Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 315
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hanah ale co odpowiedziała kierowniczka-zgodziła się dać mu czas?
tak nie jest we wszystkich,ale niestety to jest norma w większość tych schronisk-usypialni co są prowadzone przez Urzędy Miasta-ich kompletnie nie interesuje ochrona zwierząt ,tylko ich sprzatanie z ulic.współczuję i podziwiam wytrzymałości psychicznej że jeszcze tam przychodzisz-ja nie wiem co bym zrobiła gdybym złapała na usypianiu:mad:

Posted

Mysia_ napisał(a):
oby udało mu się pomóc..... :roll: Dziewczyny porozsyłajcie link do tego wątku ludzią z waszej okolicy na PW... :roll:

Mozna ten wklejac fotke i link do innych watkow... Ja tak zrobilam z Zabrzanskim Misiem i udalo sie, bo Czarodziejka na jakims innym watku go znalazla i dala mu DT...:lol:

Posted

Wysłałam PW do 11 osób z okolicy Wawy z prośbą o DT dla Dear'a :roll: Na razie dostałam dwie odp, niestety z odmową :-( Wszyscy są kompletnie zapsieni :oops: Ale zostało jeszcze 9 osób... Może zdaży sie cud i któraś z nich będzie mogła przygarnąć Dear'a chociaż na trochę... :roll:

Posted

Sabina02 napisał(a):
Mozna ten wklejac fotke i link do innych watkow... Ja tak zrobilam z Zabrzanskim Misiem i udalo sie, bo Czarodziejka na jakims innym watku go znalazla i dala mu DT...:lol:

warto spróbować ;)