, zebym tylko nie zapomniala). Ale mam jeszcze inny pomysl. Na koncu cmentarza brodnowskiego, w okolicy Enel-medu sa stare PGRy z konmi. ONI Wam powinni dac ze 2 reklamowki slomy! Sprobujecie? Quote
alekso Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 ta działka jest ruderą... tak dotarłam do włąsciciela - właściciel nie wie, kiedy pies był ostatni raz szczepiony (i czy w ogóle), więc chyba mu nie zależy.... Quote
magdyska25 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 jeżeli pies nie ma warunków do życia-dziurawa buda,zero w niej słomy to jak ma się zajmować psem?? i chyba przyjeżdża raz na jakiś czas bo w ogóle tam nie mieszka?? Quote
alekso Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 dokladnie, on tam nie mieszka.... Quote
Mośka Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 TO co -kołować tą słomę w święta czy przejdziecie się do PGRu ?:cool3: Quote
Recommended Posts