alekso Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 może też zgarnij? nie wiadomo czy nam tam coś dadza.... Quote
magdyska25 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Alekso powiedz mi jeszcze raz co ten "właściciel" powiedział?? Chce oddać Miśka czy nie?? Jeżeli już będzie słoma to czy będziemy mogły tam wejść?? Quote
alekso Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 powiedział, że chce oddać Miśka tylko w dobre ręce.... obiecał mi, że będzie można wejść i mu ocieplić budę, a potem... dzwoniłam do niego od piątku do niedzieli, pisałam smsy, bo miałam nagraną pomoc przy ocieplaniu budy, koleś się nie odezwał, po kilku dniach zadzwoniła do niego moja koleżanka i powiedziała, że staraliśmy się z nim skontaktować, powiedział, że nikt do niego nie dzwonił. może nie chce ze mną rozmawiać.... ma mój telefon. Quote
Mośka Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Alekso, ale on karmi Miska..chociaż czasami? Popytaj sąsiadów :cool3: Quote
alekso Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 tak, czasami tak. przyjeżdża, wsypuje mu jedzenie do miski i odjeżdża. Quote
alekso Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 jeśli ktoś z Was będzie miał "przyjemność" go poznać.... nie uwierzycie... troskliwy bardzo, tylko strasznie zajęty.... Quote
magdyska25 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Dużo ludzi jest zajętych,praca,dzieci,dom ale to nie powód aby zostawiać psa na opuszczonej "posesji" bez niczego!!! Buda-koszmar Jedzenie-jak przyjedzie w dodatku szczury.... ....jacy ludzie potrafią być nieodpowiedzialni!!! Mam nadzieję że nie spotkam "właściciela" bo raczej wybuchnę i powiem co o tym wszystkim myślę... czy Misiek ma ogłoszenia??(przepraszam jeżeli zostało to podane a ja nie doczytałam:oops:) Quote
alekso Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 ma ogłoszenie jak chcesz możemy Ci je wysłać :) Quote
Olga132 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 dziewczyny - a przez płot do Miśka nie da się przejsc i tą budę ocieplić? no trudno - moze to prywatny teren ale co zrobić.... Quote
alekso Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 magdyska25 napisał(a):No oczywiście poproszę:) to ja poproszę o Twój adres mailowy :) Quote
alekso Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Olga132 napisał(a):dziewczyny - a przez płot do Miśka nie da się przejsc i tą budę ocieplić? no trudno - moze to prywatny teren ale co zrobić.... A tak z praktyki.... jak to przyjmie Misiek? widział mnie kilka razy, ale jak zareaguję jak będę wchodzić przez płot? macie "jakieś" doświadczenia? Quote
Mośka Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 No musisz wyczuć :roll:. Ale skoro się łasi do rąk - chyba CIę poznaje ... Quote
alekso Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 on się łasi bo jest pieszczochem strasznym, jak się podchodzi do niego to zaczyna się tulić i nie chce przestać, jak to widać na zdjęciach, z drugiej strony umie też szczekać, bo jest obowiązkowy... Quote
magdyska25 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 moj adres mail: magdys19@interia.pl Quote
Mośka Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Jest bardzo źle!!!!!!!!!!!!!!!! Alekso miała własnie telefon od kobiety zaglądającej do Misia! Pies podobno wył conajmniej pół nocy i trzęsie się jak galareta! Coś mu jest, Miska trzeba zabrac pilnie do lekarza! Właściciel nie odbiera telefonów :angryy: POMOCY! BRÓDNO/TARGÓWEK! Quote
alekso Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 sąsiedzi chcą go uśpić, bo szczeka!!!!!!!!!!!!!! Quote
Mośka Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 ??? bo wył w nocy czy tak generalnie ( bo szczeka)??? Z pewnością Mis jest chory...:roll: o Boze, co mi teraz przyszło do głowy:shake: Jakie są objawy zjedzenia trucizny?????????? Quote
Olga132 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 też mi to moska przyszło do głowy trzeba go natychmiast zabrać !!! może by tak do właściciela zadzwonić z zastrzezonego numeru!!! albo zawiadomić np straz dla zwierząt - niech odbiora psa w trybie interwencji Quote
Mośka Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Psa trzeba zabrac pilnie do kliniki. Czy ktos z okolic Brodna z samochodem moglby dziś pomoc? Pies podobno nie chce jesc od kilku dni! Jak go nie zabieremy przed świetami - moe biedaczysko konac sam w zimnie w dziurawej budzie ze szczurami! Ze szczurami??? moze gdzies ktos trutke wrzucil.. Quote
magdyska25 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Słuchajcie cioteczki teraz będę szła do sklepu i przy okazji zajrzę do Miśka. Zobaczę co się dzieje może przyjedzie akurat właściciel...jak się zgodzi to Go wyciągam od razu tylko czy będzie się miał gdzie podziać gdy już Misia wyciągnę?? Quote
alekso Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Właściciela nie ma tam na pewno. Policja z nim rozmawiała. Misiek boi się jeżdzić samochodem.... Quote
magdyska25 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 to nie za dobrze przedstawia się sytuacja...ale Ty Alekso już wyciągałaś Misia?? Quote
Recommended Posts