Hanah Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 jutro sprawdze łódzkie hoteliki, a potem już coraz dalej. Jak macie jakieś dobre bamiary to prosze o przesłanie. Albo może ktos wśród znajomych weźmie go na tymczas, nawet płatny Pieniądze zorganizujemy na dogomanii Quote
Edi100 Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Mam w notesie numer do Hotelu w Łodzi, gdzie był Kudłaś Antoś ale nie wiem czy aktualny? Sprawdzcie 605669889 Quote
pati_zabrze Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Dear słoneczko gdzie ten twój domek? :placz: Quote
Sabina02 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Sabina02 napisał(a):Czy ktos moze zadzwonic do hoteliku w Niepołomicach (kolo Krakowa)? Tam sa wspaniale dziewczyny! Moze beda mogly przyjac psiaczka.. Beata tel: 504-470-635 lub hotelik tel: 012/281-21-6. Mozna tez napisac PM do "Foksia i Dżekuś". Czy dzwoniliscie tam? Quote
Mysia_ Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Hanah napisał(a):jutro sprawdze łódzkie hoteliki, a potem już coraz dalej. Jak macie jakieś dobre bamiary to prosze o przesłanie. Albo może ktos wśród znajomych weźmie go na tymczas, nawet płatny Pieniądze zorganizujemy na dogomanii Trzymam kciuki za poszukiwania miejsca dla psiaka :roll: Quote
iwa77 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Hanah - czy udało sie znalezć jakis hotelik? Quote
agata-air Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Hania pracuje dzis. Bylam w schronie. Dear siedział w budzie, nie wyszedł do mnie. Ale moze to i lepiej strasznie padało i było już ciemno. niewiele zobaczyłam Quote
marola Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Oj juz nie wiem co tu napisać.. Nikt z moich znajomych nie chce psa na tymczas, a ja nie mogę :-( Quote
pati_zabrze Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Hanah i co z Łódzkimi hotelikami? :roll: Quote
pati_zabrze Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Gosiapk napisał(a):Dlaczego ma być uśpiony? :crazyeye: Dear jest stary, chory i bez oczka... nikt nie chce "takiego" psiaka :-( a w schronisku jest "bezużyteczny" i tylko zajmuje miejsce młodszym i ładniejszym :shake: To takie przykre... przecież to właśnie jemu należy się coś więcej od życia, a nie tylko klatka i buda :-( Już tak długo szukamy dla niego DT i nic :placz: Schronisko dało nam czas na znalezienie domu :roll: Tylko ciekawe jak długo jeszcze poczekają... :-( Quote
grzenka Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Hanah napisał(a):jutro sprawdze łódzkie hoteliki, a potem już coraz dalej. Jak macie jakieś dobre bamiary to prosze o przesłanie. Albo może ktos wśród znajomych weźmie go na tymczas, nawet płatny Pieniądze zorganizujemy na dogomanii Czy coś wiadomo? Quote
marola Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 paros napisał(a):na allegro ma obserwatora :cool3: trzymam kciuki :multi: Quote
Edi100 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 marola napisał(a):trzymam kciuki :multi: Ja tez! Oby to był ten jeden jedyny i właściwy!!!!!! Quote
pati_zabrze Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 paros napisał(a):na allegro ma obserwatora :cool3: Miejmy nadzieję, że nie skończy się na obserwowaniu... :roll: Quote
Szczurwis Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 PILNIE POTRZEBNY DOMEK! Czasu coraz mniej... Kto da staruszkowi trochę ciepła i miłości? Quote
pati_zabrze Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Hanah co u Dear'a...? Zaczynam się martwić :roll: Quote
Hanah Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Kochane nie martwcie się. Był telefon od Paniz Krakowa, która chce wyadoptować, ma już kilka takich staruszków. Mogłaby po niego przyjechać w przyszłym tygodniu. Jeszcze się nie cieszę, ale może będzie wielka radość niedługo. POCZEKAJMY CHWILE Dam Wam znać jak się sprawa rozwija. Tak bym chciała , żeby był już w domciu..... Quote
Kanzaj Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 O rany - byłoby cudownie!!! Trzymamy kciuki mocccccccno!!!!!! Quote
Recommended Posts