alekso Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Misiek jest na Bródnie, okolice ul. Wincentego A buda prawda.... dziurawa i na pewno bez słomy, bez niczego :( Quote
alekso Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Domek dla Misiana potrzebny... :-( Quote
Olga132 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 czy ktos podaruje mu dom na ŚWIĘTA ??? Quote
Mośka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 powiesiłąm plakaty w mojej okolicy! Oby komuś stopniało serce na święta.. A tak przy okazji, Alekso - wlasciciej wyda psa od reki? Misiek nie ma nawet książeczki zdrowia, on był kiedykolwiek szczepiony? Quote
alekso Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 Ksiązeczki nie ma na bank, czy był szczepiony.... kiedyś na pewno. Pewnie jak żył jego właściciel... Właściciel chce znać miejsce pobytu psa, bo "pies jest jego pamiątką".... Quote
Mośka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 alekso napisał(a):Właściciel chce znać miejsce pobytu psa, bo "pies jest jego pamiątką".... Słucham??? Jaką pamiątką! :angryy: A pamięta,żeby go karmic??? Poczekaj, bo sie zgubilam - wlasciciel Miśka zmarł. I co dalej? Quote
Ania W Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Pamiątką, i to na całe życie, jest dla Miśka los jaki u zafundował jego ogromanie przywiązany do niego właściciel... Quote
alekso Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 Właściciel Miśka, zmarł.... 2 lata temu, dokładnie nie wiem. Wiem, że teren został w spadku dla rodzeństwa, na całe nieszczęście i Misiek tam został :( Miśka i jego historię, znam od kilku miesięcy. Quote
alekso Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 a no i dzieci dzielą się majątkiem - teren idzie na sprzedaż.... już jest na sprzedaż, a to jedyny "dom" jaki ma Misianio :( Quote
Mośka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Nie wygląda to dobrze...kolejny niechciany spadek ( pies oczywiście, bo z przejęciem działki nie ma problemu :angryy: ) Quote
Mośka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Alekso, a co wet powiedział o wieku Miśka? Quote
alekso Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 taka jestem mądra, że nie zapytałam.... byłam za bardzo przejęta :( Byłam wczoraj u Weta po receptę na krople, krople wykupiłam i moja sąsiadka ma podjąc próby wpuszczania, ile jej się uda... przez płot nie będzie łątwo i nie wiem ile razy dziennie uda jej się wyjść z pracy.... na pewno w drodze do i z... w ciągu dnia... trzymajcie kcuki.... Quote
alekso Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Misiek ma od 5 do 7 lat chyba.... ma zdrowę ząbki, chociaż trochę ukruszone, ale zdrowe i śliczne, takie jak on cały zresztą!!!!!! Quote
alekso Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Dom dla Miśka bardzo potrzebny!!!!!!!!!!! Quote
alekso Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Tak :( ma bardzo, bardzo zaropiałe.... :( krople kupiłam, ale 6 razy dziennie i to jeszcze przez płot.... nie wiem czy to się uda :placz: Quote
Ania W Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Może mi coś umknęło ...Gdzie on jest dokładnie? W jakiej części W-wy? Quote
paros Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Misiek jest na allegro :lol: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=286570543 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Czy coś poprawić???:roll: Nie wiedziałam do kogo podać maila :shake: Quote
magdyska25 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 kurczaki!!! dopiero teraz skojarzyłam Miśka!!! Też byłam u Niego (mieszkam 5 min. od Niego). Zainteresowała się nim moja mała siostra (również psiara:)) która powiedziała mi że w opuszczonym domu, w ogródku jest pies. Stara się Go codziennie odwiedzać i daje jedzenie. Chciałam nawet założyć Mu stronę ale coś mnie tknęło no i nie myliłam się to ten sam psiak. (ale gapa ze mnie:roll:) Chce się jeszcze upewnić czy to na pewno ten piesek-czy znajduję się On na ul.motyckiej blisko komisariatu?? To zdjęcia Misia, które zrobiłam: Quote
alekso Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Tak to jest dokładnie ten sam Misiek! Quote
magdyska25 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Alekso a Ty mieszkasz gdzieś w okolicy. Staram się do Niego jak najczęściej zaglądać. Quote
Recommended Posts