Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 197
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

powiedział, że chce oddać Miśka tylko w dobre ręce....

obiecał mi, że będzie można wejść i mu ocieplić budę, a potem... dzwoniłam do niego od piątku do niedzieli, pisałam smsy, bo miałam nagraną pomoc przy ocieplaniu budy, koleś się nie odezwał, po kilku dniach zadzwoniła do niego moja koleżanka i powiedziała, że staraliśmy się z nim skontaktować, powiedział, że nikt do niego nie dzwonił.
może nie chce ze mną rozmawiać.... ma mój telefon.

Posted

Dużo ludzi jest zajętych,praca,dzieci,dom ale to nie powód aby zostawiać psa na opuszczonej "posesji" bez niczego!!!
Buda-koszmar
Jedzenie-jak przyjedzie
w dodatku szczury....
....jacy ludzie potrafią być nieodpowiedzialni!!!
Mam nadzieję że nie spotkam "właściciela" bo raczej wybuchnę i powiem co o tym wszystkim myślę...
czy Misiek ma ogłoszenia??(przepraszam jeżeli zostało to podane a ja nie doczytałam:oops:)

Posted

Olga132 napisał(a):
dziewczyny - a przez płot do Miśka nie da się przejsc i tą budę ocieplić? no trudno - moze to prywatny teren ale co zrobić....

A tak z praktyki.... jak to przyjmie Misiek? widział mnie kilka razy, ale jak zareaguję jak będę wchodzić przez płot? macie "jakieś" doświadczenia?

Posted

on się łasi bo jest pieszczochem strasznym, jak się podchodzi do niego to zaczyna się tulić i nie chce przestać, jak to widać na zdjęciach, z drugiej strony umie też szczekać, bo jest obowiązkowy...

Posted

Jest bardzo źle!!!!!!!!!!!!!!!!
Alekso miała własnie telefon od kobiety zaglądającej do Misia! Pies podobno wył conajmniej pół nocy i trzęsie się jak galareta! Coś mu jest, Miska trzeba zabrac pilnie do lekarza!

Właściciel nie odbiera telefonów :angryy:

POMOCY! BRÓDNO/TARGÓWEK!

Posted

??? bo wył w nocy czy tak generalnie ( bo szczeka)???

Z pewnością Mis jest chory...:roll: o Boze, co mi teraz przyszło do głowy:shake:

Jakie są objawy zjedzenia trucizny??????????

Posted

też mi to moska przyszło do głowy
trzeba go natychmiast zabrać !!!
może by tak do właściciela zadzwonić z zastrzezonego numeru!!!
albo zawiadomić np straz dla zwierząt - niech odbiora psa w trybie interwencji

Posted

Psa trzeba zabrac pilnie do kliniki. Czy ktos z okolic Brodna z samochodem moglby dziś pomoc?

Pies podobno nie chce jesc od kilku dni! Jak go nie zabieremy przed świetami - moe biedaczysko konac sam w zimnie w dziurawej budzie ze szczurami!

Ze szczurami??? moze gdzies ktos trutke wrzucil..

Posted

Słuchajcie cioteczki teraz będę szła do sklepu i przy okazji zajrzę do Miśka.
Zobaczę co się dzieje może przyjedzie akurat właściciel...jak się zgodzi to Go wyciągam od razu tylko czy będzie się miał gdzie podziać gdy już Misia wyciągnę??