Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 315
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mam nowe fotki u kolezanki na aparacie, czekam az przesle, pogonie ja dzisiaj.
Jutro napisze wiecej , przepraszka za zwłoke, ale duzo sie u mnie dzieje.
Chce ktos z Was 8 maleńkich szczeniaczków. Mają 2 tygodnie, do oddania oczywiście za jakis czas. Albo moze jamnikowaty po operacji, juz całkiem sprawny , ma niecały rok, albo inny szczeniak 3misięczny, bardzo zabidzony, będzie średni.Albo jeszcze dobermann do pilnej adopcji, obciety ogon i uszy, ale nie wiem nic wiecej na razie. Biega po wsi i nikt go nie chce, a samochody tam szybko jeźdza i strach.
Także zapraszam :lol:

• 2 weeks later...
  • 8 months later...
Posted

Z przykrościa informuję, iż Wili [']

Dowiedziałam się wcześniej, zaraz po sytuacji z Hassanem, ale nie chciałam o tym pisać.

Mysia jak ten ślepek?

Posted

Hanah napisał(a):

Dowiedziałam się wcześniej, zaraz po sytuacji z Hassanem, ale nie chciałam o tym pisać.

Mysia jak ten ślepek?

Dopiero teraz przeczytałam :-( Co się stało? :-(

Posted

W sumie dowiedziałam się przypadkowo - z informacji jakie dostalam wynika, iz Willi nagle sie przewrócił i zaczął wyć - dostał zastrzyk.

Wcześniej wykazywał objawy bólowe, ale chodził, natomiast przed... stan jego pogarszał się.

Posted

Hanah napisał(a):

Mysia jak ten ślepek?

Podobno ostatnio u Krecika było wszystko OK., miałam dostać fotki na maila, ale nie dostałam jeszcze :roll:

Wili

• Posted

Mysia masz banner ze staruszkiem z Lublińca - niepodlinkowany - napisz w tej sprawie do nesci- ona jest z Lublińca.

A propos Willego to troche pluję sobie w brodę.
    Nawet do mnie nie zadzwonili powiedzieć, że nie żyje. Z drugiej strony gdyby nie to , że tam mieszkał choc kilka miesięcy - to siedziałby w schronisku i tez nie wiadomo jak by przetrwał. Sama nie wiem co mysleć o tym, w każdym razie nie podoba mi się to. Wiem, że kobitka, co załatwiała te adopcje miała najszczersze intencje i nigdy nic złego by dla psiaka nie zrobiła.