pati_zabrze Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Czy są już jakieś wiadomości od Willego? :cool3: Quote
Mysia_ Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 własnie, własnie ;) Cioteczki niecierpliwie czekają :cool3: Quote
Hanah Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 mam nowe fotki u kolezanki na aparacie, czekam az przesle, pogonie ja dzisiaj. Jutro napisze wiecej , przepraszka za zwłoke, ale duzo sie u mnie dzieje. Chce ktos z Was 8 maleńkich szczeniaczków. Mają 2 tygodnie, do oddania oczywiście za jakis czas. Albo moze jamnikowaty po operacji, juz całkiem sprawny , ma niecały rok, albo inny szczeniak 3misięczny, bardzo zabidzony, będzie średni.Albo jeszcze dobermann do pilnej adopcji, obciety ogon i uszy, ale nie wiem nic wiecej na razie. Biega po wsi i nikt go nie chce, a samochody tam szybko jeźdza i strach. Także zapraszam :lol: Quote
agata-air Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 hania wiesz ze z dobkiem zdjecia koniecznie do mnie:) Quote
Mysia_ Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 wszyscy jestesmy zapsieni (i nie tylko;)). Czekam na fotki :cool3: Quote
Gosiapk Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Dobrze mu się wiedzie, okrąglutki jest chlopaczek ładnie :) Quote
Hanah Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Z przykrościa informuję, iż Wili ['] Dowiedziałam się wcześniej, zaraz po sytuacji z Hassanem, ale nie chciałam o tym pisać. Mysia jak ten ślepek? Quote
pati_zabrze Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Hanah napisał(a):Z przykrościa informuję, iż Wili ['] Dowiedziałam się wcześniej, zaraz po sytuacji z Hassanem, ale nie chciałam o tym pisać. Mysia jak ten ślepek? Dopiero teraz przeczytałam :-( Co się stało? :-( Quote
Hanah Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 W sumie dowiedziałam się przypadkowo - z informacji jakie dostalam wynika, iz Willi nagle sie przewrócił i zaczął wyć - dostał zastrzyk. Wcześniej wykazywał objawy bólowe, ale chodził, natomiast przed... stan jego pogarszał się. Quote
Mysia_ Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Hanah napisał(a):Z przykrościa informuję, iż Wili ['] Dowiedziałam się wcześniej, zaraz po sytuacji z Hassanem, ale nie chciałam o tym pisać. Mysia jak ten ślepek? Podobno ostatnio u Krecika było wszystko OK., miałam dostać fotki na maila, ale nie dostałam jeszcze :roll: Wili Quote
Hanah Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Mysia masz banner ze staruszkiem z Lublińca - niepodlinkowany - napisz w tej sprawie do nesci- ona jest z Lublińca. A propos Willego to troche pluję sobie w brodę. Nawet do mnie nie zadzwonili powiedzieć, że nie żyje. Z drugiej strony gdyby nie to , że tam mieszkał choc kilka miesięcy - to siedziałby w schronisku i tez nie wiadomo jak by przetrwał. Sama nie wiem co mysleć o tym, w każdym razie nie podoba mi się to. Wiem, że kobitka, co załatwiała te adopcje miała najszczersze intencje i nigdy nic złego by dla psiaka nie zrobiła. Quote
Mysia_ Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 nesca o nim wie... hmmm... czemu nie jest podlinkowany :roll: wiecznie mi się coś popsuje :shake: Quote
Recommended Posts