marola Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Kanzaj napisał(a):O rany - byłoby cudownie!!! Trzymamy kciuki mocccccccno!!!!!! Ja też trzymam i moja czwórka zaciska łapki :multi: Idą święta - czas cudów :lol: Quote
Hanah Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Ja też trzymam. A domek byłby rewelacyjny. Ale na razie cisssszzzzaaaa:lol: Quote
ARKA Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Hanah napisał(a):Ja też trzymam. A domek byłby rewelacyjny. Ale na razie cisssszzzzaaaa:lol: ;) ja mysle,ze musimy cos pomoc z transportem(pieniazki na benzyne) czy tez zorganizowac nawet same transport i ewentulnymi badaniami, leczeniem, karma moze jesli bedzie zalecana specjalna,naprawde, WARTO, tyle moge napisac tez, narazie:cool1: Quote
fona Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 O kurcze, a nie mówiłam, że dzidziaunio prze swietami paradoksalnie ma wieksze szanse niz adopcyjne mlodziaki? :) Trzymam mocnoo kciuki Quote
iwa77 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 :o:modla::modla::modla::modla::kciuki::kciuki::kciuki: Aż się boję pisać , żeby nie zapeszyć - Boże spraw żeby sie udało ! Quote
Hanah Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Mam nadziej, że jutro ta kochana Pani zadzowni i będzie zdecydowana na 100% wziąc go do siebie. Wtedy szybciutka zbiórka na transport. MOge na Was liczyć, prawda? Quote
Edi100 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Oby tylko domek był, reszta to pikus przy tym Quote
pati_zabrze Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Hanah napisał(a):Mam nadziej, że jutro ta kochana Pani zadzowni i będzie zdecydowana na 100% wziąc go do siebie Czekamy na cud... Quote
pati_zabrze Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Hanah są jakieś wiadomości??? :roll: Quote
Hanah Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Na razie nie ma żadnych wiadomości Quote
pati_zabrze Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Hanah napisał(a):Na razie nie ma żadnych wiadomości :-( :-( :-( :-( Quote
Szczurwis Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 :sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad: Quote
pati_zabrze Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Hanah odezwij się prosze :modla: Zabija mnie ta niepewność :placz: Co z naszym staruszkiem? Jak on się ma? A ta pani z Krakowa...odezwała sie jeszcze? :roll: Quote
Klaudus__ Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Są jakieś wieści... I to czekanie... :(:(:(:(:(:(:( Quote
agata-air Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Jeszcze nic nie wiemy. Teraz jestesy strasznie zawalone robota. dzis wieczorem pewnie juz bedziemy mogly napisac cos wiecej Quote
pati_zabrze Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 agata-air napisał(a):Jeszcze nic nie wiemy. Teraz jestesy strasznie zawalone robota. dzis wieczorem pewnie juz bedziemy mogly napisac cos wiecej Czekamy.... :roll: Quote
Klaudus__ Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 I ja też trzymam kciuki ;) Wierzę, że damy radę ! ;) Quote
Recommended Posts